PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 19:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Asia_Siunia pisze:
dolabra pisze:od Beci to wszystkie niby takie kociaczki a wielgachne jak tygrysy.
Lenka niby u mnie najmłodsza a masą i wielkością jest druga w 6 kotowym składzie...
a ską ją mam? od Beci!

:ok:

Mój Nikita ostatnio podczas zabawy laserkiem dostał zawału jak ujrzał czerwoną kropkę na własnym brzuchu! Wyglądał niczym wydra leżąc na tyle pleców z oczami jak 5 zł i nieporadnie próbując pozbyć się kropki z brzucha. Nawalał sam w siebie i się dziwił chyba co robi :ryk:

A Pompon jak kiedyś w pogoni za laserkiem przydzwoni w ścianę, to się na persa przerobi :roll: Na widok laserka amok totalny, niedawno ugryzł się w osobisty zadek 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto sie 30, 2011 19:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

No a Bułkownik...ma gdzieś wszelkie laserki :? Dziwak.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto sie 30, 2011 19:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

AniHili pisze:No a Bułkownik...ma gdzieś wszelkie laserki :? Dziwak.

Na przełomie maj/czerwiec miałam "na wakacjach" kota jednej z forumowiczek i on też nie bawił się laserkiem! Patrzył zdziwiony i tyle! Zresztą inne zabawki wzbudzały jego zainteresowanie, podchodził ale...zabawy nie podejmował! jedynie tunel cieszył go kocia radością i dawał w nim upust swej wyobraźni goniąc własny cień czy też polując na niewidzialnych wrogów :wink:. Zresztą ten tunel (jego właśności przywieziony z nim "na wakacje") wzbudzał podziw i zachwyt również moich kotów. Niestety do dnia dzisiejszego bezskutecznie szukam takiego samego :(

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sie 30, 2011 20:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

psiama pisze:Kciuki som !!! :ok: :ok: :ok:

Sol, jak sasiadka się rozeźli za bardzo weź ją sposobem, opowiedz jej jakie masz problemy ze zdrowiem i że czasem po prostyu nie widzisz w co wchodzisz. Byłaby wielką szują gdyby nadal się naprzykszała. A jak dalej będzie, kij jej w oko :mrgreen:

Kiedys jej wlasnie tlumaczylam ze nocne LUP ktore faktycznie bylo mocnym lup spowodowalam sama wchodzac w uchylone drzwi. Sikac mi sie chcialo, bylam zaspana, olej w oku akurat zgestnial no i zle wymierzylam... chodzilam potem z taka sliczna sliwka pod grzywka :D Opowiadalam to Pani Nadwrazliwej i wiecie co, zrobila taka mine jakbym sobie z niej robila jaja :)

Stopery mam jakies mi zostaly po pracy w drukarni zapakuje jej w ozdobny papier i przyniose :)

Wycieczka do Kato udana. Jutro mam szkolenie w firmie telemarketingowej i jak sie sprawdze to od 01.09 bede miec prace w tej branzy. Jutro rano mam tez druga rozmowe o prace. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Druga rozmowa tez sie odbyla i zakonczylam udzial w pewnym projekcie. Mysle ze tak bedzie lepiej... Najpierw obowiazki potem przyjemnosc 8) \

W kwestii podlogi - polozyc linoleum na panele? Cos to da? Moze faktycznie lepiej bedze bo np na przedpokoju lezy linoleum i tam jakby mniej tupaly... su btelne delikatne stworzonka kocia ich mac :twisted: stado mastodontow z niewyladowanym potencjalem :roll:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto sie 30, 2011 21:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze: A Pompon jak kiedyś w pogoni za laserkiem przydzwoni w ścianę, to się na persa przerobi :roll: Na widok laserka amok totalny, niedawno ugryzł się w osobisty zadek 8O

A moje laserkowi się głównie przyglądają....- ruszyć im się specjalnie nie chce, chyba, że ja źle to robię :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sie 31, 2011 8:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

a kiedy zglaszamy kandydatow?? :roll: bo juz zglupialam
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Śro sie 31, 2011 9:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Playbunny - kandydatów zgłaszamy od 1 do 20 każdego miesiąca, tak jak pisały dziewczyny monitorując go cały czas a przede wszystkim dokładnie motywując kandydaturę. do 20 jest również czas na dayskusję i ew. obronę swego stanowiska. Od 20 "buźki w kubeł" i głosujemy, chyba, zeby wystapiła jakaś nagła sytuacja 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sie 31, 2011 9:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

AYO pisze:GŁOSOWANIE SIERPIEŃ 2011

1. :arrow: Kandydata można zgłosić ponownie [po wygraniu głosowania] po:
A. 1/2 roku :arrow: 18

B. 1 roku :arrow: 9

2. :arrow: "Strażniczki skarpety" :

alix76 :arrow: 7

AYO :arrow: 22

becia_73 :arrow: 10

bolkowa :arrow: 2

jasdor :arrow: 22

shira3 :arrow: 17

GŁOSOWAŁY : :arrow: skwareek, Dzyśka, pomponmama, Annazoo, AniHili, Mulesia, psiama, józefina1970, charm, villemo5, trinity36, joarkadia, dolabra, Nemi, solangelica, agnieszka1565, Paibrzucha, becia_73, Broszka, palaybunny71, bolkowa, mamaja4, shira3, kotka doroty, Coalla, Asia-Siunia, selya,

Ostatni dzień Siostry :idea:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sie 31, 2011 13:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

A ja doznałam szoku na dniach kiedy wracając z pracy spodziewałam się zastać za drzwiami w przedpokoju jak zwykle trzy duże koty i psa, a w pokoju dziecka małe corne (które zamykałąm osobno bo takie małe i żeby duże ich nie zadeptały itepe itede). Patrzę i liczę ... raz, dwa, trzy, małe, pies .... WRÓĆ ! 8O Otóz duże otworzyły małej drzwi na świat, bo co tak będzie sama siedziała. Od wczoraj wszystkie siedza razem :mrgreen: . Mała zapinkala jak królik bags na zakrętach i jak głodna idzie się nakarmić do miski dużych 8O :mrgreen: Poradzi sobie :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sie 31, 2011 13:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

psiama pisze:A ja doznałam szoku na dniach kiedy wracając z pracy spodziewałam się zastać za drzwiami w przedpokoju jak zwykle trzy duże koty i psa, a w pokoju dziecka małe corne (które zamykałąm osobno bo takie małe i żeby duże ich nie zadeptały itepe itede). Patrzę i liczę ... raz, dwa, trzy, małe, pies .... WRÓĆ ! 8O Otóz duże otworzyły małej drzwi na świat, bo co tak będzie sama siedziała. Od wczoraj wszystkie siedza razem :mrgreen: . Mała zapinkala jak królik bags na zakrętach i jak głodna idzie się nakarmić do miski dużych 8O :mrgreen: Poradzi sobie :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:
Inteligentne zwierzaki. W jedną chwilę załatwiły to, co Tobie zajęłoby ileśtam dni.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro sie 31, 2011 13:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mulesia pisze: :ryk: :ryk: :ryk:
Inteligentne zwierzaki. W jedną chwilę załatwiły to, co Tobie zajęłoby ileśtam dni.

Doszły do wniosku, że Pani za bardzo się tym przemęczy i trzeba to zrobić za nią w trosce o jej zdrowie :D

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Śro sie 31, 2011 14:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

W ogóle jakoś tak naturalnie małe do stada się przyjęło :D . Jedna myje, druga się bawi w ganianego, trzecia uczy zasad, pies daje ogon do spania, duzi dają jeść i klaty do spania i leci ten interes :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sie 31, 2011 14:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pięknie ujęłaś tę rozpiskę :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sie 31, 2011 18:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

dziekuje AYO :kotek:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Śro sie 31, 2011 18:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Zawsze do usług 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]