"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 18:11 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mój stary kot wychodząc z kuwety,wysypuje pokazną ilość żwirku.Kotka przybiega aby z rozkoszą się w tym wytarzać!!!!(dobrze że mam świra na punkcie czystośći kuwety!)

luty-1

Od: Nie lut 21, 2010 19:19

Post » Wto sie 30, 2011 18:17 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

dune pisze:ale ja mam mądre te koty....

A co Ty imputujesz naszym kotom ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sie 30, 2011 18:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:
dune pisze:ale ja mam mądre te koty....

A co Ty imputujesz naszym kotom ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ależ gdzieżbym śmiała imputować ;)
mnie tylko zachwyca jakie moje mądre bo je obserwuję
i dlatego sie zachwycam na bieząco...

A co mi tam...podpadnę
moje koty najmądrzejsze som :mrgreen:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Wto sie 30, 2011 18:30 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

kotka doroty pisze:Drapak jest do bycia :evil: Za to kanapa i szafka z szufladami to jest dopiero sprzęt do drapania,full wypas normalnie :evil:

U mnie do drapania służy ścianka gipsowa dzieląca przedpokój i kuchnię.... Jakby mi nie było wstyd, to bym Wam zdjęcie tego co z niej zostało wrzuciła! :mrgreen:
Hmmm... gdyby to pisały moje koty, to pewnie byłyby z siebie niesłychanie dumne....
A drapak... wisi na tejże ściance - bo myślałam, że jak powieszę tam, to już drapać nie będą! O! Święta naiwności!!! Jak człowiek stary, taki głupi! Na co im drapak, jak tapeta jest i gips taki mięciutki... Co se będą o jakiś pospolity drapak szanowne szpony ostrzyć??? A że każdy nowy gość litościwie i taktownie usiłuje nie patrzeć na tą ściankę, to chyba o czymś świadczy...
Kiedyś wywalę te trzy złośliwe kocice na zbite pychole! :twisted:

Ło jeju... najmłodsza wlazła mi na kolana, przytuliła się i mruczy... przyjdzie mi wszystko odszczekać... :ryk:

P.S.
Strzaszliwie jest potrzebny taki wątek!! :lol: 8)
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

Post » Wto sie 30, 2011 18:52 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kornish pisze: bo myślałam, że jak powieszę tam, to już drapać nie będą! O! Święta naiwności!!! Jak człowiek stary, taki głupi!

:twisted: Też naiwnie myślałam, że jak postawię kuwetę tam gdzie mi leją, to będą lały w kuwetę ... :roll: Potem zastosowałam radę doświadczonego hodowcy ... postawiłam miski ... bo kot podobno :ryk: :ryk: :ryk: nie naszczy w pobliżu żarełka ... Ukoronowaniem bezzasadności tejże teorii w przypadku moich padalców było naszczanie do miski z wodą ... :evil: :evil: :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 30, 2011 18:55 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

O matko kochana :strach:

Chociaż ja akurat oduczyłam małego Pucusia walić klocki przy kuchence.
Do miski jakoś mu się nie widziało :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 30, 2011 19:11 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kornish pisze:U mnie do drapania służy ścianka gipsowa dzieląca przedpokój i kuchnię.... Jakby mi nie było wstyd, to bym Wam zdjęcie tego co z niej zostało wrzuciła! :mrgreen:
H

Widac jestem bezwstydna

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sie 30, 2011 19:49 przez Mary_Poole, łącznie edytowano 1 raz

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto sie 30, 2011 19:21 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moja Tasmania (czarna jak smoła) kocha rzucać się z impetem w śmieci, kurz i paprochy, które pieczołowicie chwilę wcześniej zmiotłam w kupkę i nie zdązyłam ich jeszcze zabrać. Zabawa nie byłaby w pełno satysfakcjonująca, gdyby jeszcze się dodatkowo w tym dziadostwie nie wytarzała :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto sie 30, 2011 20:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Nie chce mi się cytować wszystkich postów o drapakach... ale moje dwa drapaki, w tym jeden full wypasiony, też służą głównie do dekoracji. Nie czepiałabym się, bo w ogrodzie jako drapaki służą sosny - widać to po nich, obdrapane zdrowo - ale koteckom jeszcze mało. Kanapa i fotele też muszą być koteckom pożyteczne, nie? A nie, żeby tak bez sensu stały.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto sie 30, 2011 20:54 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Megana pisze:Nie chce mi się cytować wszystkich postów o drapakach... ale moje dwa drapaki, w tym jeden full wypasiony, też służą głównie do dekoracji. Nie czepiałabym się, bo w ogrodzie jako drapaki służą sosny - widać to po nich, obdrapane zdrowo - ale koteckom jeszcze mało. Kanapa i fotele też muszą być koteckom pożyteczne, nie? A nie, żeby tak bez sensu stały.

kupiłam fotel typu finka bo drapał w każdych boczki tapicerowane więc pomyślałam bez boczków nie podrapiesz, a guzik włazi na fotel i drapie górę siedziska bo co stale jedna tapicerka nudne nie? kanapę jakoś odpuszczać mi oszczędził fotel sprawia mu większa frajdę :evil:
Obrazek
ciekawość mnie zjada kiedy Komandos dobierze się do nowych framug i ścian :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro sie 31, 2011 5:09 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

a ja kupiłam gumową elegancką podkładkę pod michy...oczywiście wszystko co w misce jest wynoszone i zjadane poza podkładką a podkładka...no cóż...
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

a ja szoruję szmatą jak goopia :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro sie 31, 2011 6:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dziś rano wyczyściłam kuwetę, nasypałam żwirku, postawiłam.
Kotfór wlazł, zrobił swoje i wyłażąc przechylił kuwetę.
Połowa żwiru na podłodze :twisted:

Erin

Post » Śro sie 31, 2011 6:49 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

a ja odkryłam...Mietek dziś sikał...z szafy :roll:
dobrze, że nie było tego wiele i nie nasikał na dobra wszelakie i wszystko trafiło na wykładzinę...co mu do łba strzeliło :evil:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro sie 31, 2011 7:01 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Olał wszystko z góry ciepłym moczem :mrgreen:

Erin

Post » Śro sie 31, 2011 8:04 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja jeszcze nie odkryłam żadnych nowych "ekscesów" po nocy ... i zaczynam się bać ... :strach: bo to nienormalne przecież ... żeby tak nic? 8O 8O
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]