Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dominka1 pisze:Zapraszajcie znajomych , bo na razie tylko 12 osób bierze udział w wydarzeniu.
aburacze pisze:Dominka1 pisze:Zapraszajcie znajomych , bo na razie tylko 12 osób bierze udział w wydarzeniu.
Pozapraszałem, ale póki co ci główni "znajomi o dużym zasięgu" na których liczyłem (CatAngel, kinia098 - mają po 4000 znajomych) nie dołączyliMoże poproszę ich jeszcze raz...
Adam
CatAngel pisze:Ja ma 252 zaproszenia do wydarzeń więc mogę zwyczajnie przeoczyć te ważne. Tylko że wydarzeń jest od groma bo teraz każdy może zrobić, a nawet durne sie pojawiają typu "Nie zagłosuję na Kaczyńskiego"
lidka02 pisze:Miałam telefon od pana w sprawie jednego kotka ale jak po wiedziałam gdzie mieszkam to sie przeraził bo to odległość 200 km niestety , szkoda .Ale coś się dzieje ...
lidka02 pisze:Jutro zawożę dwa kociaki , tego z chorym oczkiem obojniaka i tą malutką szarą do jednej pani do miejscowości Perzow , transport wyszedł dużo bo 250zł , ale 200zł ma dać pani co bierze kotki a ja dołoże 50zł ta pani ma już ma koty maluchy będą tam miały wspaniale jestem tego pewna .Wiec jutro długa droga przed nami .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 75 gości