Kociaki Brwinów*7 w DS* Nowy- chory Filipek. Prosimy o pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 17:39 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

dziękuję!

Malinka 3 razu dziennie ma płukaną ranę ( głęboko) potem smarujemy maścią,a potem solcoserylem, do tego oczywiście antybiotyk i p.bólowe. Obrzęk jest już mniejszy, kotka zaczyna sama chodzić ale nadal kuleje i opuchlizna jest widoczna gołym okiem.

Dwa brzące nadal kupki ( robalowe) nie ciekawe, jadą na intestinalu, probiotyku, smekcie i czasami epsumisanie ( są duże wzdęcia)

Wszystkie kociaki za kilka dni będą 2 raz odrobaczane, bardzo bardzo proszę o zakupy na bazarkach :(

może ktoś jeszcze zaadoptuje kociaka? maluchy proszą
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie sie 28, 2011 18:23 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Może ktoś zaadoptuje wirtualnie jakiegoś malucha :?:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie sie 28, 2011 22:25 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Ja bym chętnie zaadoptowała wirtualnie Mikunia Małego - w końcu ma imię ode mnie, ale na razie też jestem spłukana - do wypłaty razem z TŻ jesteśmy na utrzymaniu rodziców :(
Ale mam propozycję dla Ciebie Aniu - napiszę na PW o co chodzi.
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pon sie 29, 2011 2:37 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Podniosę.Oby maluchy się zdrowo chowały :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon sie 29, 2011 10:38 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Po konsultacji na pw z Ania, postanowilam zaadoptowac lub wspoladopotowac wirtualnie koteczke Jagienke :1luvu:

mam nadzieje, ze jeszcze ktos pojdzie za przykladem, kotki u Ani czekaja na swoja Cioteczke lub Wujka wirtualnego :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon sie 29, 2011 11:41 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

pięknie dziękujemy :1luvu:

Anna Rylska

Post » Pon sie 29, 2011 21:35 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Co u Malinki kochanej? Co u Jasia? A jak się ma cała reszta brwinowiaczków Obrazek ?

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto sie 30, 2011 11:24 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Malinka jeszcze na antybiotyku. Łapka nadal opuchnięta, choć rana- dziura się goi, łapka jest gruba, twarda, jest obrzęk.
Malutka jeszcze nie chodzi normalnie. Główka- oczko powoli zarasta włoskami, nadal się goi i nadal sączy się płyn z kanalików łzowych.
Od wczoraj i u niej są problemy brzuszkowe.

Jasiek to super przytulak, pcha się na kolana, chce być noszony, ciągle mruczy. Oczko goi się, płyn i u niego nadal sączy się.

Bardzo proszę o pomoc z ogłoszeniami, kociaków jest dużo, jedna osoba nie da rady.

Anna Rylska

Post » Wto sie 30, 2011 12:33 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Oferuję się z takim zwykłym allegro. Potrzebuję dobre zdjęcia, tekst do ogłoszenia na maila i dane kontaktowe.
Mój mail fundacja-pies@wp.pl
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto sie 30, 2011 12:57 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

dzięki!

Anna Rylska

Post » Wto sie 30, 2011 14:28 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

bardzo prosimy o bazarki dla maluchów, moje kompletnie nie idą :(

Anna Rylska

Post » Wto sie 30, 2011 16:00 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

Aniu, a ogłoszenia u CatAngel wchodzą w rachubę , tylko że do niej to trzeba podesłać gotowy tekst do ogłoszenia :roll:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Wto sie 30, 2011 16:05 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

tak, tak, kociaków jest dużo -6 berbeciów
nie ma już głowy, nie wiem jak sklecić jakiś test, może ktoś pomoże :oops: nie mam pomysłu żadnego
zdjęci już kilka mam

Anna Rylska

Post » Wto sie 30, 2011 16:08 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

To jeśli ktoś napisze teksty do ogłoszeń, to ja mogę zasponsorować np 2 pakiety po 15,- złotych lub 3 po 10,- zł :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Wto sie 30, 2011 18:54 Re: CmentarneKocięta*6maluchów*DwaPoAmputacjiOka Prosimy o pomoc

ja spróbuje jutro ale bardzo bym prosiła kogoś mądrego o pomoc przy pisaniu, będzie szybciej
chodzę nie przytomna od paru dni, dodatkowo mój osobisty kot Rudi ma się dużo gorzej :cry:
nawet nie wiem jak to ugryźć, to pisanie

Anna Rylska

[poprzednia][następna]