"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 11:40 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Na meblach materiałowych tapicerkę da się wymienić ale jak ja mam na przedpokoju meble wiklinowe? Najlepsze są wg moich diabłów do ostrzenia pazurków :twisted: Zastanawiam się jak długo wytrzymają i kiedy będę musiała wymienić :evil:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Wto sie 30, 2011 12:00 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wiklina to tez super drapak :twisted:
Miałam kosz -brudownik z wikliny,był tak wspaniałym drapakiem że,po półtora roku zakończył swój żywot w pojemniku na śmieci :roll: :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto sie 30, 2011 12:01 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja wczoraj poszłam do weta i zostawiłam tam 220zł...
Tymczasy. Takie tam: kontrolne RTG, badanie krwi przed sterylką, test... :crying:

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto sie 30, 2011 12:06 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

kotka doroty pisze:Wiklina to tez super drapak :twisted:
Miałam kosz -brudownik z wikliny,był tak wspaniałym drapakiem że,po półtora roku zakończył swój żywot w pojemniku na śmieci :roll: :evil:

O paczcie, a ja mam kosze z wikliny i zadne kocisko nie rusza.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto sie 30, 2011 12:14 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Agor-ia pisze:
kotka doroty pisze:Wiklina to tez super drapak :twisted:

O paczcie, a ja mam kosze z wikliny i zadne kocisko nie rusza.

A ja miałam transporter z wikliny. Wydrapały w nim tylko zatyczkę, po czym przez długie lata Psot traktował toto jako świątynię dumania, gdy chciał odpocząć od dziewczynek.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 30, 2011 12:15 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

seidhee pisze:A ja wczoraj poszłam do weta i zostawiłam tam 220zł...
Tymczasy. Takie tam: kontrolne RTG, badanie krwi przed sterylką, test... :crying:

Robisz prześwietlenie standardowo?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 30, 2011 12:39 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

wiklinowy koszyk był ulubionym miejscem do szczania dla Hogaty, bo Emir lubił w takich spać :twisted:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto sie 30, 2011 13:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

PearlRain pisze:wiklinowy koszyk był ulubionym miejscem do szczania dla Hogaty, bo Emir lubił w takich spać :twisted:

O wiklinowej kuwecie,to pierwsze słyszę :ryk: :ryk: :ryk: Jak to się człowiek uczy całe życie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto sie 30, 2011 13:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

U mnie budkę zaczął rozwalać Psotuś, a po jego odejściu MPusie dokończyły.
Wyrwali całą górę, to się nadawało tylko do wywałki :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 30, 2011 13:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

halinka1403 pisze:
PearlRain pisze:wiklinowy koszyk był ulubionym miejscem do szczania dla Hogaty, bo Emir lubił w takich spać :twisted:

O wiklinowej kuwecie,to pierwsze słyszę :ryk: :ryk: :ryk: Jak to się człowiek uczy całe życie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Hogata nie lubiła Emira szczała wszędzie gdzie on miał legowisko , zresztą teraz jak nie mieszka ze mną też szcza ale po kątach :mrgreen:

PearlRain

Post » Wto sie 30, 2011 14:13 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Aktualny sezon tymczasów pobił mój własny rekord świata (ilościowo, znaczy), więc atmosfera w domu zrobiła się mocno gęsta. Dawno tyle się nie napłakałam. :evil:
Więc zapiszę się do tego wątku, żebym mogła pocieszać się zbiorowością nieszczęścia. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sie 30, 2011 14:56 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:Na meblach materiałowych tapicerkę da się wymienić ale jak ja mam na przedpokoju meble wiklinowe? Najlepsze są wg moich diabłów do ostrzenia pazurków :twisted: Zastanawiam się jak długo wytrzymają i kiedy będę musiała wymienić :evil:

A ja mam koszyczki, budki i piętrowe legowiska dla kotów z wikliny. Te pięrusy służa tez jako drapaki :roll: , starczają na rok.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto sie 30, 2011 14:58 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Agneska pisze:Aktualny sezon tymczasów pobił mój własny rekord świata (ilościowo, znaczy), więc atmosfera w domu zrobiła się mocno gęsta. Dawno tyle się nie napłakałam. :evil:
Więc zapiszę się do tego wątku, żebym mogła pocieszać się zbiorowością nieszczęścia. :wink:

Aniesiu witaj w klubie uciśnionych ( za przyczyną kotów oczywiście).
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto sie 30, 2011 17:27 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

wiecie co, nie mogę uwierzyć Emir nawalił centralnie do kuwety 8O - czyta ten wątek czy jak ? 8O
co nie zmienia faktu, że wychodząc na moment z kuchni zostawiłam na stole kluchy z obiadu, po powrocie pan kot siedział na stole z pyskiem w tychże i się zajadał nimi :evil:

PearlRain

Post » Wto sie 30, 2011 17:45 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja mam drewno kominkowe (takie połówki, bo równo leżą a ćwiartki sie przewracają)
rozłożone w kilku miejscach, dokładnie w trzech
i koty TYLKO to drewno drapią
siadają na nim i wtedy sie nie przesuwa
ale ja mam mądre te koty....
chociaż Chili lała w budkę z Ikei :oops:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

[poprzednia][następna]