Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 11:02 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

meksykanka pisze:A co do głosowania w Krakvecie.
Myślę, że wiele osób nie wie jak?
Ja na przykład zagłosowałam, bo Renifer poinstruował.
Trzeba wyraźnie napisać:

Wcześniejsze głosowanie wewnętrzne miało wyłonić kandydata miau na głosowanie Krakvetowe.

Wygrała je fundacja KOT z Torunia.
Zgodnie z zasadami gry, które zaakceptowaliśmy biorąc udział w 1 turze... teraz powinniśmy zagłosować na KOT-a, czyli na kandydata wyłonionego w prewyborach :wink: .

Czyli kliknąc w 3 banerek u beci73.
Otworzy się strona krakvetu i głosowania.
Należy się zarejestrować (jeśli nie jesteśmy jeszcze zarejestrowani)
zalogować bezpośrednio, jesli już wcześniej dokonaliśmy rejestracji

i głosować na pozycję 4: Fundacja KOT

Beciu czy dobrze opisałam?

nic dodać nic ująć... :1luvu:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sie 30, 2011 11:09 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Wieczorem zagłosuję.Sebastian wielkie dzięki za ogłoszenia,Kasia ma fotki i uaktywnia zawsze linki więc poczekajmy na nią.Zosia napisze teksty i koty pójdą w świat się promować.Jesteście niesamowici dziękuję i przepraszam za ..... :twisted:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sie 30, 2011 11:11 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

horacy 7 pisze:Wieczorem zagłosuję.Sebastian wielkie dzięki za ogłoszenia,Kasia ma fotki i uaktywnia zawsze linki więc poczekajmy na nią.Zosia napisze teksty i koty pójdą w świat się promować.Jesteście niesamowici dziękuję i przepraszam za ..... :twisted:

:ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 30, 2011 11:27 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

sebow pisze:Basiu, Zosiu, Kasiu
zwracam się do Was, bo Wy macie wszystkie narzędzia w ręku:)
zamówię u Catangel ogłoszenia dla Kociaków: 50, 75, 76, 77, 78. Ale poproszę Was o pomoc tzn, podesłanie do Catangel zdjęc i jakiegoś dobrego tekstu.
Da radę??:)

Jestem i ja :)

Z ogłoszeniami może zróbmy właśnie tak jak proponowano.
Ja po południu jak będę przy prywatnym kompie prześlę zdjęcia Kociaków 50, 75, 76, 77, 78, zgodnie z tym co napisał sebow.

Meksykanka napisze teksty.

Do CatAngel musimy przesłać teksty (od meksykanki) + zdjęcia (ode mnie) + adres do aktywacji ogłoszeń (zawsze udostępniałam mój, nie ma z tym problemu, jestem duuuużżżo przy necie mogę klikać :) )

Sebastian, bardzo dziękuję :1luvu:

becia_73 - ja już też TŻ zaangażowałam w głosowanie :) Trzymam nieustająco kciuki :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 11:31 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

dzięki Dziewczyny, to ja teraz tylko czekam, aż odezwie się Catangel, zrobię jej przelew i machina rusza:) może któremuś się poszczęści... Ja sam muszę sie powstrzymywac, żeby nie wziąc 4 kota, obawiam się, że na DT się nie nadaje i raczej wyjdzie ze mnie zbieracz....:(
też zagłosuję!

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto sie 30, 2011 11:33 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

sebow pisze:dzięki Dziewczyny, to ja teraz tylko czekam, aż odezwie się Catangel, zrobię jej przelew i machina rusza:) może któremuś się poszczęści... Ja sam muszę sie powstrzymywac, żeby nie wziąc 4 kota, obawiam się, że na DT się nie nadaje i raczej wyjdzie ze mnie zbieracz....:(
też zagłosuję!

Jeszcze jeden może być ,to jeszcze nie zbieractwo.Ze mnie też DT żaden ,ryczę za każde oddane dziecko,czyli sporo ryczę. :wink:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sie 30, 2011 11:46 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

horacy 7 pisze:
sebow pisze:dzięki Dziewczyny, to ja teraz tylko czekam, aż odezwie się Catangel, zrobię jej przelew i machina rusza:) może któremuś się poszczęści... Ja sam muszę sie powstrzymywac, żeby nie wziąc 4 kota, obawiam się, że na DT się nie nadaje i raczej wyjdzie ze mnie zbieracz....:(
też zagłosuję!

Jeszcze jeden może być ,to jeszcze nie zbieractwo.Ze mnie też DT żaden ,ryczę za każde oddane dziecko,czyli sporo ryczę. :wink:

A od ilu zaczyna się zbieractwo :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto sie 30, 2011 11:47 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

welina pisze:
horacy 7 pisze:
też zagłosuję!

A od ilu zaczyna się zbieractwo :mrgreen:

Wole nie pytać.Wiedzieć też nie chce.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 30, 2011 11:50 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

nie chcialem nikogo urazic, przepraszam Was:/ pisalem o sobie, wiem, ze mialbym problemy z oddawaniem kotow, znam siebie...
do ogloszen dodajmy jeszcze tę Małą Pingwinkę nr 74

sebow

Post » Wto sie 30, 2011 11:53 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

sebow pisze:nie chcialem nikogo urazic, przepraszam Was:/ pisalem o sobie, wiem, ze mialbym problemy z oddawaniem kotow, znam siebie...

Ja to myślę, że nikogo absolutnie nie uraziłeś, wręcz odwrotnie, dziewczyny dają subtelnie do zrozumienia, że jeszcze jeden kot to dobry pomysł ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 11:55 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

po_prostu_kaska pisze:
sebow pisze:Basiu, Zosiu, Kasiu
zwracam się do Was, bo Wy macie wszystkie narzędzia w ręku:)
zamówię u Catangel ogłoszenia dla Kociaków: 50, 75, 76, 77, 78. Ale poproszę Was o pomoc tzn, podesłanie do Catangel zdjęc i jakiegoś dobrego tekstu.
Da radę??:)

Jestem i ja :)

Z ogłoszeniami może zróbmy właśnie tak jak proponowano.
Ja po południu jak będę przy prywatnym kompie prześlę zdjęcia Kociaków 50, 75, 76, 77, 78, zgodnie z tym co napisał sebow.

Meksykanka napisze teksty.

Do CatAngel musimy przesłać teksty (od meksykanki) + zdjęcia (ode mnie) + adres do aktywacji ogłoszeń (zawsze udostępniałam mój, nie ma z tym problemu, jestem duuuużżżo przy necie mogę klikać :) )

Sebastian, bardzo dziękuję :1luvu:

becia_73 - ja już też TŻ zaangażowałam w głosowanie :) Trzymam nieustająco kciuki :ok:

sebow pisze:do ogloszen dodajmy jeszcze tę Małą Pingwinkę nr 74

Zaznaczam sobie dla porządku, że dochodzi jeszcze kotka 74. Czyli prześlę zdjęcia Kociaków 50, 74, 75, 76, 77, 78
Ostatnio edytowano Wto sie 30, 2011 11:56 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 1 raz
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 11:55 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

po_prostu_kaska pisze:
sebow pisze:nie chcialem nikogo urazic, przepraszam Was:/ pisalem o sobie, wiem, ze mialbym problemy z oddawaniem kotow, znam siebie...

Ja to myślę, że nikogo absolutnie nie uraziłeś, wręcz odwrotnie, dziewczyny dają subtelnie do zrozumienia, że jeszcze jeden kot to dobry pomysł ;)

Noooooooooooooooo :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto sie 30, 2011 11:58 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

dokładnie, te kociaki, czyli ta "nowa grupa" plus koteczka która już jakiś czas tam jest....
czekam na wieści od Catangel i robię przelew.
Pewnie kiedyś pojawi się czwarty;-)

sebow

Post » Wto sie 30, 2011 12:06 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Nie uraziłeś.
Tymczasowanie to takie skrzywienie :mrgreen: Kot wyżyłuje ciebie,skradnie serce,czas i forsę z portfela.Obje pazurami, wypije słodzoną herbatkę,obczęstuje sie obiadkiem czy kanapką, zniszczy meble, zawiśnie na firankach robiąc gustowne dziury i rozrzuci żwirek po całym domu bez szacunku dla dopiero co umytej podłgi...A ja wyję jak bóbr jak jedzie na swoje .A wcześniej magluję nieszczęsne domy zanim skarb mało cenny :wink: wydam.
To nie jest normalne :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sie 30, 2011 12:10 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

sebow pisze:dokładnie, te kociaki, czyli ta "nowa grupa" plus koteczka która już jakiś czas tam jest....
czekam na wieści od Catangel i robię przelew.
Pewnie kiedyś pojawi się czwarty;-)

Sebastian te Kociaki

50, 74, 75, 76, 77, 78

plus jeszcze jakaś koteczka? Bo wspomniałeś (czy ona zawiera się w tej grupie)? Muszę dopytać żebym później dobrych zdjęć szukała ;)
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]