Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 7:47 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

meksykanka pisze:No tak, a kto przypilnuje poprawności logicznej i...
emocjonalno-płaczliwej?

I politycznej... :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sie 30, 2011 7:48 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

To ja sobie wrzucę takie proste ogłoszenie na Allegro (bo w pisaniu tekstów nie czuję się zbyt mocna), a jakby pojawił się fajny tekst to poprawię ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 7:55 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Dzięki dziewczyny a może komuś któryś z kotów się spodoba.Wczoraj w schronisku nie byłam sama,druga wolontariuszka też się zachwycała Grafitem i małą dziewczynką.Może do numerów nadamy jeszcze imiona będzie przyjemniej.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sie 30, 2011 8:15 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Dorota pisze:Zaraz zapytam pewnego prof. od wedkowania.
Ma byc trojkatny czy okragly? Czy inny? Jaki duzy?

Kształt nie ma znaczenia, byle była żyłka, no i większy podbierak lepszy. I żeby miał wysuwany kij, w sensie - żeby można był dalej od kota stanąć, a złapać, nie podchodząc.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sie 30, 2011 9:29 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Ufff, Allegro dla wszystkich nowych kotów zrobione, to znaczy dla każdego z osobna ;) Wracam do pracy :)
po_prostu_kaska

Post » Wto sie 30, 2011 9:39 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kasiu to ja poszukam... jak coś mi przyjdzie do głowy to napiszę teksty na wątku a szanowne grono poprawi...
Choć idzie mi trudno, bo jestem płaczką i ryczę nad tekstami jak ranny łoś :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sie 30, 2011 9:48 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Dziewczyny ...ja z prośbą :(
W wolnej chwili pamiętajcie proszę o głosowaniu na KV.Walczymy do jutra i każdy głos cenny..Dziękuję :)

żeby nie było,że tylko wpadam z prywatą , to dodam ,że wątki śledzę..ale nagłe wysypy kocich kurdupli mnie zwalają z nóg...Wczoraj 6 sztuk z piwnicy znalazło szczęśliwie i chyba cudem wspólny dt a w kolejce następne...
z terminem do 01.09....to już ich 4 dt...nie mają biedaki szczęścia...
Ot se pobiadoliłam ... :(
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sie 30, 2011 9:50 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Basiu, koty piekne, musze sie powstrzymywac, zeby kolejnego nie wziac...
Moge zamówić u Catangel ogloszenia dla tej młodej Kotki, Grafita i może tej kotki o którą się Ciebie pytałem w mailu?
daj znać, ja opłacę ogłoszenia u Catangel

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto sie 30, 2011 9:59 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Basiu, Zosiu, Kasiu
zwracam się do Was, bo Wy macie wszystkie narzędzia w ręku:)
zamówię u Catangel ogłoszenia dla Kociaków: 50, 75, 76, 77, 78. Ale poproszę Was o pomoc tzn, podesłanie do Catangel zdjęc i jakiegoś dobrego tekstu.
Da radę??:)

sebow

Post » Wto sie 30, 2011 10:05 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Basia nie ma teraz dostępu do netu...
Zadzwonię popytam o zdjęcia...

Spróbuję napisać teksty, czy dobre?... no, cóż, postaram się... i będę prosić o korektę :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 30, 2011 10:07 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Da radę:) jakieś foty ma Kasia, ja nigdy nie zamawiałem ogłoszeń u Catangel, dlatego proszę o wsparcie;-)

sebow

Post » Wto sie 30, 2011 10:13 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Becia chyba zamawiała fundując ogłoszenia dla Teofila i Nikodema ze Szczytna, a do Kasi chyba przychodziły powtierdzenia, o ile się nie mylę? :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 30, 2011 10:17 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

meksykanka pisze:Becia chyba zamawiała fundując ogłoszenia dla Teofila i Nikodema ze Szczytna, a do Kasi chyba przychodziły powtierdzenia, o ile się nie mylę? :oops:

to jest prosta sprawa.. :)
Catangel robi to błyskawicznie i zawsze wysyła linki do zamieszczonych ogłoszeń...
Jest specjalny wątek ..viewtopic.php?f=27&t=117559
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto sie 30, 2011 10:29 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

A co do głosowania w Krakvecie.
Myślę, że wiele osób nie wie jak?
Ja na przykład zagłosowałam, bo Renifer poinstruował.
Trzeba wyraźnie napisać:

Wcześniejsze głosowanie wewnętrzne miało wyłonić kandydata miau na głosowanie Krakvetowe.

Wygrała je fundacja KOT z Torunia.
Zgodnie z zasadami gry, które zaakceptowaliśmy biorąc udział w 1 turze... teraz powinniśmy zagłosować na KOT-a, czyli na kandydata wyłonionego w prewyborach :wink: .

Czyli kliknąc w 3 banerek u beci73.
Otworzy się strona krakvetu i głosowania.
Należy się zarejestrować (jeśli nie jesteśmy jeszcze zarejestrowani)
zalogować bezpośrednio, jesli już wcześniej dokonaliśmy rejestracji

i głosować na pozycję 4: Fundacja KOT

Beciu czy dobrze opisałam?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 30, 2011 10:59 Re: Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

meksykanka pisze:A co do głosowania w Krakvecie.
Myślę, że wiele osób nie wie jak?
Ja na przykład zagłosowałam, bo Renifer poinstruował.
Trzeba wyraźnie napisać:

Wcześniejsze głosowanie wewnętrzne miało wyłonić kandydata miau na głosowanie Krakvetowe.

Wygrała je fundacja KOT z Torunia.
Zgodnie z zasadami gry, które zaakceptowaliśmy biorąc udział w 1 turze... teraz powinniśmy zagłosować na KOT-a, czyli na kandydata wyłonionego w prewyborach :wink: .

Czyli kliknąc w 3 banerek u beci73.
Otworzy się strona krakvetu i głosowania.
Należy się zarejestrować (jeśli nie jesteśmy jeszcze zarejestrowani)
zalogować bezpośrednio, jesli już wcześniej dokonaliśmy rejestracji

i głosować na pozycję 4: Fundacja KOT

Beciu czy dobrze opisałam?

No fakt Renifer potrafi głosować :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

[poprzednia][następna]