magaaaa pisze:Potrzebne doświadczone DT dla korabiewickich kotów!
Zofio, czy możesz dać to w tytule wątku?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:magaaaa pisze:Potrzebne doświadczone DT dla korabiewickich kotów!
joshua_ada pisze:magaaaa pisze:magaaaa pisze:Potrzebne doświadczone DT dla korabiewickich kotów!
Zmiana w tytule się przyda!!!
Intuicja mi mówi, że przed zimą znów trzeba będzie próbować niektóre koty wyciągać.![]()
Mam jeszcze pytanie do tripti:
czy te koty, które mają zdjęcia w trawie są dzikie? Przychodzące na karmienie? Jak to wygląda?
joshua_ada pisze:A ja mam pytanie, które dotyczy także sytuacji z DT dla kotów korabiewickich.
Kto tam będzie jeździł i zabierał koty? Komu Szwarcowa je wyda? Kto pojedzie i zrobi spis kotów potrzebujących DT, zdjęcia itp?
(te zdjęcia kotów na trawce mówią niewiele o ich potrzebach).
Kto weźmie na siebie robienie kotom testów FIV/FeLV zanim pójdą do DT?
Deklaracje na DT może jakieś były na wątku (chyba na początku). Chyba część deklaracji na DT dostała Zofia&Sasza na PW.
joshua_ada pisze:A ja mam pytanie, które dotyczy także sytuacji z DT dla kotów korabiewickich.
Kto tam będzie jeździł i zabierał koty? Komu Szwarcowa je wyda? Kto pojedzie i zrobi spis kotów potrzebujących DT, zdjęcia itp?
Deklaracje na DT może jakieś były na wątku (chyba na początku). Chyba część deklaracji na DT dostała Zofia&Sasza na PW.
Zofia&Sasza pisze:joshua_ada pisze:A ja mam pytanie, które dotyczy także sytuacji z DT dla kotów korabiewickich.
Joshua - deklaracje były, ale się zmyły. Był styczeń, jest wrzesień. Sama wiesz... Kociaki. NB w Korabiewicach podobno tez są
joshua_ada pisze:Zofia&Sasza pisze:joshua_ada pisze:A ja mam pytanie, które dotyczy także sytuacji z DT dla kotów korabiewickich.
Joshua - deklaracje były, ale się zmyły. Był styczeń, jest wrzesień. Sama wiesz... Kociaki. NB w Korabiewicach podobno tez są
Wiem, dużo się zmieniło. Np. stan zakocenia DT właśnie.![]()
Mi też chodzi o to, że może DT jakieś się znajdą, ale np. ja do Korabiewic nie pojadę.
Poza tym zakładam, że część DT (bo nie wszystkie, ale część na pewno) mogłaby przyjąć jakiegoś kota pod warunkiem negatywnych testów FIV/FeLV.
Z drugiej strony co zrobić gdy kot okaże się pozytywny?![]()
Osobiście, ja bez koordynacji, szumu, apeli o finanse (m.in. na testy ale nie tylko) nie widzę akcji wyciągania kotów z takiego miejsca jak Korabiewice.
Ktoś może postrzegać to inaczej, ja postrzegam to właśnie tak.
magaaaa pisze:W jakim wieku są kociaki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 569 gości