Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Becia, dobrze, że przypomniałaś. Ani, świetna instrukcja !. Puściłam głosa na KOTa, musi się w końcu udać !![]()
![]()
Nie zapeszając są bardzo dobre wyniki !!!
Zaraz zagonię znajomych psiarzy do głosowania
![]()
A ja mam pytanie do Was. Czy któras walczyła kiedyś z zasikaną wgłąb kanapą ? I czy któras wygrała ? Musze coś zrobić, bo mocz wsikany tam w czasie jednej z rujek jest wyczuwalny od miesięcy. Rogówka chyba ma w środku jakąs gabkę, na zewnątrz materiał a la mikrofaza pluszowa. Urineoff, biostalfris, produkty ze srebrem i wszystkie wynalazki tego rodzaju nie działają, tzn. efekt jest na krótko i smrodek wraca (wyłazi ze środka), szczególnie wilgotną pogodą ...
![]()
Póbowała któras ozonowania kiedykolwiek ? HELP !!!
psiama pisze:Becia, dobrze, że przypomniałaś. Ani, świetna instrukcja !. Puściłam głosa na KOTa, musi się w końcu udać !![]()
![]()
Nie zapeszając są bardzo dobre wyniki !!!
Zaraz zagonię znajomych psiarzy do głosowania
![]()
A ja mam pytanie do Was. Czy któras walczyła kiedyś z zasikaną wgłąb kanapą ? I czy któras wygrała ? Musze coś zrobić, bo mocz wsikany tam w czasie jednej z rujek jest wyczuwalny od miesięcy. Rogówka chyba ma w środku jakąs gabkę, na zewnątrz materiał a la mikrofaza pluszowa. Urineoff, biostalfris, produkty ze srebrem i wszystkie wynalazki tego rodzaju nie działają, tzn. efekt jest na krótko i smrodek wraca (wyłazi ze środka), szczególnie wilgotną pogodą ...
![]()
Póbowała któras ozonowania kiedykolwiek ? HELP !!!
solangelica pisze:Moje ogony kolejna noc z rzedu szaleja, zrzucajac rozne sprzety i zrywajac nas na nogi. Czekam tylko az przyjdzie Pani Nadwrazliwa z gory, ktora jest strasznie nadwrazliwa i wszystkie odglosy jej przeszkadzaja... Bo ona ma podloge z zerwana izolacja i w nocy wszystko slyszy. Nawet jak sie idzie do ubikacji to tez slyszy. I ona juz kilka razy mekolila zeby sie nie tluc ale na litosc boska, my sie nie tluczemy przecieznie robimy tego specjalnie. Kiedys w nocy wpadlam na drzwi od lazienki bo ich nie zauwazylam, to uslyszalam kazanie... Masakra po prostu. Przeciez nie zamkne kotow w klatce na noc....
becia_73 pisze:o takim przelaniu też myślałam,ale teraz to chyba nie pora...słońca jak na lekarstwo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 746 gości