"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 9:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Agor-ia pisze:Moj kocur zawsze gdzies zezre jakiegos mojego klaka, bo ja z tych mocno gubiacych siersc jestem... A potem wisza mu wlosy z drugiej strony przewodu pokarmowego, bywa, ze z "ozdobnikami" :twisted: ma ktos podobny problem ? :roll:

Ooo tak! Raz nawet myślałam, że jądro mu się odrodziło, taki pompon wisiał akurat w tym miejscu, ale jak wtarł to w dywan, to pozbyłam się wątpliwości.

Edyta45

Od: Wto cze 21, 2011 13:52

Post » Wto sie 30, 2011 9:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Edyta45 pisze:
Agor-ia pisze:Moj kocur zawsze gdzies zezre jakiegos mojego klaka, bo ja z tych mocno gubiacych siersc jestem... A potem wisza mu wlosy z drugiej strony przewodu pokarmowego, bywa, ze z "ozdobnikami" :twisted: ma ktos podobny problem ? :roll:

Ooo tak! Raz nawet myślałam, że jądro mu się odrodziło, taki pompon wisiał akurat w tym miejscu, ale jak wtarł to w dywan, to pozbyłam się wątpliwości.

Jak ja sie ciesze, ze nie mam dywanow :lol:
A co by ponarzekac... Pieke sernik. Zapalam swiatlo w piekarniku i co widze na samiusienkim srodku ciacha ?
Czarny, koci wlos :twisted:
No jak on sie tam znalazl ?!

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto sie 30, 2011 9:26 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moje mendy ciągle wszędzie zostawiają sierść. Co pozbieram, reakcja jest natychmiastowa: o, posprzątałaś, mogę się tu już położyć. I drapią meble. Drapak jest jedynym niepodrapanym sprzętem w domu :evil:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 30, 2011 9:30 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Agor-ia pisze:Jak ja sie ciesze, ze nie mam dywanow :lol:

Ja też bym wywaliła dywany, ale wtedy koniec ze spaniem w nocy (moim i sąsiadów). One w nocy ćwiczą stepowanie na panelach.

Edyta45

Post » Wto sie 30, 2011 9:30 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Edyta45 pisze:
Agor-ia pisze:Jak ja sie ciesze, ze nie mam dywanow :lol:

Ja też bym wywaliła dywany, ale wtedy koniec ze spaniem w nocy (moim i sąsiadów). One w nocy ćwiczą stepowanie na panelach.

Można się do tego przyzwyczaić :)

MaryLux

Post » Wto sie 30, 2011 9:32 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

MaryLux pisze:Drapak jest jedynym niepodrapanym sprzętem w domu :evil:

Serio? :twisted: Ja zastanawiam się po co u nas drapak w ogóle stoi - zero zainteresowania :twisted: Za to moja kanapa ma najlepsze wzięcie :roll:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Wto sie 30, 2011 10:01 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:
MaryLux pisze:Drapak jest jedynym niepodrapanym sprzętem w domu :evil:

Serio? :twisted: Ja zastanawiam się po co u nas drapak w ogóle stoi - zero zainteresowania :twisted: Za to moja kanapa ma najlepsze wzięcie :roll:

Drapak jest tylko do ostrzenia pazurów, ale przecież nie strzela tak fantastycznie jak materiał na kanapie... odciągamy pazurem i pach! A jak jakaś nitka przy okazji wyjdzie, to ją zeżremy!

Edyta45

Post » Wto sie 30, 2011 10:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Edyta45 pisze:Drapak jest tylko do ostrzenia pazurów

U nas jest do... NICZEGO :twisted: po prostu stoi i zajmuje miejsce :twisted:
Obrazek

Gochulec

Post » Wto sie 30, 2011 10:25 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:

U nas - do dekoracji.

MaryLux

Post » Wto sie 30, 2011 10:29 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

MaryLux pisze:
Gochulec pisze:

U nas - do dekoracji.

A u mnie to zwykły "kurzołap" i tylko się potykam o niego :evil:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto sie 30, 2011 10:43 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

issey32 pisze:
MaryLux pisze:
Gochulec pisze:

U nas - do dekoracji.

A u mnie to zwykły "kurzołap" i tylko się potykam o niego :evil:

U mnie oprócz drapania służy jeszcze do rzucania pawia z najwyższej półki, ale tak, żeby trochę się zahaczyło o każdą niższą półkę, a reszta pięknie rozbryzgała na podłodze.

Edyta45

Post » Wto sie 30, 2011 11:24 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Gochulec pisze:

dokładnie do niczego, za to tapicerka meblowa co rok do wymiany, no dba kiciuś o wystrój wnętrza :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto sie 30, 2011 11:29 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

PearlRain pisze:
Gochulec pisze:

dokładnie do niczego, za to tapicerka meblowa co rok do wymiany, no dba kiciuś o wystrój wnętrza :evil:

O wystrój wnętrza? Fakt! czasem i firankę do połowy zdejmie bo to tak bardziej... NOWATORSKO :twisted:
Obrazek

Gochulec

Post » Wto sie 30, 2011 11:32 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Drapak jest do bycia :evil: Za to kanapa i szafka z szufladami to jest dopiero sprzęt do drapania,full wypas normalnie :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto sie 30, 2011 11:35 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

kotka doroty pisze:Drapak jest do bycia :evil: Za to kanapa i szafka z szufladami to jest dopiero sprzęt do drapania,full wypas normalnie :evil:

A jak! :ok: :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]