Miłego dnia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Witam!!
AYO - świetny tekst!!!![]()
Selya głosowanie na kandydatów będzie we wrześniu.
Miłego dnia!!!
becia_73 pisze:Drogie Panie, przerwę Wam teraz ważne rozmowy i ośmielę się przypomnieć,że kto żyw a nie głosował na KOT-a w KV , uprasza się nadrobić te zaległości i zwerbować znajomych i rodzinę..gdyż przewaga w prawdzie nadal się utrzymuje ..ale mam mega stresa i obawy wielkie że nam na koniec pokarzą....![]()
gdzie raki zimują.
Jeśli przegramy i szlag mnie trafi..proszę znaleźć dobre domy dla moich kotów w ilości sztuk 6+2 już prawie stałe z racji zasiedzenia przy misce![]()
selya pisze:villemo5 pisze:Witam!!
AYO - świetny tekst!!!![]()
Selya głosowanie na kandydatów będzie we wrześniu.
Miłego dnia!!!
O to mi chodziło:becia_73 pisze:Drogie Panie, przerwę Wam teraz ważne rozmowy i ośmielę się przypomnieć,że kto żyw a nie głosował na KOT-a w KV , uprasza się nadrobić te zaległości i zwerbować znajomych i rodzinę..gdyż przewaga w prawdzie nadal się utrzymuje ..ale mam mega stresa i obawy wielkie że nam na koniec pokarzą....![]()
gdzie raki zimują.
Jeśli przegramy i szlag mnie trafi..proszę znaleźć dobre domy dla moich kotów w ilości sztuk 6+2 już prawie stałe z racji zasiedzenia przy misce![]()
selya pisze:Nie da się już, albo ja nie potrafię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 677 gości