Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Julijaaa pisze:Mikela, ja mam dwa koty i dość ciasne mieszkanie. Ale one wychodzą. Mieszkam w spokojnej okolicy, koty wychodzą w obróżkach.
Kotom wychodzącym nie wolno zakładać obróżek. Wystarczy, że patyk wsunie się, zaczepi o obróżkę i nieszczęście gotowe, słyszałam wiele historii o kotach, które w ten sposób się udusiły/powiesiły.
Przepraszam za OT.
makrejsza pisze:Dziewczyny (i chłopaki), jak mogę sprawdzić, czy dotarła do Was kaska wpłacona przeze mnie na konto fundacji? Nie łączyło się to z żadnym bazarkiem...
iskra666 pisze:makrejsza pisze:Dziewczyny (i chłopaki), jak mogę sprawdzić, czy dotarła do Was kaska wpłacona przeze mnie na konto fundacji? Nie łączyło się to z żadnym bazarkiem...
makrejszo, na dniach będziemy się kontaktować z fundacją w sprawie wpłat na konto
Potwierdzimy
Natomiast z góry dziękujemy
Lilavati1407 pisze:Witam,
Mój kot Linux, stary bywalec tego cmentarza, nie wrócił od wczoraj do domu.![]()
(...)
Lilavati1407 pisze:Lilavati1407 pisze:Witam,
Mój kot Linux, stary bywalec tego cmentarza, nie wrócił od wczoraj do domu.![]()
(...)
Linux już wrócił, niestety w nienajlepszym stanie:
Tak jak się obawialiśmy, padł ofiarą łapanki na tym cmentarzu.
mavi pisze:Ja też bym nie wypuszczała kota w takie miejsce! Zwłaszcza jeśli tam jest kilkadziesiąt nieszczepionych kotów i szaleje koci katar, świerzb itd.
Szkoda kota...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości