dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 19:02 Re: dt Smarti 6

viewtopic.php?f=1&t=129965&start=1395
Czy mogłabym prosić o wyjaśnienie tej sytuacji? Czy naprawdę poza wysłaniem maila nie było prób kontaktu z kierownictwem schronu w Szczytnie? 8O
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sie 29, 2011 19:06 Re: dt Smarti 6

Zofia&Sasza pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=129965&start=1395
Czy mogłabym prosić o wyjaśnienie tej sytuacji? Czy naprawdę poza wysłaniem maila nie było prób kontaktu z kierownictwem schronu w Szczytnie? 8O

a skąd wiesz że nie było?
Ty kontaktujesz się regularnie zew schronem w sparwie wyciąganych kotow? MOżesz napisać o swoich doświadczeniach? Jak często, po co, z jakimi informacjami itp - chętnie skorzystam.
Poza tym kierowniczka ze schroniska powiedziała mi ze mam czekać na wizytę poadopcyjną - czekam, czekam i nic.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sie 29, 2011 19:11 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:

Ty kontaktujesz się regularnie zew schronem w sparwie wyciąganych kotow? MOżesz napisać o swoich doświadczeniach? Jak często, po co, z jakimi informacjami itp - chętnie skorzystam.
Poza tym kierowniczka ze schroniska powiedziała mi ze mam czekać na wizytę poadopcyjną - czekam, czekam i nic.

Z wątku Szczytna, a konkretnie z twoich postów. Żaden schron z którego brałam koty - poza Korabiewicami naturalnie - nie dał w wyniku moich działań "szlabanu" na wyciąganie kotów, więc doświadczeniami się raczej nie podzielę...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sie 29, 2011 19:14 Re: dt Smarti 6

To może zajmij się w końcu czymś pożytecznym :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 29, 2011 19:20 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:To może zajmij się w końcu czymś pożytecznym :roll:

Staram się. Wyprostowanie tej paranoi z pewnością posłużyłoby szczytnieńskim kotom.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sie 29, 2011 19:33 Re: dt Smarti 6

Zofia&Sasza pisze:

Staram się. Wyprostowanie tej paranoi z pewnością posłużyłoby szczytnieńskim kotom.

Narazie paranoję widzę tylko u Ciebie.
Bo latanie za kimś po wszystkich wątkach z cała pewnością normalnym zachowaniem nie jest.

Ale OK, nie będę tu śmiecić.

Co słychać w Smartinkowie?

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 19:36 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Narazie paranoję widzę tylko u Ciebie.
Bo latanie za kimś po wszystkich wątkach z cała pewnością normalnym zachowaniem nie jest.

Ale OK, nie będę tu śmiecić.

Co słychać w Smartinkowie?

Czytam i watek Szczytna i ten regularnie, za nikim więc nie muszę "latać".
Ad rem: Czy naprawdę uważasz, że ktokolwiek poza smarti, która jest aktualnie opiekunką kotów ze Szczytna i najlepiej zna ich losy, może wyjaśnić całą sprawę z kierownictwem schronu? Jeśli tak, wskaż mi innego adresata moich postulatów.

Edit: Bez takich wyjaśnień pomoc kotom szczytnieńskim jest - jak widać - niemożliwa. Może więc warto wygnać muchy z nosa i coś w tej sprawie zrobić?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sie 29, 2011 19:38 Re: dt Smarti 6

Żeby to jeszcze Smarti była adresatką twoich pytań :roll:

Ale naprawdę widzę, że to bez sensu.
Już nie śmiecę.

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 19:39 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:Żeby to jeszcze Smarti była adresatką twoich pytań :roll:

Ale naprawdę widzę, że to bez sensu.
Już nie śmiecę.

Tak, to pytania do smarti. I M11, bo to ona poruszyła sprawę - dla mnie całkowicie zresztą niezrozumiałą - na wątku Szczytna.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon sie 29, 2011 21:53 Re: dt Smarti 6

Zofia&Sasza pisze:
Marzenia11 pisze:

Z wątku Szczytna, a konkretnie z twoich postów. Żaden schron z którego brałam koty - poza Korabiewicami naturalnie - nie dał w wyniku moich działań "szlabanu" na wyciąganie kotów, więc doświadczeniami się raczej nie podzielę...

w wyniku moich działań również nie. W Szczytnie wstrzymano adopcje z powodu tego co zrobiła horacy7.
A o Korabiewicach i Twojej dzialalności tez sporo ciekawych rzeczy wiadomo..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sie 29, 2011 21:55 Re: dt Smarti 6

Słuchajcie, napisałam już w wątku transportowym, ale wklejam jeszcze tu:

Marzenia11 pisze:Potrzebuję transportu na trasach:

Warszawa - Jelenia Góra
Warszawa - Kalisz

Na swoje domki czekają Burania i kociak Florek.

Marzenia11

Post » Pon sie 29, 2011 22:05 Re: dt Smarti 6

a skąd pomysł że ja miałabym wyjasniać nieracjonalne zachowania kierownictwa schroniska?

Już kilka miesiecy temu powiedziałam wyrażnie że nie mam nic przeciwko wizycie poadopcyjnej u mnie w domu-podobno schronisko miało taką przeprowadzić-czekałam na nią.
powiedziałam również zainteresowanym osobom ze mogą,jeśli chca,przyjechać,zrobić zdjęcia i naocznie sprawdzić jak się mają koty,włącznie z wglądem w historie leczenia każdego z nich.
do tej pory nikt sie nie zjawił i nikt ani ze Szczytna ani ze strony schroniska,nie dał mi oznak że zależy mu na informacjach o tych kotach.

to wszystko z mojej strony-wszystko co mogę zrobić-siłą nie zmusze nikogo do przekonania się w jak świetnym stanie są koty-najwyrażniej nie ma zainteresowania nimi ze strony dziewczyn ze Szczytna ani schroniska-jeśli śledzisz wątek szczytnieński to wiesz że swego czasu wielokrotnie nad tym ubolewałam.
ja nie mam tu nic do wyjaśniania-jeśli ktoś związany z tymi kotami chce sie czegos na temat kotów szczytnieńskich dowiedzieć to zawsze jest u mnie mile widziany...niestety dotąd nikt o nie nawet nie zapytał.

Aburacze= serdecznie dziekuję za piękne ogłoszenia w imieniu ogłaszanych kiciow :D :kotek: :1luvu:

...i uffff.....nareszcie pierwsza Szczytnianka pojechała do domku na dokocenie do rocznego krówisia Ediego :D :kotek: :ok:
czarna kicia z białą kropką z Szarańczy :D

odbyło się to dzieki Bogu i .....Edytce-mam nadzieję że to na dobry początek :ok: :ok: :ok: :ok:
... i Buba i Burania niby mają już domki ale domki znowu zamilkły...nie mówiac już o parce kociaków z Szarańczy,czarnej dziewczynce i burej dziewczynce które to kicie zwyczajnie zostały oszukane :mrgreen: :ryk:
...widać to nie były te domki...trudno-poczekamy....byle czego nie bierzemy... :twisted: :D
Ostatnio edytowano Pon sie 29, 2011 22:18 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sie 29, 2011 22:13 Re: dt Smarti 6

Zofia&Sasza pisze:Żaden schron z którego brałam koty - poza Korabiewicami naturalnie - nie dał w wyniku moich działań "szlabanu" na wyciąganie kotów, więc doświadczeniami się raczej nie podzielę...

To już jednak jakieś doświadczenie masz :wink:

Smarti, Trusia lepiej :ok: :ok: Pewnie wet Ci zda relacje, ale Ania piszę, że uszka już miała dzisiaj w górze i się umyła ładnie, i że w ogóle żywsza jest :ok: :ok: A Fionka wizytę weta strategicznie przesiedziała pod komodą :twisted:

I żeby nie było, że nie wiadomo co Ci wciśkam :mrgreen: Oto Mechaniczna chudzina:

Obrazek Obrazek Obrazek
:arrow: Przemiły, bardzo spragniony towarzystwa człowieka kilkuletni kocurek, który pobyt w schronisku przypłaca depresją. Głównie się drze i odmawia jedzenia. Wykastrowany.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon sie 29, 2011 22:16 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Iiii ;)
Niektórych po prostu nie uważam za trolli, np. PcimOlki czy Casica. Dla mnie to osoby, które rozumieją argumenty i potrafią się z nimi w racjonalny sposób nie zgodzić :)

Szanuję Twoje zdanie; ale dyskutując z tymi superracjonalnymi śmiecisz w tym wątku.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sie 29, 2011 22:19 Re: dt Smarti 6

a co się działo z Trusią? :roll:

Marzenia11

[poprzednia][następna]