Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 21:21 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

mary pole za przeproszeniem (...) jutro ide z kotem. (...)nie obrazaj mnie (...) jak mnie nie znasz?W tym momencie mnie obraziles.Jak mnie nie znasz to nie (...) bo uratowalem (...) 3 psom temu kotowi bo byl glodzony i codziennie karmie kotki u nas na smietnikach a jest ich tam z 15...

Usunęłam wulgaryzmy.
Aleba

Adziks

Od: Śro sie 24, 2011 23:07

Post » Pon sie 29, 2011 21:24 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

XAgaX pisze:
najszczesliwsza pisze:
XAgaX pisze:http://www.powiatslupsk.info/glowczycewies.htm

Odległość od Słupska: 32 km

w poprzednich wątkach padła już propozycja pomocy w kastracji bezdomnych kotów, którą całym sercem popieram, warto też pogadać z właścicielami matek kociąt od których autor wątku brał kociaki o kastracji. Może ktoś zna wolontariuszy z tamtych okolic?

XAgaX miałam nadzieję, że to w śląskim, ale niestety :(

I niestety nie w Mazowieckiem :twisted: ale nie można tracić nadziei.

I nie w małopolskim, niestety, ani nawet nie w okolicach Katowic.

No kurcze, po co w ogóle brałeś tego kota, skoro nie zamierzasz się nim zajmować?

I nie podskakuj g...rzu, bo zachowujesz się jak rozkapryszony, niedorozwinięty przedszkolak. Jeżeli kotka nie przeżyje, to tylko i wyłącznie z twojej winy.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon sie 29, 2011 21:34 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze:mary pole za przeproszeniem (...) jutro ide z kotem. (...)nie obrazaj mnie (...) jak mnie nie znasz?W tym momencie mnie obraziles.Jak mnie nie znasz to nie (...) bo uratowalem (...) 3 psom temu kotowi bo byl glodzony i codziennie karmie kotki u nas na smietnikach a jest ich tam z 15...

Usunęłam wulgaryzmy.
Aleba

Jeśli już to skurwycórko i szmaciarko.
Obie interlokutorki to kobiety.
:mrgreen:

Mam nadzieję, że kot doczeka pomocy.
Zamiast tu wyzywać, pomóż jakoś zwierzakowi.

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon sie 29, 2011 21:37 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

8O
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon sie 29, 2011 21:45 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

fajne podejście, nie ma co. ;d a co tam, kotek umiera, ale ja się wstydzę...powodzenia. Poza tym to podchodzi pod znęcanie się nad zwierzęciem - możesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Idź z nią lepiej do weterynarza!
06.09.2011 r. - Malinko, nigdy Cię nie zapomnę [*].

Uns

Od: Sob maja 28, 2011 21:00

Post » Pon sie 29, 2011 21:51 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Uns proszębardzo zawiadom policje za znecanie sie ok?CZEKAM

Adziks

Od: Śro sie 24, 2011 23:07

Post » Pon sie 29, 2011 21:57 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks pisze:mary pole za przeproszeniem (...) jutro ide z kotem. (...)nie obrazaj mnie (...) jak mnie nie znasz?W tym momencie mnie obraziles.Jak mnie nie znasz to nie (...) bo uratowalem (...) 3 psom temu kotowi bo byl glodzony i codziennie karmie kotki u nas na smietnikach a jest ich tam z 15...

Usunęłam wulgaryzmy.
Aleba

Myślałam, że Twoje złote myśli w poprzednim wątku to był jednorazowy wyskok.
Masz 15 lat, zachowuj się stosownie do wieku.

Do weta wstydzisz się iść, a tak pisać się nie wstydzisz?
Nie sztuką jest się wykrzyczeć i rzucić stekiem bluzg. Wiesz, sztuką jest ...tego nie zrobić.

Jeśli zamierzasz jeszcze szukać porad na tym forum, radzę umieścić słowo "przepraszam". To jest trudne. Umiesz?

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Pon sie 29, 2011 21:58 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Proszę bardzo- jeżeli jutro nie dostanę informacji, co powiedział wet po zbadaniu kotki, oraz jakie leki dostała, zgłoszę fakt znęcania się nad zwierzęciem, nie udzielenia pomocy, oraz narażenia na śmierć, na policję. Po IP komputera z którego piszesz bez problemu można zidentyfikować twoje dane.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon sie 29, 2011 22:02 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Normalnie szkoda kotka...Przeczytałem wątki tego człowieka i tak, fajnie, kolejna zabawka...Jeśli nie umrze przez robaki, za pół roku okoci się, małe będą szukały domu i go znajdą - zabierając tym kociakom, na których urodzenie nikt wpływu nie miał. Sądzicie, że to się zmieni? Jeśli teraz, w stanie choroby kotka nie pójdzie do weta, bo się wstydzi, to co dopiero, jak kotka będzie ciężarna...Przecież...ciąża to nie choroba. :evil: :roll:

Uns

Post » Pon sie 29, 2011 22:14 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Usunęłam wulgaryzmy.
Aleba

Adziks mam nadzieję że jesteś świadom że nie jesteś anonimowy i bezkarny
art. 216 kk
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,

podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.

§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

mimo braku kultury mam nadzieję że masz na tyle rozumu żeby przeprosić, a kota otoczyć należytą troską.

anastemoza

Od: Wto sie 02, 2011 21:44

Post » Pon sie 29, 2011 22:21 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Biedna kicia...Wyobraź sobie, że Ciebie boli brzuch. Boli, boli i pogarsza się - przez tydzień, dwa...Prosisz o pomoc, ale rodzice tylko unoszą rękoma. I wiesz co? Jak byś się poczuł? W podobnej sytuacji jest ta kotka. Uratuj ją.

Uns

Post » Wto sie 30, 2011 0:34 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Usunęłam wulgaryzmy.
Aleba

jak jesteś dorosły na przeklinanie do obcych ludzi,to dorosły jesteś na to by zabrać kota do weterynarza.
więc idź do cholery z kotem do weterynarza,bo inaczej umrze :?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Wto sie 30, 2011 7:22 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Adziks, jesteś młodym chłopakiem, a język masz jak menel spod budki z piwem, sam sobie wystawiasz złe świadectwo.I Ty piszesz o wstydzie? Lepiej nie zajmuj się zwierzętami, bo niewiele możesz dla nich zrobić, jak się okazuje.Jesteś chwilę na forum, a już dwa koty masz na sumieniu.Jeden uciekł i nie wiadomo, co z nim, teraz zdrową kotkę doprowadziłeś do złego stanu, a wystarczyło tylko pójść do weta.Pisałam Ci, co masz zrobić, ale Ty tylko potrafisz czytać to, co Ci wygodnie i potem bluzgać.Ludzie pomagają sobie, na pewno i Ty taką pomoc mógłbyś uzyskać, ale jesteś skrajnie nie odpowiedzialny.
Uns jest od Ciebie młodszy, a ja go podziwiam i gratuluję jego Rodzicom takiego syna.
Spodziewam się teraz inwektyw pod moim adresem ( a tak swoją drogą, gdzie Ty się uczysz takiego języka?) , daruj więc sobie.Pamiętaj, zło wraca, tak jest i już.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto sie 30, 2011 8:24 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

Cicho

:cry: Co z koteczką.

Obrazek[/
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Wto sie 30, 2011 8:38 Re: Moja kotka ma robaki!!!!!!!!!!

A teraz wszystkie ciocie trzymaja kciuki za koteczkę, mocno :ok: :ok: :ok:

Adziks napisz jak wrócisz od weta :ok: i może jakieś zdięcie kiciusi :mrgreen: poprosimy

Obrazek[/
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

[poprzednia][następna]