Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT - KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 18:21 Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT - KONIEC!

Juana ma wiele niezwykłych talentów. Jednym z nich jest robienie cudnych zabawek, które mają oryginalny wygląd i cieszą się wielkim kocim zainteresowaniem. Żeby nie być gołosłowną - oto legendarna ośmiornica, od której się zaczęło ...

Obrazek
ośmiornicę dopiero skończyłam więc od razu pstryknęłam fotkę bo prawdopodobnie niedługo straci pierwotny wygląd...
"odnóży ma 6 bo reszta sie nie zmiesciła...- w środek wciągnęłam gumki; w oczach zaszyte są dzwoneczki..."

Juana jest tak wielkoduszna :1luvu: , że postanowiła podzielić się swym talentem z innymi i przy okazji wesprzeć potrzebujących :oops: .
Pierwszym kandydatem do pomocy, do wyboru Kupujących, jest Fundacja JOKOT . Fundacja została zarejestrowana na początku roku i jak na razie utrzymuje się dzięki Darczyńcom, na dotacja są szanse dopiero w przyszłym roku. Potrzeby zaś są ogromne i stałe: oprócz kastracji kotów wolnożyjących, fundacja ma obecnie pod opieką ponad 100 :strach: kotów, w większości kociąt wymagających intensywnego leczenia i odpowiedniego odżywiania. Większość tego spada na Jopop: Tymczasy u Jopop. Do ogarnięcia tego wszystkiego JOKOT potrzebuje klatek-łapek, kierowców, wolontariuszy, DT a także leków, karmy i żwirku, czyli pieniędzy. Każda złotówka pomaga ratować jakiegoś osieroconego kociaczka albo porzuconego kota domowego - a o tej porze roku jest ich zatrzęsienie :( .
Drugim kandydatem jestem, cóż :oops: , ja sama, a ściślej biorąc dług, jaki mi pozostał po ratowaniu Gołąbki [*]. Gołąbeczka była moją tymczaską, miałam doleczyć jej infekcje i wyadoptować. Niestety, okazało się, że ma uszkodzone nerki. W lipcu konieczne była operacja usunięcia zmienionej chorobowo , po której pozostała nerka nie podjęła pracy - niestety, pomimo wszelkich wysiłków moje gruchające słoneczko zmarło [*]. Gołąbeczka była formalnie tymczaską JOKOT, ale z uwagi na na wysokość kosztów operacji i leczenia pooperacyjnego, pokrywałam je sama - dostałam ogromne wsparcie od forum :1luvu: a brakującą kwotę po prostu pożyczyłam. Musze oddać dług a nie chcę zawieszać działalności DT (JOKOT, a jakże :wink: ), także proszę o pomoc :oops: w uregulowaniu zobowiązania do końca. Szczegółowe rozliczenie jest w 2 poście podlinkowanego wątku.

A oto znakomite wyroby Juany:

1. Mysz:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zamówione przez: iwona66, KAsia Amy, invictus hilaritas (beż i brąz), urwiniu (zam. specjalne), Duszek686 (beż i brąz)

Cena kup teraz 5 zł.

2. Legendarna ośmiorniczka

Obrazek Obrazek

Cena kup teraz 10 zł.

Zamówione przez: iwona66, KAsia Amy, invictus hilaritas, urwiniu (zam. specjalne), Duszek686

3. Miękka piłeczka

Obrazek Obrazek

Cena kup teraz 5 zł.

4. Rybka (beżowa ośmiornica dla porównania rozmairów).

Obrazek

Cena kup teraz 5 zł.

Koszty przesyłki pokrywa Kupujący.
Rudy kot NIE jest przedmiotem bazarku :twisted: .

Z czasem przybędą inne wyroby :wink:

Zdjęcia ogólno- reklamowe :twisted:

Obrazek Obrazek

Zapraszamy do zakupów

Bannerek do Kalair

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/m76q][img]http://tnij.org/m76k[/img][/url]

Ponieważ bazarek trwa długo i jest prowadzony przez 2 osoby, dla jasności wprowadzam zestawienie transakcji - wszelkie nieścisłości proszę bardzo zgłaszać mi na pw :wink: :

-urwiniu - 23+15+20 zł - wysłane - odebrane;
-myszolandia - 20 zł - wysłane - odebrane;
-MaryLux (3 oś) - 30 zł - wysłane - odebrane
-Joarkadia - ... - wysłane - odebrane
-kwinta - 20 - wysłane - odebrane
-iwona66 (1oś, 1m) - 28 zł - wysłane - odebrane
-KAsia Amy (1oś, 1m) - 20 zł - wysłane - odebrane;
-invictus hilaritas (1oś, 2m, 1p) - 33 zł - wysłane - odebrane
-Duszek686 (1oś, 2m) - 28 zł - wysłane - odebrane
-kokocha (1oś, 1m) - 8 zł(?)+ ... - wysłane - odebrane
-Astaroth86 (1oś) - 20 zł - wysłane - odebrane
-klauduska (1oś) - 18 zł - wysłane - odebrane
-WłasnyKocie (1oś, 1m) - 8 zł + 20 zł - wysłane
-*anika* (1oś, 1m, 1p, 1r) - 25 zł +8 zł - wysłane - odebrane
-Beatta_82 (2oś, 2p) - 8 zł + 30 zł - wysłane
-shira3 (2 oś)) - 28 zł - wysłane - odebrane
-Zasoova (1oś, 1m, 1p) - 8 zł + 20 zł - wysłane - odebrane
-KAsia Amy (1oś, 1m, 1p) - 8 zł + 25 zł - wysłane - odebrane
-Dama Ya (2 oś) - 8 zł + 20 zł - wysłane - odebrane
-Naline (1oś, 1m) - 8 zł + 15 zł - wysłane
-wanda164 (1oś, 1m) - 8 zł + ... - wysłane - odebrane
-dara (1oś, 1m, 1r) - 8 zł + ... - wysłane
-shalom (1oś, 1p, 1m) - 8 zł + ... - wysłane
- AntoninaBandzioras (1oś, 1p) - 23 zł - wysłane - odebrane
- psiama (1oś) - 8 zł + 10 zł - wysłane - odebrane
- Invar (2 oś, 2m) - 38 zł -
- tillibulek (3oś, 2m) - 8 zł + ... wysłane - odebrane
- Gacusiowa - (2oś, 2m, 2p) - ... +8 -
- Magis - (2oś, 2m, 2p)
- Hans - (2 oś) - 18zł -
Ostatnio edytowano Pt lis 18, 2011 19:54 przez alix76, łącznie edytowano 25 razy

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon sie 29, 2011 18:55 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

podbijam
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sie 29, 2011 19:23 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

osmiornicę i mysz proszę kt :mrgreen: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon sie 29, 2011 19:25 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Jakie cuda :love:

Dziękujemy :1luvu:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon sie 29, 2011 19:30 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

iwona66 pisze:osmiornicę i mysz proszę kt :mrgreen: :ok:

:1luvu: a teraz czekamy na Wytwórczynię tych stworków, mam nadzieję, że będzie więcej niż po 1 sztuce :lol:

alix76

Post » Pon sie 29, 2011 20:21 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Gdyby było więcej niż po 1 sztuce to również poproszę i ośmiornicę i mysz :)

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Pon sie 29, 2011 20:45 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Witam :D
O kurka na wacie... 8O 8O 8O 8O Wątek i pierwszy post rewelacja
No tak- zaczęło się od ośmiornicy ... Nie wiedziałam, że tak się spodoba :oops: :oops: :oops: Młodemu baaardzo :mrgreen: Mysz też :D Baaaaardzo się cieszę, że zabawki mają powodzenie :D :D Będę robić na pewno- tylko wysyłka nie będzie zbyt szybko- siedzę na razie w małej wiosce w Toskanii i mam niewielkie możliwości dotarcia na pocztę :evil: Ale już spisuję co komu i będą na pewno :!: Tylko trzeba będzie poczekać :oops: :oops: :oops: Praca ruszy szybciej jak za ok 1,5 miesiąca wrócę do PL.
Teraz dostępne są kolory
- brązowy - ten na zdjęciach
- beżowy - jak zrobię zabawkę będą i fotki :) - brak (mam nadzieję, że tylko chwilowo)
- niebieski - jak wyżej :wink:
- w paski - polecam na rybkę jak widać. Rybka jest tylko trochę wypchana, żeby nie wyglądała balonik :mrgreen:
- piłeczka - kolory jak wyżej, z tym, że kolory wstążeczek proszę podawać jakie się chce. :D . Dzwoneczki sama dobiorę zależnie od wstążeczek- bo je trudniej dostać :wink:

Jak napisała Alix- z czasem będą też i inne wyroby- wędki i inne zwierzaki. Jak wrócę do Polski wystawimy też biżuterię :D bo też robię :oops:
Jeśli mogę pomóc, to to zrobię :)
To na razie tyle :D

Dziękuję za zainteresowanie :1luvu: :1luvu:
Jeszcze jedno- bardzo proszę o zaznaczenie kolorów :D
Ostatnio edytowano Czw wrz 22, 2011 7:36 przez juana, łącznie edytowano 4 razy

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon sie 29, 2011 20:58 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Juana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję wszystkim Kupującym!
Kalair :1luvu: :1luvu: :1luvu: zrobila nam bannerek

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/m76q][img]http://tnij.org/m76k[/img][/url]

alix76

Post » Pon sie 29, 2011 21:10 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Właśnie- dziękuję Kalair :1luvu: :1luvu: :1luvu:

juana

Post » Pon sie 29, 2011 21:34 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Prosze uprzejmie! :D
Cudne zabaweczki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon sie 29, 2011 22:57 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Rudy kot jest pięęęęęękny :1luvu:

zabawki też :) (ale u mnie niestety bardzo szybko by zakończyły żywot - mam psa, który konsumuje wszystko czym się koty bawią i co da się połknąć, niezależnie czy to jadalne czy nie :twisted: )
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon sie 29, 2011 23:55 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

ja też bym prosiła ośmiorniczkę i myszkę :)

invictus hilaritas

Od: Nie paź 01, 2006 0:27

Post » Wto sie 30, 2011 13:13 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

:D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto sie 30, 2011 14:11 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

Jedną ważną rzecz muszę zaznaczyć- przed tym wątkiem zamówiło u mnie zabawki innych 5 osób, więc mają pierwszeństwo :)
Ale będą na pewno :!: :D

juana

[następna]