Biedronki, myszki i inne stworki -

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 6:46 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

Poproszę:
pszczółka x2
pajączek x2
ośmiornica
biedronka
I jakby się udało to jeżyka jeszcze :)

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Sob sie 27, 2011 18:19 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

A ja poproszę 5 pszczółek. :)

I dane do przelewu.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie sie 28, 2011 17:02 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

Wszystkie zamówienia zrobione i gotowe czekają na towarzystwo pszczółek.
Ponieważ do pszczółek potrzebuję kupowane w automacie kapsułki z zabawkami, udałam się do sklepu zaopatrzona w woreczek ze złotówkami w celu zakupu takowych. Okazało się, że automat "nie daje" kapsułek 8O Złotówek tez nie chce przyjmować.
Miły pan z punktu, w którym sie płaci rachunki powiedział, że jak nic przepełniony i trzeba dzwonić po właściciela. Zadzwonił przy mnie, lecz właściciel przyjedzie dopiero w poniedziałek opróżnić skarbonkę, żeby działało.
Tak więc wszyscy, którzy zamawiali pszczółki w zestawie zmuszeni są poczekać na realizację aż uda mi się zakupić.

kalla - nie mam niestety włóczki jeżykowej :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 29, 2011 17:26 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

jasdor pisze:Wracam, jako córa marnotrawna, zabawki sie wyczyniają, niektóre wysłane. Czekać i cierpieć.

Jest jedna sprawa, a to:
W sierpniu miałam zbierać pieniążki dla naszych kotów. Jednak jest ktoś bardziej potrzebujący, a na dodatek potrzebyjący natychmiast. Dlatego chcialabym sierpniowy "utarg" przeznaczyć dla pewnego bardzo młodego człowieka, który jest bardziej odpowiedzialny niż niejedna stara baba.
Prosze jednak o Waszą zgodę, czy pieniążki mogę przekazać na kotki u Uns-a z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=128306
Nasze koty moga poczekać, a i w kasie pusto jeszcze nie jest.
Takie zachowania, jak Marcina trzeba popierać w całej rozciąglości .
A wszystko zaczęło się tutaj viewtopic.php?f=13&t=132103 niezbyt grzecznie, niestety :|

Jak dla mnie - nie ma problemu :ok:
Obrazek Frania 03.01.2013 [*] na zawsze w moim sercu

madziaki

Od: Sob lip 15, 2006 16:21

Post » Pon sie 29, 2011 18:15 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

Kapsułki zakupione, pszczółki właśnie sie rodzą :)

Wiolaw - wyślę jutro, ale nie mam adresu, no chyba, że poprzedni jest dobry
AlfaLS - mogłam wysłać już dziś, bo przecież nie zamawiałaś pszczółek :oops: Gafa!
wyślę jutro tj. 30.08.
madziaki - jeszcze tylko pszczółki i gotowe
Kalla i Byffy - prosze o podanie adresu Wszystkie będą gotowe napewno do końca tygodnia. Za opóźnienie przepraszam.

jasdor

Post » Pon sie 29, 2011 18:43 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

Ja spokojnie poczekam :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pon sie 29, 2011 18:59 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

Kalla - Ty cwaniaczku :lol: wpłaciłaś pieniążki i nawet sie nie przyznałaś :wink:
Dzięki serdeczne :1luvu:

jasdor

Post » Pon sie 29, 2011 19:05 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

Cierpliwie czekam. :)

I jeszcze raz proszę o dane do przelewu.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Pon sie 29, 2011 19:44 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

jasdor pisze:Kalla - Ty cwaniaczku :lol: wpłaciłaś pieniążki i nawet sie nie przyznałaś :wink:
Dzięki serdeczne :1luvu:

No tak wpłaciłam za 6 zabaweczek bez jeżyka. Chcę zdążyć jeszcze obdarować zabawkami swojego byłego tymczasa, który się u mnie urlopuje, zanim właściciele go odbiorą. :wink:

kalla

Post » Pon sie 29, 2011 19:52 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

A kiedy odchodzi? Żebym zdążyła się wyrobić :roll:

jasdor

Post » Pon sie 29, 2011 20:08 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

madziulam2 pisze:dostałam, dostałam!!!!!

pochwaliłam się w pracy i już szykujemy kolejne zamówienie:

- poprosimy 3 biedroneczki
- 1 pszczółkę
- 1 ośmiorniczkę (w zielonym kolorze jeśli można pomarudzić)

wszystkie zabawki w wersji grzechoczącej oczywiście

tylko ośmiorniczka na sznureczku (cała reszta bez :P )

poproszę o priv z kosztem całego zamówienia

mogę prosić o wycenę z przesyłka??? wiem że na pszczółki trzeba poczekać ale moje koleżanki chcą już płacić - TAKI KLIENT TO SKARB :ryk:

ps. będę dalej reklamować bo zabawki świetne a cel szczytny (moje bryśki kochają pszczółki natomiast biedronki nie zrobiły szału - księciunia nie będą mordek męczyć takimi dużymi zabawkami :spin2: )

oto dowód zabawy pszczółkami w wykonaniu Leona
Obrazek
Obrazek

starszy i poważniejszy Gabryś wykonywał wówczas toaletę - ale pozwólcie że i Nim się pochwalę
Obrazek
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pon sie 29, 2011 20:19 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

jasdor pisze:Jakie one piękne 8O :1luvu:

pszczółki??? hahahahahah

dziękuje :1luvu:
Madzia & Gabryś & Leon
Obrazek

madziulam2

Od: Czw paź 15, 2009 18:11

Post » Pon sie 29, 2011 20:29 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

Nie pszczółki, tylko te trutnie :mrgreen:

jasdor

Post » Pon sie 29, 2011 20:45 Re: Biedronki, myszki i inne stworki-w sierpniu dla naszych kić

jasdor pisze:A kiedy odchodzi? Żebym zdążyła się wyrobić :roll:

Teofila wyadoptowałam prawie rok temu, zresztą swojej koleżance :wink: . Teraz opiekuję się nim podczas ich urlopu do 10 września. A jak przesyłka nie dojdzie to znajdzie się inna okazja, żeby mu podarować zabawki. Więc bez paniki :wink:

kalla

[poprzednia][następna]