Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 20:34 Re: I po ciszy:( Maluszek odszedł [*] :(

CatAngel pisze:Nawet nie mam czasu pisać za bardzo, bo robię ogł i łapię koty na sterylki :)

Na stadionie ok, rosną ładnie :) są zdrowe :) nie ma nowych podrzuconych kotów. :ok:

To tylko pamiętaj dymną wysterylizować, jak tak do 5-6 miesiąca dojdzie, bo już wtedy potrafią robić niespodzianki :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 05, 2011 17:57 Re: I po ciszy:( Maluszek odszedł [*] :(

Ależ tu cicho
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Wto wrz 06, 2011 8:22 Re: I po ciszy:( Maluszek odszedł [*] :(

olafen pisze:Ależ tu cicho

Cicho tutaj ale w realu sajgon :(
czyli tak jak w tytule :x
Podrzucono małą kotkę wyglądającą na około 5miesięcy szyrkletkę.
A wczoraj rano znaleźliśmy kota biało-czarnego z połamanym kręgosłupem i tylnymi łapami. Kot jak uciekał przede mną to ciągnął łapki za sobą. Taki ból w sercu :cry: :cry: na ten widok.
Kot pojechał do Fundacji, ale szanse dla niego bez DT są marne :cry: od wczoraj nic nie mogę znaleźć,dzwonię gdzie się da. :cry:Fundacja też szuka i nic :(

Do tego fundusze na sterylki się skończyły,a miasto da dopiero na przyszły rok.A tu koty do ciachania :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto wrz 06, 2011 8:50 Re: Kot z połamanym kręgosłupem oraz podrzucona szyrkletka!

A cicho tez dlatego, że ci co nie umieją pomóc, a tylko czytają , to nie piszą... Bo co pisać? :)
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro wrz 07, 2011 12:16 Re: I po ciszy:( Maluszek odszedł [*] :(

CatAngel pisze:
olafen pisze:Ależ tu cicho

Cicho tutaj ale w realu sajgon :(
czyli tak jak w tytule :x
Podrzucono małą kotkę wyglądającą na około 5miesięcy szyrkletkę.
A wczoraj rano znaleźliśmy kota biało-czarnego z połamanym kręgosłupem i tylnymi łapami. Kot jak uciekał przede mną to ciągnął łapki za sobą. Taki ból w sercu :cry: :cry: na ten widok.
Kot pojechał do Fundacji, ale szanse dla niego bez DT są marne :cry: od wczoraj nic nie mogę znaleźć,dzwonię gdzie się da. :cry:Fundacja też szuka i nic :(

Do tego fundusze na sterylki się skończyły,a miasto da dopiero na przyszły rok.A tu koty do ciachania :(

przeciez rtaki kot moze sobie spokojnie zyc, byle w domu
co bedzie jak fundacja nie znajdzie domku dla niego?uspia go?
moja znajoma ma psa potracil go samochod ma niewladne tylne lapki ale zyje sobie jak foczka 2 lata juz ,ona bardzo go kocha i nie uspila by go
gerardbutler

Post » Śro wrz 07, 2011 12:21 Re: I po ciszy:( Maluszek odszedł [*] :(

CatAngel pisze:Do tego fundusze na sterylki się skończyły,a miasto da dopiero na przyszły rok.A tu koty do ciachania :(

zapraszam do reaktywowanego wątku Kasy Kastracyjnej:

viewtopic.php?f=1&t=132367&start=15

:ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 15, 2011 23:53 Re: Nowe malce. Potrzebna tania sterylizacja i kastracja !!!

Jak w tytule :( Pilne!!! :(

CatAngel

Post » Pt wrz 16, 2011 8:17 Re: Nowe malce. Potrzebna tania sterylizacja i kastracja !!!

CatAngel pisze:Jak w tytule :( Pilne!!! :(

wpisz się do wątku KK, za aborcyjne w razie potrzeby założę ze swoich.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt wrz 16, 2011 11:24 Re: Nowe malce. Potrzebna tania sterylizacja i kastracja!!!Śląsk

Wszędzie ten sam problem :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 18, 2011 22:02 Re: Nowe malce. Potrzebna tania sterylizacja i kastracja !!!

XAgaX pisze:
CatAngel pisze:Jak w tytule :( Pilne!!! :(

wpisz się do wątku KK, za aborcyjne w razie potrzeby założę ze swoich.

Nie, nie trzeba, opłacę jak coś z ogł :)
Potrzebny mi tylko namiar na taniego weta, bo tamte ceny się skończyły na ten rok :( a u mnie drogi :?

CatAngel

Post » Wto wrz 20, 2011 19:50 Re: Nowe malce. Potrzebna tania sterylizacja i kastracja!!!Śląsk

Tani....napisz mi maila...za ile chciałabyś kotki tanio sterylizować? U mnie za 120 zł można ( jakby co).

sabina1977

Od: Sob paź 02, 2010 21:56

Post » Pt wrz 30, 2011 13:32 Re: Nowe malce. Potrzebna tania sterylizacja i kastracja!!!Śląsk

Dzisiaj zrobię więcej fotek :)

Te są z wczoraj :)
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt wrz 30, 2011 13:50 Re: Nowe malce. Wolno-żyjące grzeją futerka w ogródku :)

Lula :)
Obrazek Obrazek

Lula i Gucio
Obrazek

Tusia
Obrazek

Gucio
Obrazek

Lundek
Obrazek

CatAngel

Post » Pt wrz 30, 2011 21:10 Re: Nowe malce. Wolno-żyjące grzeją futerka w ogródku :)

Dzisiaj ładna pogoda była więc kociaste ładnie pozowały :) oczywiście wszystkie były zainteresowane Guciem :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pt wrz 30, 2011 21:27 Re: Nowe malce. Wolno-żyjące grzeją futerka w ogródku :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

[poprzednia][następna]