PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 12:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Selya ! Wiem, co czujesz ... :roll:
I ja straciłam niedawno jednego kota. Mojego dziadzia dziką-dzikośc. Wrócił do siebie, do włóczęgostwa, jest szczęścliwy, ale my mamy w sercu wielką ranę ... Mijają miesiące, rana się zapada, ale nie goi ... Wystarczy gest i łzy goooopie ciekną ... ALE ! Dopóki jest nadzieja, jest wszystko !!!! Trzymam za poszukiwania :ok: :ok: :ok:

Miałam miesięczną przerwę między swoimi pracami (z pierwszej zrezygnowałam dobrowolnie przed czasem bo krew mnie zalewała... długa historia). I ten miesiąc wystarczył, by nadwątlić wiarę w siebie i w swoje umiejętności. Potem przyszła TA propozycja i jesteśmy już razem od 13 lat :D I tego Wam baby życzę. W końcu TA praca przyjdzie przecież :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sie 29, 2011 12:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

selya pisze:W linku mapa gdzie ostatnio widziany był Roger? Z oznaczeniem gdzie mieszkamy

LINK Z MAPKĄ

Dziewczynki proszę, napiszcie co myślicie o tak dużej odległości z tymi działkami?

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Pon sie 29, 2011 12:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

jedno pod drugim, a co tam ^^'

viewtopic.php?f=1&t=132197 - może jakieś wsparcie zrobimy, klatka się przyda i nie zmarnuje :)

I ja poproszę o numer konta na jaki przelać składkę.

selya

Post » Pon sie 29, 2011 12:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Osobiście myślę że kot po szoku wypadnięcia z balkonu raczej nie dotarłby aż na Milionową tym bardziej że sporo ruchliwych ulic po drodze jest :roll: . Jednak ja pewnie sprawdziłabym ten ślad mimo wszystko...
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon sie 29, 2011 12:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

skwareek pisze:Osobiście myślę że kot po szoku wypadnięcia z balkonu raczej nie dotarłby aż na Milionową tym bardziej że sporo ruchliwych ulic po drodze jest :roll: . Jednak ja pewnie sprawdziłabym ten ślad mimo wszystko...

Sprawdzamy, sprawdzamy, tylko zastanawiam się czy jest to możliwe... :(

selya

Post » Pon sie 29, 2011 15:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Ale miałam niespodziankę 8O
Bolkowa mnie nawiedziła w pracy :dance:
Normalnie cuda... Kobieta z wielkiego miasta nagle zagląda do punktu na prowincji :)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon sie 29, 2011 15:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

selya, my z moimi dziewczynami w dalszym ciągu trzymamy kciuki!
Vill, ja popieram Twoją propozycję odnośnie wrześniowego głosowania! Nie, dyskusja z Broszką, nie zachwiała mojego zaufania co do sposobu rozliczania w Pakcie :-)
Sol, ja pracy w zawodzie tutaj szukałam ok. pięciu lat... Niemniej kciuki zawsze trzymam za Ciebie :ok: A powiedz, wysłałaś mi książkę? Bo w dalszym ciągu nie mam i nie wiem, czy już robić piekło na poczcie?
czytam, czytam cały czas, tylko mało się odzywam bo na urlopie jestem to wiecie - czasu nie mam :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon sie 29, 2011 16:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Jak ja się cieszę, że jesteście :aniolek: :aniolek: :aniolek: :cat3: :1luvu:

selya

Post » Pon sie 29, 2011 16:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Selya nie płacz, jeszcze może się znaleźć. Ja wiem, że mi się łatwo mówi, a na twoim miejscu pewnie bymObrazek ale nie wolno ci tracić nadziei! No chodź, cię uściskam...Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon sie 29, 2011 16:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

villemo5 pisze:Ale miałam niespodziankę 8O
Normalnie cuda... Kobieta z wielkiego miasta nagle zagląda do punktu na prowincji :)

8O jak ja ci zazdraszczam dziko... poznać dostojną Bolkową... Obrazekzresztą Bolkowej też zadraszczam - poznać OSOBIŚCIE znamienitą Villemo...Obrazekach, czyż będzie mię to kiedyś dane?... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sie 29, 2011 16:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:
villemo5 pisze:Ale miałam niespodziankę 8O

8O jak ja ci zazdraszczam dziko... poznać dostojną Bolkową... Obrazekzresztą Bolkowej też zadraszczam - poznać OSOBIŚCIE znamienitą Villemo...Obrazekach, czyż będzie mię to kiedyś dane?... :roll:

Bolkowa na dostojną matronę nie wygląda.
Raczej na młode dziewczę.

Ja też im zazdraszczam, bo obie dziewczyny sympatyczne wielce. :D
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon sie 29, 2011 16:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mulesia pisze:Bolkowa na dostojną matronę nie wygląda.

8O no nie mów! A ja sobie ją jako dostojną matronę wyobrażałam, a to podfruwjka jeszcze? :roll: Normalnie... 8O 8O 8O się dziewczę zamaskowało! :twisted: Bolkowo zdjęcie daj! 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon sie 29, 2011 17:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:
Mulesia pisze:Bolkowa na dostojną matronę nie wygląda.

8O no nie mów! A ja sobie ją jako dostojną matronę wyobrażałam, a to podfruwjka jeszcze? :roll: Normalnie... 8O 8O 8O się dziewczę zamaskowało! :twisted: Bolkowo zdjęcie daj! 8)

O tak właśnie podfruwajka :mrgreen: Mów tak dalej, bo ona bodajże aż :strach: rok starsza ode mnie . Zatem, jak ona podfruwajka, to ja też :ryk: .
Ostatnio edytowano Pon sie 29, 2011 17:05 przez Mulesia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon sie 29, 2011 17:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Dziewczyny kiedy zgłaszamy kotki na wrzesień?

viewtopic.php?f=1&t=131312&start=90

Będę Wam wklejała przypadki, które zatrzymały moją uwagę..

selya

Post » Pon sie 29, 2011 17:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Selya - wrześniowe zgłaszamy we wrześniu :wink: - same! Same też opisujemy sytuację kandydata z argumentacją dlaczego akurat to ona ma być beneficjentem oraz jeśli posiada wątek to dorzucamy link do niego.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]