Pewnie trochę Was zaskoczę ,ale marzę zeby namalować "Bezdomność" czyli karmicielka idąca do kociaków z jedzeniem.Bardzo bym chciała, aby mi ten obraz wyszedł.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Iza, kiedy znajdujesz czas na to wszystko: tyle kotkow, ktore codziennie dokarmiasz, Twoje domowe, do tego malujesz, no i mezowi i domowi tez musisz troche czasu poswiecic![]()
A mnie sie wydawalo, ze mi wiecznie czasu brakuje, chociaz nie mam nawet polowy Twoich zajec.![]()
Myslalam o adopcji Andzi, wiadomo dlaczego. Do tego mam wrazenie, ze dziewczyna charakterna jest![]()
Ale pisalas, ze Trusia od tak dawna czeka....
Nie chce wybierac..![]()
PS. Moge zapytac, w jakim sklepie ta karma jest teraz w promocji?
Cudak1 pisze:iza71koty pisze:Dzięki Justynko.Cieszę się że Ci się podoba.
![]()
Nie znam chyba tej karmy.Masz link?
10 kg 76 zł: http://allegro.pl/josera-josicat-10kg-s ... 23154.html
20 kg 135 zł: http://allegro.pl/josera-josicat-10kg-x ... 85917.html
Ciekawa jestem jak z jakością tej karmy i czy kotom smakuje.
A o obraz podejrzewam, że będzie walka na bazarku
iza71koty pisze:Ania i jej Nitro pisze:Iza, kiedy znajdujesz czas na to wszystko: tyle kotkow, ktore codziennie dokarmiasz, Twoje domowe, do tego malujesz, no i mezowi i domowi tez musisz troche czasu poswiecic![]()
A mnie sie wydawalo, ze mi wiecznie czasu brakuje, chociaz nie mam nawet polowy Twoich zajec.![]()
Myslalam o adopcji Andzi, wiadomo dlaczego. Do tego mam wrazenie, ze dziewczyna charakterna jest![]()
Ale pisalas, ze Trusia od tak dawna czeka....
Nie chce wybierac..![]()
PS. Moge zapytac, w jakim sklepie ta karma jest teraz w promocji?
Męża mam do dyspozycji tylko raz w miesiącu...Przez tydzień.Dlatego z jednej strony trochę mi łatwiej, ale z wielu innych stron....cóż muszę sobie radzić sama.Czasem jest cholernie ciężko.![]()
czasu brakuje mi jak diabli.Głównie dlatego że wszystko co robię staram się robić dobrze , dokładnie z jak największym pożytkiem dla kotów. Właściwie wokół nich wszystko się kręci.Czasem to...dobija.
![]()
Promocja jest w świecie karm.Chyba.Ania będzie wieczorkiem to potwierdzi .
Pomyśl na spokojnie.Trusia czy Andzia?![]()
Ania i jej Nitro pisze:Iza, podaj mi prosze swoj adres na pw. Jak bede miala jakas kase zamowie Ci karme
iza71koty pisze:Aniu czy ta promocja jutro się kończy?Możesz się czegoś dowiedzieć bliżej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 252 gości