Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 29, 2011 8:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Co do powyższej dokumentacji zdjęciowej należy zwrócić szczególną uwagę JAKIE MAM PIĘKNE WĄSY! :1luvu:
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon sie 29, 2011 8:46 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

mih pisze:Co do powyższej dokumentacji zdjęciowej należy zwrócić szczególną uwagę JAKIE MAM PIĘKNE WĄSY! :1luvu:
kap.klos.Laoś

Najpiękniejsze wąsy świata :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 29, 2011 9:57 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

mih pisze:Co do powyższej dokumentacji zdjęciowej należy zwrócić szczególną uwagę JAKIE MAM PIĘKNE WĄSY! :1luvu:
kap.klos.Laoś

szpaniałe

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Wto sie 30, 2011 12:44 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Jak mówią koty Brytyjczyki : senkju.

Agenty dziś śpią okopane na pozycjach a my nie możem bo nam aspiranci urywają główki :roll: tylko Wienio czuwa i na nich prycha ale nie zawsze może nas uchronić bo tamci poruszają się bardzo szybko- powtarzam: bardzo szybko! 8O
kap.klops.Laoś

mih

Post » Czw wrz 01, 2011 9:08 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

mih pisze:Jak mówią koty Brytyjczyki : senkju.

Agenty dziś śpią okopane na pozycjach a my nie możem bo nam aspiranci urywają główki :roll: tylko Wienio czuwa i na nich prycha ale nie zawsze może nas uchronić bo tamci poruszają się bardzo szybko- powtarzam: bardzo szybko! 8O
kap.klops.Laoś

órywaja głuwki Stefcia pyta żaniepokojona

CatherineTheGreat

Post » Czw wrz 01, 2011 9:25 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze: órywaja głuwki Stefcia pyta żaniepokojona

Główki i ogonki, Menaszka potwierdza. w dodatku ómią już prawie wszędzie wejść.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw wrz 01, 2011 9:27 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

To ja jurz siem chyba nie nadajem na agętkem, bo takich żeczy nie ómiem :placz:
Inka

MaryLux

Post » Czw wrz 01, 2011 10:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze: órywaja głuwki Stefcia pyta żaniepokojona

Główki i ogonki, Menaszka potwierdza. w dodatku ómią już prawie wszędzie wejść.
Menaszka

szpeczjalna brygadę mósi w takim razie Menaszka Starszy Agent wyszkalać Stefcia Wuc Bez Konia decydóje to będzie taka brygada Grom Stefcia mysli do żadań szpenczjalnyh

CatherineTheGreat

Post » Czw wrz 01, 2011 10:44 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Jeszcze mają nikłą siłe rażenia bo są mali ale jak urosną to hoho...
Wczoraj szkoliłem Bronka, bo stracił czujnośc na stole więc go popacałem z podłogi- wróg może być wszędzie!!
Natomiast z zaspirantem Mietkiem ćwiczyliśmy kamuflowanie się w barwach ochronnych biało-czarnych i on leżał koło mnie, że nie było wiadomo kto jest kto. Sekretem jest tu zamknięcie oczu, żeby nic nie bylo widać- wróg nie widzi nas a my wroga :roll: :?:
kap.klops.Laoś

mih

Post » Nie wrz 04, 2011 14:40 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Menaszka melduje, że aszpiranty gonią po pokojach i nawet na noc ich Duża nie zamkła. Na razie nikt nie chce ich zabrać tylko wszyscy piszą że chcą tylko rudego i najlepiej zapakować z kokardką i po stopach całować mówi Duża. Menaszka nie bardzo rozumie to ale powtarza.
Menaszka

seidhee

Post » Nie wrz 04, 2011 14:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Napisałam nowy wierszyk
Inka

MaryLux

Post » Nie wrz 04, 2011 14:56 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Kasieńko-przeczytasz to dopiero jutro, ale ja dzisiaj ,na gorąco napiszę:-jestem szcześliwa,że mogłam poznać kogoś takiego jak Ty! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I piszę to nie tylko dlatego,że tak mi pomagasz,ale przede wszystkim dlatego,że tak fajnego Człowieka spotyka się niezwykle rzadko!
Nadajemy na tych samych falach,nawet zwrotów podobnych używamy! :lol:
Mam nadziej ę,że kolejne spotkanie bedzie dłuższe,nie takie prawie w biegu,ale i tak było bardzo miło,choć krótko!
I jeszcze raz dziękuję,za to co robisz!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bez Ciebie nic nie dało by sie zrobić!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 04, 2011 18:00 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:Menaszka melduje, że aszpiranty gonią po pokojach i nawet na noc ich Duża nie zamkła. Na razie nikt nie chce ich zabrać tylko wszyscy piszą że chcą tylko rudego i najlepiej zapakować z kokardką i po stopach całować mówi Duża. Menaszka nie bardzo rozumie to ale powtarza.
Menaszka

Rudego to ja mam i też nikt nie chce i się nie pyta. Może krótki ogonek nie podoba się? Jak kto by chciał rudasa, to oddam...w odpowiednie miejsce...Tylko pocztą nie przesyłam....

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pon wrz 05, 2011 7:58 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Duża mówi że nie ma co żałować bo jak dotąd nikt odpowiedni nie trafił się nam nawet na samego rudego. A niektórzy to tacy że strach.

A co ciocia Kasia zrobiła dobrego? Menaszka ciekawa bardzo.

Menaszka

seidhee

Post » Pon wrz 05, 2011 20:11 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:Duża mówi że nie ma co żałować bo jak dotąd nikt odpowiedni nie trafił się nam nawet na samego rudego. A niektórzy to tacy że strach.

A co ciocia Kasia zrobiła dobrego? Menaszka ciekawa bardzo.

Menaszka

Kasia wiożła cztery róde kocinki tży malótkie i jedną dóżą ale Kasi muwi rze to nicz takiego i rzeby nie roszpowiadać żnowu aż tak Stefcia ciekawa jak jehały kocinki bo Stefcia jeszcze tym aótkiem to nie jehała I Kasia muwi że róde ładne szą ale Agentóra najładniejsia i jeszcze rze bardzo dzoszkonały szposzób kamóflunku ma Kapitan Kloss Laoś i jeszcze rze Menaszka uwi słósznie o pakowaniu i wyszyłaniu i rze nasze Aszpiranty z pododdziału menaszki terz są fajne hoć nie róde

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]