urwiniu pisze:Dużej nie było bo z Gustawem była na spacerze dużo godzin i nie mogłem pisać. I Fasolko to my koty jesteśmy najfajniejsze i już
TygRych
oczywista oczywistość
Rysiek
Moderator: Estraven
urwiniu pisze:Dużej nie było bo z Gustawem była na spacerze dużo godzin i nie mogłem pisać. I Fasolko to my koty jesteśmy najfajniejsze i już
TygRych
było fantastycznie
Duża Bolka szczotką "chamrała" a mnie ręką i my tak mruczeliśmy, że Duża się wzruszyła 
urwiniu pisze:Dziś idziemy moje oczko pokazać to się dowiemy co dalej. Bolutek chyba ma gorsze chwile mówi Duża ale wczoraj w końcu zjadł sporo cielęcinki i troszkę łososia co Duża sobie na obiad kupiłaI mysmy sie wczoraj miziali wieczorem tak mocno
było fantastycznie
Duża Bolka szczotką "chamrała" a mnie ręką i my tak mruczeliśmy, że Duża się wzruszyła
żeby oczko okazało się już zdrowe
juana pisze:urwiniu pisze:Dużej nie było bo z Gustawem była na spacerze dużo godzin i nie mogłem pisać. I Fasolko to my koty jesteśmy najfajniejsze i już
TygRych
oczywista oczywistość![]()
Rysiek![]()
urwiniu pisze:Nie bylismy u weta, hurrrraaaaa!!! Duża nas mizia, no głównie mnie bo Bolek nie wchodzi do jej sypialni,no.
TygRych
Na porannym spacerze, a własciwie pod koniec zostałam "staranowana" przez bawiące się psy, wywróciłam się i skręciłam kostkę. Tak myslę, bo sama kostka mi napuchła. Nie mam siły chodzić, co tu mówić o transportowaniu 6kg kota do gabinetuJutro sasiadka się zajmie weterynarzem, a od dziś psem. Dobrze, że mam moją Róże

MaryLux pisze:A kto Ci miskę pod nos podsunie?

za Wasze zdrówko
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 19 gości