Moja koleżanka, która ma półroczną córeczkę i karmi persią, ostatnio nagle dostała 42! stopnie gorączki. Pogotowie przyjechało, okazało się, że to zapalenie piersi, pokarm się "zatkał"... Może u Ciebie coś podobnego? Trzymam kciuki, żeby było lepiej i pozdrawiam ciepło!
piersi mam bolesne, podejrzewam ze wwlasnie przez nawal ta goraczka a maly spi i nie ma kto sciagac pokarmu, zaraz go obudze czego nie dopije sciagne laktatorem, zobacze czy bedzie poprawa
Pamiętam Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza ['] Moja Paciunia [']
Jolu, jak masz gorączkę to już może być zapalenie piersi. Robisz okłady z kapusty? Chyba to najlepszy naturalny sposób na bolące przy karmieniu piersi.
Axa76, kapiele, masaze i czeste karmienie i mi przeszlo to chyba poczatki byly i zdazylam to zahamowac, bo jak czytalam jakie sa objawy to mnie ciary przeszly dziekuje za rady
sbronek pisze:Wszystkiego najlepszego w tym zagmatwanym świecie Dawidku , aTobie Jolu gratulacje. My również mam wnusia Dominika ma już 5 miesięcy
witam! jak sie ciesze z tego wpisu co u Panstwa? jak koteczka? prosze o garstke informacji - zdjecia mile widziane
pozdrawiam
pokaze wam jaka popularnoscia cieszy sie Dawida koszyk służący za łóżeczko u mojej mamy
najpierw własciciel "posłanka"
pora na Filipa
pół godziny poźniej... Madzia
nie wielu mogę pokazać takie zdjęcia w obawie przed krytyką i głupią dyskusją, ale wam mogę spokojnie (hihi, dyplomatycznie ostrzegłam że negatywne komentarze nie sa mile wiziane.. )