SyberyjskiSen pisze: Dla przypomnienia z przodu w osobówkach są dwa miejsca, a Marcepanka jest mała to ją na kolana weźmiesz![]()
kto płaci mandat? od razu zastrzegam: ja nie.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
SyberyjskiSen pisze: Dla przypomnienia z przodu w osobówkach są dwa miejsca, a Marcepanka jest mała to ją na kolana weźmiesz![]()
Magis pisze:kto z Poznania miałby jedno wolne miejsce w samochodzie?
Basia_D pisze:Magis pisze:kto z Poznania miałby jedno wolne miejsce w samochodzie?
Magis,
narazie zero
ja zapewne pojade pociagiem
Anka_z_pasją pisze:
To pierwszy BD, wykładowcy i tak się martwili, że 30. minut to przydługo. Liczymy na to, że hodowcy podpowiedzą, które tematy na kolejny raz rozszerzyć, co dodać, co ująć. A czas na dyskusje się znajdzie, jeżeli tylko taka potrzeba będzie.
Geza pisze:Anka_z_pasją pisze:
To pierwszy BD, wykładowcy i tak się martwili, że 30. minut to przydługo. Liczymy na to, że hodowcy podpowiedzą, które tematy na kolejny raz rozszerzyć, co dodać, co ująć. A czas na dyskusje się znajdzie, jeżeli tylko taka potrzeba będzie.
O, to świetnie!
Bo jak już wspomniałam wcześniej - 30 minut na szczepienia i wczesną kastrację w jednym rzucie to mało... mało. A i - przypuszczam - pytań będzie trochę.
Bo już się przestraszyłam, że informacji będzie tyle, ile w podręcznikach weterynarii, czyli ociupinka, a tu wszyscy głodni wiedzy
izabel pisze:A ja mam pytanie. Może ktoś jedzie z Wawy pociągiem nocnym do Wrocławia?
Chętnie się przyłączę
Basia_D pisze:Powiem tylko tyle, kto nie byl niech zaluje
Bylo super!!!!!
Oplacilo sie wstac o 4:30
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości