Czy u Ciebie dzisiaj też taki upał?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VVu pisze:Bazyliszkowa pisze:Nie denerwuj się, wyluzuj. Spójrz za okono, jaka piękna pogoda.
Nigdy wszystkim się nie dogodzi, zawsze ktoś będzie miał "zazłe".kropkaXL pisze:Dorotko kochana,ja juz taka "emocjonalna" jestem!![]()
Boli mnie każdy niesłuszny zarzut
Czy ja mam pretensje do kogoś,że bierze koty na DT nie ode mnie????????
Radzę sobie jak potrafię i bardzo mnie cieszy,jak ktoś do mnie rękę w potrzebie wyciąga!kalair pisze:Daj spokoj niunia, nie warto. Zawsze bedzie cos nie tak. To norma na forumie, czyz nie?Szura-najmysi mama pisze:Dzień dobry![]()
Kasiu, czytam równiez watek maluszków i ich mamusi, to forum jest chwilami delikatnie mowiąc, specyficzne w swoich wypowiedziach i osądach. Ale to trochę tak jak bym ja miala pretensje że ktoś kupił kota z innej hodowli a nie z mojej
Skoro rozwlekacie sprawę po innych wątkach, napiszę i tu.
Sherinie zarzucam nie to, że nie wzięła „od nas” kota na tymczas, tylko że założyła wątek o tym, że są koty, które potrzebują domów na megacito. I rzeczywiście potrzebowały. Rzeczywiście na megacito.
I nikt nie ma żalu do niej, że nie wzięła kotki, która przeżyła, i która jest u nas. Chodzi o kota, któremu we własnym wątku szukała DT, którego nie wzięła i który nie przeżył. A ona bierze właśnie inne koty, z końca Polski.
Oczywiście cieszę się, że te koty mają ratunek, ale ja widziałem tego, który nie doczekał.
Nie potrzebuję awantury, ale jeśli będziecie kontynuować dyskusję na ten temat, to chętnie się poudzielam.
Na innych wątkach również (nie)chętnie podyskutuję, ale czy naprawdę ta sprawa, i sherina, potrzebują takiej "reklamy"?
Mam jednak nadzieję, że EOT.
kropkaXL pisze:Wczoraj Renatko było tak podle gorąco,że dzisiaj bardzo się ucieszyłam,gdy okazało się,że jest zdecydowanie chłodniej-po lesie można było pochodzić!
bulba pisze:Ech, dziewuszki, smaka na grzyba ogromnego mi zrobiłyście![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości