Bazyliszkowa pisze:Założyłaś pseudohodowlę?![]()
![]()
Gosia tworzy nową rasę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Założyłaś pseudohodowlę?![]()
![]()
Bianka 4 pisze:Bazyliszkowa pisze:Założyłaś pseudohodowlę?![]()
![]()
Gosia tworzy nową rasę
vip0 pisze:Bianka 4 pisze:Bazyliszkowa pisze:Założyłaś pseudohodowlę?![]()
![]()
Gosia tworzy nową rasę
A tak...to bedzie superrasa!
Idąc za potrzebą właścicieli mających dość wiecznego sprzątania kup i obrzyganych ścian, stworzyłam nową rasę kota.
Nie sika, nie robi kup, nie rzyga, nie je, nie pije, nie chce się ciągle miziać, nie chce wybić oka kolejnym barankiem, nie drze japy bez powodu, nie grzebie w szafkach, nie tratuje śpiących Dużych swoim cielskiem, nie drapie, nie choruje, nie mruczy, nie ma pcheł....o rany, po co komu taki kot![]()
![]()
![]()
kamari pisze:Żeby nie było - Pusiek jest mój![]()
![]()
vip0 pisze:kamari pisze:Żeby nie było - Pusiek jest mój![]()
![]()
Maryś, a nie masz jakich pomarańczowych kamieni?...to ci zrobię twojego prywatnego Punia.
Tylko wiesz...jeden kamień musi być mały, a drugi baaaardzo duży.
kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:Żeby nie było - Pusiek jest mój![]()
![]()
Maryś, a nie masz jakich pomarańczowych kamieni?...to ci zrobię twojego prywatnego Punia.
A wiesz, że mamI ci wyślę
![]()
I nawet będę nosić
Bianka 4 pisze:A ja jednak czekam z niecierpliwością na jednego takiego kotaMiła odmiana, zwłaszcza że od dwóch dni ciężko mi się sprząta kuwety jedną ręką (druga - prawa) odmówiła chwilowo współpracy
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:Żeby nie było - Pusiek jest mój![]()
![]()
A wiesz, że mamI ci wyślę
![]()
I nawet będę nosić
A to ja ci zrobię.
W ramach rekompensaty.
vip0 pisze:Bianka 4 pisze:A ja jednak czekam z niecierpliwością na jednego takiego kotaMiła odmiana, zwłaszcza że od dwóch dni ciężko mi się sprząta kuwety jedną ręką (druga - prawa) odmówiła chwilowo współpracy
Będziesz miała swojego ametystowego kotka, Bianeczko.
Ametysty idą od Marysi, bo tu w tej dziurze to nic nie idzie znaleźć.
Malachitu i krzemienia pasiastego dla Taizu będę poszukiwać na targach kamieni naturalnych i biżuterii, który jakimś cudem będzie w tej dziurze od 10 do 11 września.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google Adsense [Bot], Marmotka i 41 gości