Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:". .kilka postow wyzej pytalam, czy na miau jest cos takiego jak nadogo "czarne kwiatki" , mam watpliwosci co do jednego domku dla kociaka. Kobieta wypytywala mnie o kotkowo, a jak powiedzialam ze nie naleze to powiedziala ze dobrze, ze dzieki bogu. Moze jest tu juz znana?mnie wydala sie dziwna. Chcialabym wiedziec. Mozecie mi odpowiedziec?"
. . . . odpowiem sobie sama - NIE MA!
Mo-ty-lek pisze:pinokio_ pisze:". .kilka postow wyzej pytalam, czy na miau jest cos takiego jak nadogo "czarne kwiatki" , mam watpliwosci co do jednego domku dla kociaka. Kobieta wypytywala mnie o kotkowo, a jak powiedzialam ze nie naleze to powiedziala ze dobrze, ze dzieki bogu. Moze jest tu juz znana?mnie wydala sie dziwna. Chcialabym wiedziec. Mozecie mi odpowiedziec?"
. . . . odpowiem sobie sama - NIE MA!
viewtopic.php?f=13&t=104901
Nakasha pisze:Migotek się nie oswoił - jest u nas dwa miesiące, nie syczy, nie ucieka na widok człowieka, ale absolutnie nie daje się dotknąć. Przy jakiejkolwiek próbie wzięcia na ręce panikuje, drapie, wyrywa się, gryzie. Uwielbia za to inne koty, więc będzie wypuszczony w bezpieczne, kocie miejsce, gdzie będzie dostawać jedzonko i będzie mieć towarzystwo innych kotów.Niestety kotek, który nie znosi dotyku, raczej nie znajdzie domku, więc trzeba go wypuścić póki jest ciepło...
Basica pisze:mam tylko nadzieję, znając zdolności Jani i Kassji do zbierania funduszy, że tym razem został pobity rekord
Nakasha pisze:Jeśli zostawimy Migotka u siebie, to raczej nie będziemy mogli brać innych tymczasów, a szkoda, bo tyle kotków potrzebuje DT. I to kotków, które lubią ludzi i mają szanse na domy.Sugestia wypuszczenia go wyszła od Agaty, mi to jest w sumie obojętne, ale trudno mi uwierzyć, żeby taki dzikusek znalazł dobry, kochający dom... chyba, że u cierpliwych, niewymagających ludzi, którzy poświęciliby miesiące na oswojenie go i w razie braku sukcesów nadal by go chcieli. No i sama nie wiem, co byłoby w tej sytuacji najlepsze dla Migotka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 100 gości