Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nuta pisze:myślałam,że nie bede miała powodu sie tu dopisać. Moja starsza kocica zrobiła sobie kuwete z mojego nowego dywaniku w sypialni. Strasznie gruby i strzasznie puchaty ten dywanik. Od piątku w nocy lała w niego regularnie z cztery razy. ja od wczoraj czwarty raz go piorę, płuczę, piorę płuczę. Wieszam na słońcu... wącham i... znowu piorę. Ja nie wiedziałam, że cos może tak capić. nie mam Urine- off pod reką, łudze się, że wypłuczę to praniem.... własnie czwarty raz go zamoczyłam.Nie chce ktoś trzyipółletniej krówki ?
Nuta pisze:myślałam,że nie bede miała powodu sie tu dopisać. Moja starsza kocica zrobiła sobie kuwete z mojego nowego dywaniku w sypialni. Strasznie gruby i strzasznie puchaty ten dywanik. Od piątku w nocy lała w niego regularnie z cztery razy. ja od wczoraj czwarty raz go piorę, płuczę, piorę płuczę. Wieszam na słońcu... wącham i... znowu piorę. Ja nie wiedziałam, że cos może tak capić. nie mam Urine- off pod reką, łudze się, że wypłuczę to praniem.... własnie czwarty raz go zamoczyłam.Nie chce ktoś trzyipółletniej krówki ?
Nuta pisze:w Vanishu prałam i zuzyłam litr octu.. Wali dalej. Z czymś takim jeszcze się nie spotkałam, a sprzatam po kotach jakieś 17 lat. użyła jakiegoś utrwalacza czy co ?
PearlRain pisze:to ja już wolę jak mi zasra chodnik idzie doprać zapaszek
katarzyna1207 pisze:PearlRain pisze:to ja już wolę jak mi zasra chodnik idzie doprać zapaszek
dywanów, chodników, firanek i zasłon to już od dawna u mnie "niet" ... ale może ktoś ma pomysł, jak pozbyć się smrodu z zaszczanej terakoty w łazience...? drugi miesiąc próbuję i nic ... wżarło się![]()
![]()
? Był domestos, ocet, wszystkie możliwe płyny do mycia podłóg, prania i płukania, odor-stop ...i tego typu wynalazki ...I dalej capi ...
![]()
![]()
Na remont i wymianę nie mam kasy ... ale może ktoś chciałby około 8 kg takiego Bubusia
![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
katarzyna1207 pisze:ale może ktoś chciałby około 8 kg takiego Bubusia![]()
Bo "dośćmam"
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Nuta pisze:Trzeba założyć nowy wątek : oddam mało używanego kota osobie z porażeniem węchu.....
Wyprałam dywan szósty raz, wali dalej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 64 gości