Moderator: Estraven
krynia08 pisze:epoka kamienia łupanego![]()
![]()

krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:epoka kamienia łupanego![]()
![]()
A myślałam, żeś młodsza

krynia08 pisze:mumia

AniaWrocław pisze:Uns pisze:najbardziej to lubię renesans...Ktoś z tego okresu tutaj jest?![]()
Chyba się załapujęPóżny gotyk zahaczający o renesans
Może być?
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Uns pisze:najbardziej to lubię renesans...Ktoś z tego okresu tutaj jest?![]()
Może być?
A ja (jakby to powiedział Sztur) póżne rokokoko

Amerykańscy archeolodzy odkryli nową piramidę w Egipcie i odkopali tam mumie faraona. Nie mogli jednak ustalić kim był zmarły, bowiem mumia nie była zbyt dobrze zachowana. Zadzwonili więc po pomoc do Rosji. Następnego dnia przybyli z Moskwy radzieccy specjaliści. Poprosili tylko o 2 godziny czasu na rozwiązanie tego problemu sam na sam z mumią. Po tym czasie dwaj oficerowie radzieckiego wywiadu wychodzą do prasy i oświadczają:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:Uns pisze:najbardziej to lubię renesans...Ktoś z tego okresu tutaj jest?![]()
Może być?
A ja (jakby to powiedział Sztur) póżne rokokoko
O, toś młodaZawiszczę

krynia08 pisze::ryk:Amerykańscy archeolodzy odkryli nową piramidę w Egipcie i odkopali tam mumie faraona. Nie mogli jednak ustalić kim był zmarły, bowiem mumia nie była zbyt dobrze zachowana. Zadzwonili więc po pomoc do Rosji. Następnego dnia przybyli z Moskwy radzieccy specjaliści. Poprosili tylko o 2 godziny czasu na rozwiązanie tego problemu sam na sam z mumią. Po tym czasie dwaj oficerowie radzieckiego wywiadu wychodzą do prasy i oświadczają:
- Eto Ramzes XVIII!
A zdumieni Amerykanie na to:
- Jak się to wam udało?
A Ruscy:
- Priznał się!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości