O Boziuchno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wiolaww pisze:taka ukryta tri, te rude plamki to mało widoczne. Cudna jest, a najpiękniejszy ma charakterek. Taka delikatna kruszynka. Jak się bawi, to tak delikatnie, żeby krzywdy nie zrobić. Jak Filek, czy Dziubas byli mali, to nasze ręce wyglądały koszmarnie. Teraz nikt z nas nie ma nawet zadrapania.
szyszek pisze:a ja sobie zaznaczę i cichutko będę podczytywać
halinka1403 pisze:Zdjęć mam dużo,tylko nie umiem wstawićPoproszę Dorotkę
Wiolaww pisze:halinka1403 pisze:Zdjęć mam dużo,tylko nie umiem wstawićPoproszę Dorotkę
z Dorotki, jest super nauczycielmnie nauczyła błyskawicznie
Wiolaww pisze:taka ukryta tri, te rude plamki to mało widoczne. Cudna jest, a najpiękniejszy ma charakterek. Taka delikatna kruszynka. Jak się bawi, to tak delikatnie, żeby krzywdy nie zrobić. Jak Filek, czy Dziubas byli mali, to nasze ręce wyglądały koszmarnie. Teraz nikt z nas nie ma nawet zadrapania.
Cammi pisze:Wiolaww pisze:taka ukryta tri, te rude plamki to mało widoczne. Cudna jest, a najpiękniejszy ma charakterek. Taka delikatna kruszynka. Jak się bawi, to tak delikatnie, żeby krzywdy nie zrobić. Jak Filek, czy Dziubas byli mali, to nasze ręce wyglądały koszmarnie. Teraz nikt z nas nie ma nawet zadrapania.
tiaa - poczekajcie aż to to podrośnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 31 gości