Szalony Kot pisze:A ja się zbieram i wypoczywam :>
Znowu? i/lub jeszcze?
SZCZĘŚCIARA.... ech

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Adamie adopcje.org chyba w ogóle mają przerwę techniczną, też próbowałam i nie mogę się tam nawet dostać.![]()
aburacze pisze:Gibutkowa pisze:Adamie adopcje.org chyba w ogóle mają przerwę techniczną, też próbowałam i nie mogę się tam nawet dostać.![]()
Jeżeli tak, to długa ta przerwa techniczna - ja tam nie mogę się zalogować już od kilku miesięcy. Ale faktycznie coś im się sypie ten serwis... Szkoda.
Pozdrawiam wszystkich!
Adam
Szalony Kot pisze:Nom, bo nie jestem ideałem. I w ogóle daleko mi do wyważenia takiego, jakiego czasem potrzeba.
Chociaż w tej chwili nie jestem w stanie stwierdzić, komu tak powiedziałam. Ale skoro tak twierdzisz, to przyznaję Ci rację, bo wiem, że czasem mam ochotę być bardziej ostra.
Chyba, że chodzi Ci o to, że ja to powiedziałam Casicy te kilka postów wyżej. Wtedy, jeśli moja intencja nie była wyraźnie zarysowana: chodziło mi o to, że na tej samej zasadzie, co wg Casicy Carlito zginął przez Smarti, ja mogę stwierdzić, że jego zły stan zdrowia wynikał z wybiórczej uwagi krytyków, którzy zamiast pomagać, w pewnym momencie skoncentrowali się na kłótniach, co mogło doprowadzić do niedopatrzenia.
ALE dla mnie oba te zarzuty są równie prawdziwe, co równie bzdurne.
Równie dobrze i równie prawdziwie mogę stwierdzić, że Smarti dała z siebie wszystko, gdy uzmysłowiła sobie, jak poważny jest problem Carlita, a zbulwersowanie osądy nerkowych obserwatorów zmotywowały ją do szybszej interwencji.
Dla mnie w każdym powyższym stwierdzeniu jest trochę prawdy. I w każdym trochę podbarwiania rzeczywistości.
Ale jeśli chcemy się dogadać jak normalni ludzie, to zachowujmy się jak normalni ludzie.
Jus87 pisze:Witam się w pierwszym dniu pracy od dwóch tygodni! aklimatyzuję się razem z miau![]()
EdytaB_a pisze:może już dziś jeden ....ale ciiiiiiiiiiiiiicho sza
Szalony Kot pisze:Iiii
Niektórych po prostu nie uważam za trolli, np. PcimOlki czy Casica. Dla mnie to osoby, które rozumieją argumenty i potrafią się z nimi w racjonalny sposób nie zgodzić
Szalony Kot pisze: A w ogóle to ja się pytam, gdzie te domki dla kotów :> Kto kiedy jedzie i czemu dopiero wtedy
EdytaB_a pisze:Jus87 pisze:Witam się w pierwszym dniu pracy od dwóch tygodni! aklimatyzuję się razem z miau![]()
a moze założysz wreszcie wątek swoich kotków?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 94 gości