dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 10:27 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:A ja się zbieram i wypoczywam :>

Znowu? i/lub jeszcze?
SZCZĘŚCIARA.... ech :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 28, 2011 10:30 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:A ja się zbieram i wypoczywam :>

Ja byłbym wdzięczny gdyby komuś udało się umieścić ogłoszenia na adopcje.org albo domowe-tygrysy.info. Niestety mój komputer nie lubi się z tymi serwisami (chyba wymagają Internet Explorera, bo pod Firefoxem nie mogę się na nich zalogować, a w tej chwili nie mam dostępu do komputera z Windows).

Serdecznie pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Nie sie 28, 2011 10:56 Re: dt Smarti 6

Adamie adopcje.org chyba w ogóle mają przerwę techniczną, też próbowałam i nie mogę się tam nawet dostać. :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sie 28, 2011 11:03 Re: dt Smarti 6

Gibutkowa pisze:Adamie adopcje.org chyba w ogóle mają przerwę techniczną, też próbowałam i nie mogę się tam nawet dostać. :roll:

Jeżeli tak, to długa ta przerwa techniczna - ja tam nie mogę się zalogować już od kilku miesięcy. Ale faktycznie coś im się sypie ten serwis... Szkoda.

Pozdrawiam wszystkich!

Adam
aburacze

Post » Nie sie 28, 2011 11:46 Re: dt Smarti 6

aburacze pisze:
Gibutkowa pisze:Adamie adopcje.org chyba w ogóle mają przerwę techniczną, też próbowałam i nie mogę się tam nawet dostać. :roll:

Jeżeli tak, to długa ta przerwa techniczna - ja tam nie mogę się zalogować już od kilku miesięcy. Ale faktycznie coś im się sypie ten serwis... Szkoda.

Pozdrawiam wszystkich!

Adam

Adopcje.org były stworzone jakoś wspólnie ze schronisko.net, które leży od połowy czerwca :/ wielka burda z tego wyszła, bo wywaliło strony internetowe kilku największym schroniskom w Polsce.
Myślę, że nawet nie ma już co na adopcje.org zaglądać.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 28, 2011 23:24 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Nom, bo nie jestem ideałem. I w ogóle daleko mi do wyważenia takiego, jakiego czasem potrzeba.

Chociaż w tej chwili nie jestem w stanie stwierdzić, komu tak powiedziałam. Ale skoro tak twierdzisz, to przyznaję Ci rację, bo wiem, że czasem mam ochotę być bardziej ostra.

Chyba, że chodzi Ci o to, że ja to powiedziałam Casicy te kilka postów wyżej. Wtedy, jeśli moja intencja nie była wyraźnie zarysowana: chodziło mi o to, że na tej samej zasadzie, co wg Casicy Carlito zginął przez Smarti, ja mogę stwierdzić, że jego zły stan zdrowia wynikał z wybiórczej uwagi krytyków, którzy zamiast pomagać, w pewnym momencie skoncentrowali się na kłótniach, co mogło doprowadzić do niedopatrzenia.
ALE dla mnie oba te zarzuty są równie prawdziwe, co równie bzdurne.

Równie dobrze i równie prawdziwie mogę stwierdzić, że Smarti dała z siebie wszystko, gdy uzmysłowiła sobie, jak poważny jest problem Carlita, a zbulwersowanie osądy nerkowych obserwatorów zmotywowały ją do szybszej interwencji.

Dla mnie w każdym powyższym stwierdzeniu jest trochę prawdy. I w każdym trochę podbarwiania rzeczywistości.
Ale jeśli chcemy się dogadać jak normalni ludzie, to zachowujmy się jak normalni ludzie.

Szalony,
Czy nie możez przestać wreszcie karmic trolli tudziez tłumaczyć im czegoś czego nigdy nie pojmą = walczyć z wiatrakami???
Albo robic to gdzie indziej???
Przepraszam, się wnerwiłam.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sie 29, 2011 10:10 Re: dt Smarti 6

Iiii ;)
Niektórych po prostu nie uważam za trolli, np. PcimOlki czy Casica. Dla mnie to osoby, które rozumieją argumenty i potrafią się z nimi w racjonalny sposób nie zgodzić :)

A w ogóle to ja się pytam, gdzie te domki dla kotów :> Kto kiedy jedzie i czemu dopiero wtedy :P

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon sie 29, 2011 10:26 Re: dt Smarti 6

może już dziś jeden ....ale ciiiiiiiiiiiiiicho sza 8)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sie 29, 2011 10:59 Re: dt Smarti 6

Witam się w pierwszym dniu pracy od dwóch tygodni! aklimatyzuję się razem z miau :ok: :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon sie 29, 2011 11:27 Re: dt Smarti 6

Jus87 pisze:Witam się w pierwszym dniu pracy od dwóch tygodni! aklimatyzuję się razem z miau :ok: :mrgreen:

a moze założysz wreszcie wątek swoich kotków?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon sie 29, 2011 11:50 Re: dt Smarti 6

EdytaB_a pisze:może już dziś jeden ....ale ciiiiiiiiiiiiiicho sza 8)

własnie miałam o tym napisać :ok: :ok: :ok: już postanowione? rozmawiałaś ze smarti?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sie 29, 2011 11:52 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Iiii ;)
Niektórych po prostu nie uważam za trolli, np. PcimOlki czy Casica. Dla mnie to osoby, które rozumieją argumenty i potrafią się z nimi w racjonalny sposób nie zgodzić :)

:D

Szalony Kot pisze: A w ogóle to ja się pytam, gdzie te domki dla kotów :> Kto kiedy jedzie i czemu dopiero wtedy :P

domki się zgłaszają ostatnio w sporych ilościach, nawet się odbywają wizyty pa tylko potem zapada cisza... i to jest dziwne.. ale nic - nieustannie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon sie 29, 2011 12:14 Re: dt Smarti 6

Cześć Smartinkowo! :)
Jak zdrówko szanowne?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 29, 2011 18:16 Re: dt Smarti 6

EdytaB_a pisze:
Jus87 pisze:Witam się w pierwszym dniu pracy od dwóch tygodni! aklimatyzuję się razem z miau :ok: :mrgreen:

a moze założysz wreszcie wątek swoich kotków?

Chyba nie! wolę się nie denerwować pisząc w kółko, że Majka szczy na siatki bo chyba tak ją kiedyś uczono! Oszaleję prędzej niż założę im wątek :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

[poprzednia][następna]