Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. Już jest:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 12:20 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

jest fajny :1luvu:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob sie 27, 2011 12:43 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

No właśnie jest bardzo fajny i kochany, mruczący i widziałam, że lubiący dzieci.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Sob sie 27, 2011 19:37 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Wieje, deszcz pada a ja go dzisiaj nie widziałam :cry:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Sob sie 27, 2011 19:47 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Chłopaczek jest prześliczny...i to pysio :1luvu: .
Och, gdybym ja miała kawałek swojego kąta :( ....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob sie 27, 2011 21:50 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

dziękuję w jego imieniu, o ile się nie przesłyszałam to Coco jest zaczipowany.
Obrazek

zunia

Post » Sob sie 27, 2011 21:54 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

zunia pisze:Wieje, deszcz pada a ja go dzisiaj nie widziałam :cry:

w taką pogodę to pewnie się gdzieś schował :)

zaczipowany? to może czyjś?!
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Sob sie 27, 2011 22:45 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

ezzme pisze:
zunia pisze:Wieje, deszcz pada a ja go dzisiaj nie widziałam :cry:

w taką pogodę to pewnie się gdzieś schował :)

zaczipowany? to może czyjś?!

Nie, nie, został zaczipowany przy okazji zabiegu. Podobno jak w schronisku kot jest kastrowany to zaraz czipują. Ale się muszę upewnić czy się nie przesłyszałam
Obrazek

zunia

Post » Nie sie 28, 2011 18:10 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Nie spadaj, malutki :ok: :ok: :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sie 28, 2011 22:51 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Dzięki :D

Dzisiaj go odwiedziłam i zastałam, jest słodziutki. Wywalił brzusio do głaskania, oczka wyglądają ok i sierść też jakaś ładniejsza,
miejsce po jajuszkach się goi, słodki jest :? szczerze to na prawdę będzie żałował ten kto się waha czy go przygarnąć czy nie :twisted: Taka okazja się już nie zdarzy. Ja jestem zakochana :?
Obrazek

zunia

Post » Pon sie 29, 2011 13:19 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

No to może dzisiaj się ktoś zakocha :?
Obrazek

zunia

Post » Pon sie 29, 2011 13:33 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Biedactwo prześliczne! :( Muszę podrzucić "krajana"! :wink:
Sama też już nie mam dla kociaka miejsca. Tak żal biedaka!
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

Post » Pon sie 29, 2011 14:18 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Dzięki.
Moim marzeniem jest aby ta sierotka znalazłam dom stały taki już na zawsze.
Sama bardzo się staram nie przywiązywać do niego :?
Obrazek

zunia

Post » Pon sie 29, 2011 18:17 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

To podrzucimy :ok: .

vip

Post » Pon sie 29, 2011 18:34 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Cieszę się, że mi go podnosicie :D
Dzisiaj niestety za późno wyszłam i go nie spotkałam, ale to znaczy, że ma jakąś kryjówkę, to dobrze.
Obrazek

zunia

Post » Pon sie 29, 2011 22:06 Re: Czarny ok.roczny kocurek - śląska przylepa. FOTY, FOTY, FOTY

Na dobranoc sobie go podniosę, może chociaż ktoś sobie pomarzy o takim ślicznym kocurku.
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]