"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 20:53 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Leica natomiast ma manie na punkcie... staników. Co jej tam po myszkach jak może dorwać jakiś push-up. Nie wolno zakładać przy niej bo się rzuca jeżeli nie domknie się szafki to się włamie i będzie biegała po całym domu z ramiączkiem przewieszonym przez szyjkę. Ale muszę przyznać że ma gust bo bierze tylko te najładniejsze i najdelikatniejsze. Ech i jak tu zabawić jedynaczkę?

Słowianka

Od: Sob sty 08, 2011 15:12

Post » Sob sie 27, 2011 21:00 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Słowianka pisze:Leica natomiast ma manie na punkcie... staników. Co jej tam po myszkach jak może dorwać jakiś push-up. Nie wolno zakładać przy niej bo się rzuca jeżeli nie domknie się szafki to się włamie i będzie biegała po całym domu z ramiączkiem przewieszonym przez szyjkę. Ale muszę przyznać że ma gust bo bierze tylko te najładniejsze i najdelikatniejsze. Ech i jak tu zabawić jedynaczkę?

No jak to jak :?: :?: :?: Drugim kotkiem 8)

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob sie 27, 2011 21:02 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mnie kiedyś Plamka przegryzła ramiączko stanika w 2 miejscach, po czym ten pasek, długości około 5cm próbowała zeżreć. Ale szybko wróciło :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 27, 2011 21:26 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Mnie kiedyś Plamka przegryzła ramiączko stanika w 2 miejscach, po czym ten pasek, długości około 5cm próbowała zeżreć. Ale szybko wróciło :roll:

Która stroną :D ?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob sie 27, 2011 21:27 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Na szczęście przodem 8)

Erin

Post » Sob sie 27, 2011 21:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Na szczęście przodem 8)

Uffff :ryk:

Hogata kiedys druga strona wydalila patyczek do uszu

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob sie 27, 2011 21:36 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mary_Poole pisze:
Erin pisze:Na szczęście przodem 8)

Uffff :ryk:

Hogata kiedys druga strona wydalila patyczek do uszu

O jeżu kolczasty :strach:
Cały? 8O

Erin

Post » Sob sie 27, 2011 21:39 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Oj tam...Plamek kiedys srał perełkami z naszyjnika...sporawe były :mrgreen:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob sie 27, 2011 21:41 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Issey32, niestety na razie jako studentka jestem ograniczona do jednego kota. Chociaż coraz poważniej zastanawiam się nad domem tymczasowym lub adopcją. Ale gdyby były dwa to naprawdę zostałabym starą panną i zjadłby mnie koty -nie wychodziłabym z domu tylko patrzyła na dwa szatany :)
Mary_Poole, o matko i córko! Ale zrobił Ci stworek niespodziankę. Widać bardzo chciała się doczyścić od środka :)

Słowianka

Od: Sob sty 08, 2011 15:12

Post » Sob sie 27, 2011 21:48 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Słowianka Obrazek

Vip - to też nieźle.
Chyba się w przemytnika bawił :wink:
A propos - jakiego jest koloru?
Bo moja Plamusia jest szylkretką i ma rudą plamkę na bródce - stąd imię.

Erin

Post » Sob sie 27, 2011 21:58 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Plamek to krówek...na nosku ma idealny czarny rombik, i oczywiście czarną plamkę na bródce :mrgreen: .

vip

Post » Sob sie 27, 2011 22:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

O, czyli inspiracje mamy podobne w kwestii imion.
A u mnie jeszcze dodatkowo wszystkie są na P :P

Erin

Post » Sob sie 27, 2011 22:20 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

OKI pisze:
katarzyna1207 pisze:
OKI pisze: zaczęłam się zastanawiać, czy inni też we własnej chałupie w kupy wdeptują :roll:

Niektórzy nie wdeptują :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kupy pojawiają się niewiadomoskąd w środku nocy zakopane w kołderkę, pod którą śpię ... :twisted: :twisted: :twisted: ... smród mnie obudził, ale nie tak od razu ...bo kupa zdążyła już trochę podeschnąć i dogłębnie wsiąknąć w poszwę i kołderkę .... :evil:

O rety... Zabiłabym jak nic :x

Tak sobie czytam i czytam...
I myślę, że kotom to można wybaczyć, bo zwierzęta. Ale jak mnie kiedyś taki FACET w nocy obrzygał, bo się spił? I nie siebie, ostatkiem świadomości zanotował, żeby obok...
No, potem to już "mój" on nie był :mrgreen:

To już wolę te potwory, co to mnie gryzą po nocy czy przebiegają tabunem...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 28, 2011 1:00 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

SzK: Dobrze, że ten facet już nie Twój, bo im dalej w czas, tym byś pewnie i kuwetę musiała po nim sprzątać :|

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie sie 28, 2011 1:17 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

nie moge spac,kolejna noc w plecy,oparzy£am sobie w£asnie j3zyk kawà...zycie z depresja dobija...mia£o byc o kotach...Chila sie zesra£a na schodach i nie widzia£a w tym nic z£ego,wogole by£a zdziwiona ze zlorzecze...aaa pobudzi£am koty moja kawa i teraz lataja jak szalone a ja dosta£am zjebke ze nie spie jak cz£owiek...nie jestem cz£owiek widocznie :(
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

[poprzednia][następna]