Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 16:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

hej, zajrzyjcie tu, okropnie smutne :(
wiem, że raczej nikt nie ma pomysłu innego niż natychmiastowo - dobry wet, ale dziewczyny nawet tego nie mają
viewtopic.php?f=1&t=132254

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob sie 27, 2011 17:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

Widziałam. Straszne :( bez dobrych badań i diagnozy to błądzenie po omacku :?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob sie 27, 2011 17:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

pozytywka pisze:tia, na moją tablicę :-/

ja na fejsika wchodzę tylko wtedy jak dostanę powiadomienie, że coś tam coś tam i wtedy mnie jakoś przekierowuje :roll:
jestem mułem fejsowym
miałam nadzieję, że ta moda minie :twisted:

pozytywka jest na fejsie? I ja jej nie mam? 8O :roll: czy mam.... też się gubię.... :oops:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sie 27, 2011 18:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

shira, nie masz :)
chociaż wczoraj oblukałam sobie Twoją rocznicę i madejowe łoże i TŻ, którego kobity chciały ci porwać ;)
ja z fejsikiem na bakier i właściwie nic tam nie mam, wchodzę jak mnie np. fejsik powiadomi, że cośtam cośtam

shalom, poprosiłam dziewczyne z Łodzi, czy ta cudowna wetka nie mogłaby dziewczynom doradzić (rzucając okiem na zdjęcia) co powinny zrobić w pierwszej kolejności
Zdaje się, że tam marny dostęp do weta, brak auta i kasy :(
Kasę to można wysupłać, ale przydałby się ktoś ze Szczecina, kto by miał rozeznanie, może jakiś szpitalik?

pozytywka

Post » Sob sie 27, 2011 18:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

Ciężka sprawa. Kicia wygląda tragicznie i też mam wrażenie że gorsze jest to, co wewnątrz siedzi, a nie nawet ten przeokropny brak sierści :(

Ja mam fejsa i na tym koniec, jestem stosunkowo młoda i się gubię :mrgreen: :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob sie 27, 2011 18:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

ja to nigdy nie wiem, kiedy pisze u siebie, a kiedy wszędzie; nie rozumiem na co patrzę
dziwię się, ze widzę prywatną korespondencję
i takie tam :roll:
ale jak ktos linkuje i pozwala zdjęcia ogladać, to ja bardzo chętnie :mrgreen:
Czasem udaje mi się jeszcze znależć przycisk "udostępnij"
albo "like it" :mrgreen:

Tak, kici ewidentnie coś jest w środku, okropne, że ją boli :(
zawsze się zastanawiam kiedy się upierać przy ratowaniu - ale dziewczyny pisały, że ona barankuje i się mizia
wola życia u kotów jest niesamowita
Dlatego dobrze by było, gdyby znalazł się mądry wet

pozytywka

Post » Sob sie 27, 2011 19:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

pozytywka pisze:shira, nie masz :)
chociaż wczoraj oblukałam sobie Twoją rocznicę i madejowe łoże i TŻ, którego kobity chciały ci porwać ;)

To jak to tak? 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob sie 27, 2011 19:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

no bo mamy współnych znajomych ;)
i przez tych znajomych znalazłam Ciebie i napasłam oczy - nie moja wina, że te baby tak twojego TŻ reklamują :mrgreen:
przepraszam, że nie zapytałam :oops:
to jest właśnie to, co mnie w fejsie niepokoi
ktoś może podglądac moje koty i TŻ :twisted:

pozytywka

Post » Sob sie 27, 2011 19:49 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

Co za bida, serce się kraje :(

A w fejsie można sobie ustawić tak, żeby nikt obcy (ani nawet znajomy znajomego) nie mógł oglądać ani zdjęc, ani informacji, ani wpisów :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob sie 27, 2011 20:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

Fakt :ok:
Ja to sobie kiedyś tak ustawiłam, że tylko ja mogłam zdjęcia oglądać :ryk: I dziwiłam się, że nikt nie komentuje :ryk:
pozytywka pisze: to jest właśnie to, co mnie w fejsie niepokoi
ktoś może podglądac moje koty i TŻ :twisted:
no i tylko ty decydujesz czym chcesz się na fb podzielić :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Sob sie 27, 2011 20:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

Niby wiem, ale tak naprawdę to jak ja widze innych, to mi się wydaje, że inni widzą mnie :D
nie żebym miała cos do ukrycia, albo zdjęcia kotów ;)
strasznie mi się to wydaje zawikłane - jak tu szczerze i od serca zakrzyknąć - "nie będę glosować na ...", skoro to widzi cały świat i jeszcze będzie że zakłócam ciszę wyborczą ;)

pozytywka

Post » Pon sie 29, 2011 11:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

Nie ma jeszcze ciszy wyborczej i można krzyczeć ile fabryka dała :mrgreen:
Idę Cię szukac na fejsie :twisted:

Edit:

phi :evil:
Myślałam, że chociaż profilowe zdjęcie wstawiłaś :?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon sie 29, 2011 16:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

AYO pisze: phi :evil:

Nom :evil:
A tak lubię "widzieć" z kim tu gadam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pon sie 29, 2011 16:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

shira3 pisze:
AYO pisze: phi :evil:

Nom :evil:
A tak lubię "widzieć" z kim tu gadam :mrgreen:

Prawda? :D

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto sie 30, 2011 14:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. IV

E tam,
trawestując pewne powiedzonko - lepiej pozostać niewidzialnym, niż ukazać się i rozwiać wszelkie złudzenia :twisted:

Od dobrych kilku lat nie fotografuję się i nie zamierzam

A w ogóle, to Ratunku, NIE jestem rybką!
Tak sobie dzisiaj pomyślałam, patrząc na potworny bałagan na moim służbowym biurku, w moim służbowym pokoju.
To się odechciewa wchodzić, do takiego miejsca.
Muszę zmienić akwarium, albo zatrudnić glonojada

pozytywka

[poprzednia][następna]