Danusia pisze:Hej , hej
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:Hej , hej
MalgWroclaw pisze:Jagodowy koktajl... mógłby być
Dorota pisze:Straszny mamy upal, NusNusiu...
Mru prawie ugotowany
MalgWroclaw pisze:Już jest ziąb. Tropikalny wiatr, który wiał cały dzień, zrobił się chłodny i duża miała czym oddychać, jak wracała do domu.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Ale dzisiaj jest fajnie, nie za gorąco, nie za zimno, sucho![]()
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Już jest ziąb. Tropikalny wiatr, który wiał cały dzień, zrobił się chłodny i duża miała czym oddychać, jak wracała do domu.
Fasolka
Moja Duża niezadowolona. Po pierwsze za szybko się ochłodziło, a po drugie jutro musi znowu wstać o jakiejś dzikiej porze...
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Już jest ziąb. Tropikalny wiatr, który wiał cały dzień, zrobił się chłodny i duża miała czym oddychać, jak wracała do domu.
Fasolka
Moja Duża niezadowolona. Po pierwsze za szybko się ochłodziło, a po drugie jutro musi znowu wstać o jakiejś dzikiej porze...
Inka
Pomozesz jej wstac, prawda?
Dzikie pory to nasze pory![]()
Mru
MaryLux pisze:Nieeeeeeeee, ja to brykam o 4, a ona musi wstać o 6 z minutami, kiedy porządne koty przysypiają...
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Nieeeeeeeee, ja to brykam o 4, a ona musi wstać o 6 z minutami, kiedy porządne koty przysypiają...
To my nie jesteśmy porządnymi kotami?Bo my o 6 z minutami budzimy Dużą na śniadanie. A przysypiamy później.
Kulokot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, MB&Ofelia, zuzia115 i 31 gości