Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 20:06 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
jokototo pisze:te najpiękniejsze są z importu , np z Częstochowy 8)

:piwa: !

No troszku prawdy w tym jest :mrgreen:

No dobra, to dawaj tego Pusia :ok: Sama tez ostatecznie możesz zostać, odkarmimy cię, bo Jokototo pisała, że jesteś chuda. A u nas to obraza :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt sie 26, 2011 20:08 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Dorota, chcesz karmę Renal dla panienki?

Suchą? Ona ostatnio odmawia suchej :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sie 26, 2011 20:10 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:w radio powiedzieli że jutro są mistrzostwa świata w rzucaniu.... KROWIMI PLACKAMI 8O .

8O :?:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt sie 26, 2011 20:12 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:
vip0 pisze:

No dobra, to dawaj tego Pusia :ok: Sama tez ostatecznie możesz zostać, odkarmimy cię, bo Jokototo pisała, że jesteś chuda. A u nas to obraza :roll:

Bo Punio mi wszystko wyżera :ryk: .
Ty się Marysia zastanów :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt sie 26, 2011 20:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
kamari pisze:
vip0 pisze:

Bo Punio mi wszystko wyżera :ryk: .
Ty się Marysia zastanów :mrgreen: .

Już ja wiem, jak podtuczyć jednostkę :ok: Choćby nie wiem, jak żarta była reszta towarzystwa.

Zresztą teraz mamy luz, jeden kurdupel znalazł dom. To na miejsce kurdupla taka chuda Małgosia może spokojnie wejść :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sie 26, 2011 20:17 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A tak na poważnie - przy ratowniu Plamka zdobyłaś się na coś, czego nie wiem, czy ja bym się podjęła. Poprosiłaś o pomoc całkiem obcych ludzi. Bardzo cię podziwiam.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sie 26, 2011 20:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A dużo podtuczysz?
Bo ja to bym chciała tylko tak z 10 kilogramów... :mrgreen: .
Na więcej się nie zgadzam :mrgreen: .
Może odchudzić umiesz?
To ci przytargam to Puniowe cielsko :D .

Marysiu, bo wyjścia nie miałam...bardzo kocham moje koty i gdyby trzeba było, to napisałabym do samego Prezydenta i do Pana Boga, byle otrzymać pomoc...
Ale wy zrobiliście coś ważniejszego...udzieliliście pomocy całkiem obcej osobie, spoza forum...i to ja was podziwiam...

vip

Post » Pt sie 26, 2011 20:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kiedy pojawił się ten napis czerwony na niebieskim " ...nie przyjmujemy..." ? Wcześniej go nie było....
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pt sie 26, 2011 20:23 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jokototo pisze:kiedy pojawił się ten napis czerwony na niebieskim " ...nie przyjmujemy..." ? Wcześniej go nie było....

Nie poznaję ostatnio Marysi :ryk: ...

vip

Post » Pt sie 26, 2011 20:27 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
jokototo pisze:kiedy pojawił się ten napis czerwony na niebieskim " ...nie przyjmujemy..." ? Wcześniej go nie było....

Podtuczę, nie buj :mrgreen:
A napis ma, bo mi Krzysiu nasz kochany zrobił :1luvu: sam z siebie, jak to on :roll:
Ja na waszym dziewczyny miejscu bym biegusiem ustaliła, co za jeden i zlokalizowala skąd jest jest, bo facet jest kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ze świecą takich szukać :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt sie 26, 2011 20:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:
vip0 pisze:

Podtuczę, nie buj :mrgreen:
A napis ma, bo mi Krzysiu nasz kochany zrobił :1luvu: sam z siebie, jak to on :roll:
Ja na waszym dziewczyny miejscu bym biegusiem ustaliła, co za jeden i zlokalizowala skąd jest jest, bo facet jest kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ze świecą takich szukać :ok: :ok: :ok:

No ba...a ja jego fanka największa :1luvu: :1luvu: :1luvu: !
A jak go już wyłapiemy to co?
Zamknąć w piwnicy i trzymać na swój prywatny użytek? :mrgreen:

vip

Post » Pt sie 26, 2011 20:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

no a jak się okaże że z Wronek :wink:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pt sie 26, 2011 20:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jak już, to z Kobierzyna :wink: . I ja nie chce do piwnicy. I pewnie byście chciały mnie kastrować- co to, to nie :ryk:
Krzysiekbolo

Post » Pt sie 26, 2011 20:40 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Słuchajcie, czy wy widzicie, KTÓRA to strona :ryk: ?
Ja dzisiaj trzeciego wątku wymyślać nie będę :mrgreen: .
Wogóle to jakoś szybko to idzie 8O .
Z Michaliną muszę...

Krzysiu, ale zastanów się, ty tam wszystko w tej piwnicy będziesz miał...komputer-bez modemu, oczywiście :mrgreen: -, książki, telewizor...no i wogóle co tylko zażyczysz...i zapewniam, że nikt ci nie da po dzwonkach :mrgreen: .

vip

Post » Pt sie 26, 2011 20:46 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Są dwie możliwości:
- albo Krzysia bierze ta, która go pierwsza zlokalizuje
- albo dajemy na licytację (ale ta pójdzie wysoko :roll: )
Zdecydowanie jestem przeciw sterylizacji, bo takie geny to trzeba przekazywać dalej :ok:

A propo's Michaliny - dlatego wolę koty, wyprowadzać ich nie trzeba :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]