vip0 pisze:jokototo pisze:te najpiękniejsze są z importu , np z Częstochowy
!
No troszku prawdy w tym jest

No dobra, to dawaj tego Pusia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:jokototo pisze:te najpiękniejsze są z importu , np z Częstochowy
!
kamari pisze:Dorota, chcesz karmę Renal dla panienki?
jokototo pisze:w radio powiedzieli że jutro są mistrzostwa świata w rzucaniu.... KROWIMI PLACKAMI.
kamari pisze:vip0 pisze:jokototo pisze:te najpiękniejsze są z importu , np z Częstochowy
!
No troszku prawdy w tym jest![]()
No dobra, to dawaj tego PusiaSama tez ostatecznie możesz zostać, odkarmimy cię, bo Jokototo pisała, że jesteś chuda. A u nas to obraza
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:jokototo pisze:te najpiękniejsze są z importu , np z Częstochowy
!
No troszku prawdy w tym jest![]()
No dobra, to dawaj tego PusiaSama tez ostatecznie możesz zostać, odkarmimy cię, bo Jokototo pisała, że jesteś chuda. A u nas to obraza
Bo Punio mi wszystko wyżera.
Ty się Marysia zastanów.
jokototo pisze:kiedy pojawił się ten napis czerwony na niebieskim " ...nie przyjmujemy..." ? Wcześniej go nie było....
vip0 pisze:jokototo pisze:kiedy pojawił się ten napis czerwony na niebieskim " ...nie przyjmujemy..." ? Wcześniej go nie było....
Nie poznaję ostatnio Marysi...
kamari pisze:vip0 pisze:jokototo pisze:kiedy pojawił się ten napis czerwony na niebieskim " ...nie przyjmujemy..." ? Wcześniej go nie było....
Nie poznaję ostatnio Marysi...
Podtuczę, nie buj![]()
A napis ma, bo mi Krzysiu nasz kochany zrobiłsam z siebie, jak to on
![]()
Ja na waszym dziewczyny miejscu bym biegusiem ustaliła, co za jeden i zlokalizowala skąd jest jest, bo facet jest kochany![]()
![]()
Ze świecą takich szukać
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości