Ruda rodzinka -już w Warszawie!-dziękuję!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 14:47 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

o, jakie cudowne wieści :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt sie 26, 2011 14:50 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

kropkaXL pisze:Monia-a co ja bym sama zrobiła????????
Płakać każdy potrafi!
Ja bez tego forum bym zginęła w kałuży własnych łez!

Kropciu, to oczywiste, w kupie siła :wink:
Samemu przeważnie ciężko coś zdziałać...
Mi raczej chodziło o to, że kotunie wiedziały na czyjej drodze stanąć, wiedziały, że ich tam nie zostawisz i będziesz szukać pomocy! Dzięki Tobie forum się w ogóle o nich dowiedziało! :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt sie 26, 2011 14:51 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

tu dziewczyna szuka intensywnie małego rudego (a może nawet dwóch...) viewtopic.php?f=13&t=132025&start=45

śliczna ta cała rodzinka :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt sie 26, 2011 14:52 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Beasia pisze:Ogromnie się cieszę, że dorcia44 zmolestowała sherinę na DT

Dorci zawsze się udaje ale ja mam do niej słabość wielką :lol: ona mi tydzień przed moim porodem coś nagra, tak czuję :? :lol:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt sie 26, 2011 14:53 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

kropkaXL pisze:Pucio-jak miło,że tak sie cieszysz!-to dla mnie ogromna radość wiedzieć i czuć-dobrą obecność wszystkich odwiedzających watek,wklejających banerki,dzięki Beatce :1luvu: :1luvu: :1luvu: wiele osób wsparło rodzinkę na FB,przy okazji może domki stałe dla maleństw sie znajdą.Dzięki banerkowi Bożenki :1luvu: :1luvu: :1luvu: wiele osób zainteresowało sie losem tych bied.Dzięki temu,że dorcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: wypatrzyła rodzinkę , namówiła dziewczyny na wzięcie tych biedactw.Dzięki sherinie :1luvu: :1luvu: :1luvu: -małe bedą miały bezpieczny DT,i dzięki koleżance :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dorotki-mateńka będzie miała własny dom!!!!!!!
Kochane moje-i wielkie dzięki dla CatherineTheGreat :1luvu: :1luvu: za zaoferowanie pomocy i transportu!-Kasiu-bez Ciebie nic by sie nie dało zdziałać!!!

Matko-jaka ja jestem Wam wdzięczna,za to,że tak mi pomagacie!-to kolejne 4 koty,którym darowane zostało życie!!!

Dorotko-nie zdejmuję-żeby nie zapeszyć-poza tym maluchy domów szukają! :D

Jak tu się nie cieszyć jak takie wspaniałe wieści :piwa:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pt sie 26, 2011 14:58 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

joluka pisze:tu dziewczyna szuka intensywnie małego rudego (a może nawet dwóch...) viewtopic.php?f=13&t=132025&start=45

śliczna ta cała rodzinka :1luvu:

Dzięki za podanie linka w tamtym watku!-a może akurat........
sherina pisze:
Beasia pisze:Ogromnie się cieszę, że dorcia44 zmolestowała sherinę na DT

Dorci zawsze się udaje ale ja mam do niej słabość wielką :lol: ona mi tydzień przed moim porodem coś nagra, tak czuję :? :lol:

Dorcia wie,że na Ciebie można liczyć! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 26, 2011 15:03 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Judka szuka kociaków w schronisku, właściwie to już chciała brać, ale nie miała transportera.Cieszę się,że jakieś schroniskowce znajdą domek, im najtrudniej.A ja nie miałam i nie mam najmniejszych wątpliwości,że o te cuda ludzie bić się będą.Zobaczycie.Na ogłoszenia ludzie zaczynają tak naprawdę odpowiadać po tygodniu.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt sie 26, 2011 15:07 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

A z tym to akurat u mnie róznie bywa!-W sprawie adopcji Bianki juz pierwszy telefon okazał sie byc tym własciwym i był na drugi dzień,po ukazaniu się ogłoszeń,pozostałe telefony były tego samego dnia i potem juz nikt nie zadzwonił! 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 15:19 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Super wieści :D :D :D
Bardzo bardzo się cieszę :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sie 26, 2011 15:22 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Dorotko-już piwkujesz? :lol: -ja poczekam do chwili,kiedy rodzinka dojedzie szczęsliwie na miejsce!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 15:22 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Jak dojadą, to będę piwkować podwójnie :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sie 26, 2011 15:24 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

To razem popiwkujemy!!! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 15:54 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Dzień dobry Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ależ niespodzianka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Takie fantasyczne wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ogromnie się cieszę Skarbie :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sie 26, 2011 16:00 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Kasiulek a Ty wiesz jak ja się cieszę???-Ty wiesz jak wielki kamień z serca mi spadł???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 17:02 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Również się cieszę, zwłaszcza , że koteńka bardzo bardzo zasługiwała na to :oops: i jej malutkie kotki też... :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

[poprzednia][następna]