TOSIne maluchy i reszta -Nowa malutka bida.Czy przeżyje?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 17:06 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

Mnie to by odpowiadały imiona Trzech Muszkieterów- ATOS , PORTOS i ARAMIS, ale nie jest chyba mozliwe żeby w miocie byly same chlopaki :(
Ale TRIGO lub TRIGA tez mi się podoba :1luvu:
Ale moze , jak mówi Jasdorek, poczekajmy na inne propozycje :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro sie 24, 2011 22:45 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

Jest ich trzech/trzy (jak na razie płci dalej nie stwierdzono). Maluszki niestety nie miały zamiaru współpracować podczas sesji, ale i tak udało sie uchwycić parę ujęć. Do zdjęć trzeba dołożyć 50% śliczności, bo w rzeczywistości kociaczki są o wiele ładniejsze :1luvu:
A oto kocie towarzystwo w komplecie

Obrazek
Tosiunia jest taką przedobra mamusią, że świat nie widział. Ma tylko jedną bardzo poważną wadę : bez jedzenia nie pochodź ! Na upartego kilo dziennie mogłaby w siebie włożyć

MALUSZEK NR 1
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Urodził/a sie jako ostatni z miotu, jest najmniejszy i troszke strachliwy. Wrzeszczy jak się go/ją od mamy zabierze w niebogłosy.

MALUSZEK NR 2
Obrazek

Obrazek Obrazek
Śliczny/a z pękatym brzuszkiem rozrabiaka :1luvu:

MALUSZEK NR 3
Obrazek
Obrazek
I to jest najprawdopodobniej kocia dziewczyna . Zaczepia kocie rodzeństwo i nieśmiało prowokuje do wspólnej zabawy

Wszystkie kocie śliczności są tu -> http://imageshack.us/g/199/obraz019wi.jpg/

Kociaki mają dokładnie 1 miesiąc i jak na swoj wiek wyglądają o wiele doroślej.

Jakby ktoś wiedział cokolwiek o wychowywaniu kociego potomstwa - wszystkie rady mile widziane. My nie do końca mamy pojęcie o tym, kiedy takim pisklakom zacząć podawać jedzenie, jakie, czy uczyć kuwetkowania, no i takie tam inne inne czynności przy maluszkach.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro sie 24, 2011 22:51 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

Należy również wspomnieć i ukazać Halinkowe rezydenty .
Po bardzo pracowicie spędzonym dniu, zmęczone ciągłym leżeniem - muszą w końcu odpocząć

Imion niestety nie pamiętam (czyli jak zwykle :mrgreen: )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozostałej trójki w zasięgu aparatu nie stwierdzono. Jak kiedyś nadarzy się okazja zostaną oczywiście przedstawione

jasdor

Post » Czw sie 25, 2011 11:25 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

halinka1403 pisze:Mnie to by odpowiadały imiona Trzech Muszkieterów- ATOS , PORTOS i ARAMIS, ale nie jest chyba mozliwe żeby w miocie byly same chlopaki :(
:

Jak któryś okaże się kobietom to przerobimy na Atosię, Portosię, albo Aramisię. :D

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw sie 25, 2011 11:29 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

jasdor pisze:Obrazek

Rudy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Czw sie 25, 2011 21:28 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

rezydenty wypasione i błyszczące..
a Tosiowa rodzinka - super!!
niech rosną i chowają się zdrowo :1luvu:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt sie 26, 2011 6:25 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

Dziewczyny :!: Podpowiedzcie proszę,kiedy zacząć wprowadzać maluchom jedzenie. :?:
W srodę skonczyly miesiąc,cały czas są na cycku mamy,same się nie wyprużniają, czy to normalne :?:Wylądają zdrowo,są wesołe ,ruchliwe ,ale może już ich trzeba dokarmiać :?:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Pt sie 26, 2011 16:24 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

halinka1403 pisze:Dzięki za rade i za to że jesteście i wspieracie nas:1luvu:
Dzisiaj maluszki rozrabiały na grandę,biły się miedzy sobą,ale tak nieporadnie,że mozna bylo boki zrywać ze śmiechu :mrgreen: W końcu impreza się skończyła,bo Tosia skończyła jeśc i jak przystalo na wzorową mamę , zaprowadziła porzadek wśrod kurdupli :mrgreen:
Tosia to prawdziwa MATKA POLKA :mrgreen:
Maluszki są niesamowicie wesołe,nawet mordki maja takie,jakby sie cały czas uśmiechały :mrgreen: To chyba dlatego ,ze są takie łaciate, albo dlatego że ja zaslepiona jestem :mrgreen:

Cudne! Pozdrowienia od mojej Tośki dla Tośki mamy :1luvu: Nawet podobne :D
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt sie 26, 2011 16:30 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

AniaWrocław pisze:
Dzisiaj maluszki rozrabiały na grandę,biły się miedzy sobą,ale tak nieporadnie,że mozna bylo boki zrywać ze śmiechu :mrgreen: W końcu impreza się skończyła,bo Tosia skończyła jeśc i jak przystalo na wzorową mamę , zaprowadziła porzadek wśrod kurdupli :mrgreen:
Maluszki są niesamowicie wesołe,nawet mordki maja takie,jakby sie cały czas uśmiechały :mrgreen: To chyba dlatego ,ze są takie łaciate, albo dlatego że ja zaslepiona jestem :mrgreen:

Dzięki :1luvu: Czy Twoja też taka przymilasta dziołcha :?: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pt sie 26, 2011 16:37 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

halinka1403 pisze:
AniaWrocław pisze:

Dzięki :1luvu: Czy Twoja też taka przymilasta dziołcha :?: :1luvu:

Jeszcze jak :D Mizia się nawet przy czyszczeniu kuwety. Jak znajdę fotkę wstawię
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt sie 26, 2011 16:40 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

To moja Tośka:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

AniaWrocław

Post » Pt sie 26, 2011 16:41 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

Aniu :!: A te w podpisie ,to Twoje :?: :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pt sie 26, 2011 16:45 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

AniaWrocław pisze:To moja Tośka:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Coś mi się nie otwiera :( Ja jestem jednak trudny przypadek :oops: :(
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Pt sie 26, 2011 16:47 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

halinka1403 pisze:Dziewczyny :!: Podpowiedzcie proszę,kiedy zacząć wprowadzać maluchom jedzenie. :?:
W srodę skonczyly miesiąc,cały czas są na cycku mamy,same się nie wyprużniają, czy to normalne :?:Wylądają zdrowo,są wesołe ,ruchliwe ,ale może już ich trzeba dokarmiać :?:

no weźcie i powiedzcie, no ! Ja bym już dała bezwzględnie. Nawet trochę serka białego, jakąś rybkę gotowaną, mięsko.
Tylko te bebzony pewnie wcale się nie palą do michy, bo cyca ciągną do oporu to i głodne nie są.

Aniu! Tosie wszystkie piękne są :1luvu:

jasdor

Post » Pt sie 26, 2011 16:48 Re: TOSIA (rodząca i błagająca o pomoc) teraz już BEZPIECZNA

halinka1403 pisze:Aniu :!: A te w podpisie ,to Twoje :?: :D

A moje, ino że nie wszystkie, bo mi podpis zamykali :ryk:
Mam (tylko się nie śmiać i nie pukać w głowę, bo sama to robię :ryk: ) 16 stałych + pies + pańcia niespełna tego ...
Obrazek

AniaWrocław

[poprzednia][następna]