Ale TRIGO lub TRIGA tez mi się podoba

Ale moze , jak mówi Jasdorek, poczekajmy na inne propozycje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:Mnie to by odpowiadały imiona Trzech Muszkieterów- ATOS , PORTOS i ARAMIS, ale nie jest chyba mozliwe żeby w miocie byly same chlopaki![]()
:
halinka1403 pisze:Dzięki za rade i za to że jesteście i wspieracie nas:1luvu:
Dzisiaj maluszki rozrabiały na grandę,biły się miedzy sobą,ale tak nieporadnie,że mozna bylo boki zrywać ze śmiechuW końcu impreza się skończyła,bo Tosia skończyła jeśc i jak przystalo na wzorową mamę , zaprowadziła porzadek wśrod kurdupli
![]()
Tosia to prawdziwa MATKA POLKA![]()
Maluszki są niesamowicie wesołe,nawet mordki maja takie,jakby sie cały czas uśmiechałyTo chyba dlatego ,ze są takie łaciate, albo dlatego że ja zaslepiona jestem
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Dzięki za rade i za to że jesteście i wspieracie nas:1luvu:
Dzisiaj maluszki rozrabiały na grandę,biły się miedzy sobą,ale tak nieporadnie,że mozna bylo boki zrywać ze śmiechuW końcu impreza się skończyła,bo Tosia skończyła jeśc i jak przystalo na wzorową mamę , zaprowadziła porzadek wśrod kurdupli
![]()
Maluszki są niesamowicie wesołe,nawet mordki maja takie,jakby sie cały czas uśmiechałyTo chyba dlatego ,ze są takie łaciate, albo dlatego że ja zaslepiona jestem
Cudne! Pozdrowienia od mojej Tośki dla Tośki mamyNawet podobne
halinka1403 pisze:AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Dzięki za rade i za to że jesteście i wspieracie nas:1luvu:
![]()
Cudne! Pozdrowienia od mojej Tośki dla Tośki mamyNawet podobne
DziękiCzy Twoja też taka przymilasta dziołcha
![]()
halinka1403 pisze:DziewczynyPodpowiedzcie proszę,kiedy zacząć wprowadzać maluchom jedzenie.
![]()
W srodę skonczyly miesiąc,cały czas są na cycku mamy,same się nie wyprużniają, czy to normalneWylądają zdrowo,są wesołe ,ruchliwe ,ale może już ich trzeba dokarmiać
halinka1403 pisze:AniuA te w podpisie ,to Twoje
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot] i 701 gości