zamknięty plac zabaw

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 14:31 zamknięty plac zabaw

Hej,

Mam pytanie. Wiecie może gdzie można kupić taki zamykany plac zabaw dla kotów?

Musi byc zamykany, bo w domu kotka biega wszędzie, ale jedziemy w gości i mam do wyboru zostawić ją sama w domu albo zabrać ją ze sobą i znaleźć jakis plac zabaw żeby mogła się tam pobawić.
Kotka jest jeszcze malutka i wolalabym jednak jej samej nie zostawiać...

Pomóżcie...

gwajawa

Od: Pt sie 26, 2011 14:24

Post » Pt sie 26, 2011 14:51 Re: zamknięty plac zabaw

na ile jedziesz?
jeśli na kilka godzin-to po prostu zamknij ją z jedzeniem,piciem i kuwetą w jednym pokoju.
kociak będzie tęsknił,ale większość czasu na pewno prześpi.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pt sie 26, 2011 16:09 Re: zamknięty plac zabaw

gwajawa pisze:Hej,

Mam pytanie. Wiecie może gdzie można kupić taki zamykany plac zabaw dla kotów?

Musi byc zamykany, bo w domu kotka biega wszędzie, ale jedziemy w gości i mam do wyboru zostawić ją sama w domu albo zabrać ją ze sobą i znaleźć jakis plac zabaw żeby mogła się tam pobawić.
Kotka jest jeszcze malutka i wolalabym jednak jej samej nie zostawiać...

Pomóżcie...

Jak wygląda "taki zamykany plac zabaw dla kotów"? Wydawało mi się, że w temacie kotów tudzież akcesoriów i urządzeń dla kotów jestem oblatana, ale człowiek uczy się przez całe życie.

Może chodzi Ci o kennel klatkę? Wujek Google pomoże - wrzuć w wyszukiwarkę hasło "kennel klatka" i na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Kota można przewozić w zwykłym transporterze (do tego on służy). Oczywiście niezbędna jest kuweta, miseczki i żarełko do miseczek. Na miejscu nie musisz szukać placu zabaw. Wystarczy, jeżeli weźmiesz trochę kocich zabawek i pobawisz się z kotkiem.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt sie 26, 2011 20:00 Re: zamknięty plac zabaw

Pewnie chodzi o cos takiego
http://www.e-petshop.pl/savic-dog-park- ... p-917.html

Ale to bez sensu, za miesiąc-dwa kot już spokojnie będzie umiał się z tego wydostać ;)

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18