Ruda rodzinka -już w Warszawie!-dziękuję!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 12:15 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

Broszka pisze:O rany, jakie cudowne rudości :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Szkoda że tak daleko bo chyba bym się nie oparła...

No!-i znów rude!
Witaj Broszko!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 26, 2011 12:29 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

Kocham rudości miłością wielką ale nigdy nie stanął mi na drodze żaden rudzielec... A tak bardzo bym chciała przygarnąć malutkiego rudego chłopczyka (a najlepiej dwóch ;) ) :love:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt sie 26, 2011 12:43 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

To jak wszystko uda sie załatwić będą na DT u sheriny!
Ale wszystko rozbija sie o to,że muszę na transport poczekać,a także na to by kocinki jeszcze troszkę z mamą pobyły-jeszcze nie skończyły 2 miesięcy-są z poczatku lipca.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 13:00 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

Broszka pisze:Kocham rudości miłością wielką ale nigdy nie stanął mi na drodze żaden rudzielec... A tak bardzo bym chciała przygarnąć malutkiego rudego chłopczyka (a najlepiej dwóch ;) ) :love:

zapakować dwupaczek? :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt sie 26, 2011 13:05 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

kropkaXL pisze:To jak wszystko uda sie załatwić będą na DT u sheriny!
Ale wszystko rozbija sie o to,że muszę na transport poczekać,a także na to by kocinki jeszcze troszkę z mamą pobyły-jeszcze nie skończyły 2 miesięcy-są z poczatku lipca.

Kaśka nie czekajSzukaj transportu jesli już jest DT. Z tym sie schodzi wszak.
Potem mozesz nie mieć co ratować.Ludzie,zwierzęta ...rozejdą sie po okolicy... Zaszczepisz je najwyżej wcześniej.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 26, 2011 13:08 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

Transport ok 4 września,teraz tylko trzeba sherinkę namówić-dorcia44 pracuje nad Nią :)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 13:54 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

Wszystko już załatwione!-uwierzyłybyście??????????

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 13:57 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Ja wierzyłam i nadal wierzę w cudowne DS-y dla wszystkich.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt sie 26, 2011 14:04 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Ewuś-i to wszystko odbyło sie na Twoim watku!!!!!
Dzięki dorci44 :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,która namówiła sherinę :1luvu: :1luvu: ,na maleńtaski i drugą kolezankę :1luvu: :1luvu: :1luvu: na dom stały dla mateńki!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 14:06 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pt sie 26, 2011 14:09 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

kropkaXL pisze:Wszystko już załatwione!-uwierzyłybyście??????????

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Jasne! :ok: :ok: :ok: :ok:
To było więcej niż pewne, ze wszystko dobrze pójdzie od momentu, gdy stanęły na Twojej drodze! :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt sie 26, 2011 14:11 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Banerek zmieńcie :piwa:

dorotka75

Od: Śro lip 06, 2011 16:04

Post » Pt sie 26, 2011 14:17 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Pucio-jak miło,że tak sie cieszysz!-to dla mnie ogromna radość wiedzieć i czuć-dobrą obecność wszystkich odwiedzających watek,wklejających banerki,dzięki Beatce :1luvu: :1luvu: :1luvu: wiele osób wsparło rodzinkę na FB,przy okazji może domki stałe dla maleństw sie znajdą.Dzięki banerkowi Bożenki :1luvu: :1luvu: :1luvu: wiele osób zainteresowało sie losem tych bied.Dzięki temu,że dorcia44 :1luvu: :1luvu: :1luvu: wypatrzyła rodzinkę , namówiła dziewczyny na wzięcie tych biedactw.Dzięki sherinie :1luvu: :1luvu: :1luvu: -małe bedą miały bezpieczny DT,i dzięki koleżance :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dorotki-mateńka będzie miała własny dom!!!!!!!
Kochane moje-i wielkie dzięki dla CatherineTheGreat :1luvu: :1luvu: za zaoferowanie pomocy i transportu!-Kasiu-bez Ciebie nic by sie nie dało zdziałać!!!

Matko-jaka ja jestem Wam wdzięczna,za to,że tak mi pomagacie!-to kolejne 4 koty,którym darowane zostało życie!!!

Dorotko-nie zdejmuję-żeby nie zapeszyć-poza tym maluchy domów szukają! :D
Ostatnio edytowano Śro wrz 07, 2011 6:25 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 14:18 Re: Ruda rodzinka szuka DS/DT Mikoszewo k.Stegny-POMOCY!

Caragh pisze:
kropkaXL pisze:Wszystko już załatwione!-uwierzyłybyście??????????

Jasne! :ok: :ok: :ok: :ok:
To było więcej niż pewne, ze wszystko dobrze pójdzie od momentu, gdy stanęły na Twojej drodze! :)

Monia-a co ja bym sama zrobiła????????
Płakać każdy potrafi!
Ja bez tego forum bym zginęła w kałuży własnych łez!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 14:42 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Ogromnie się cieszę, że dorcia44 zmolestowała sherinę na DT, a koleżankę na DS :D :dance2: :dance:
Zmienię tytuł wydarzenia na Fb i szukamy najlepszych domów dla maluchów :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

[poprzednia][następna]