TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 15:49 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

Dzięki za otuchę, gary pozmywałam, ropę powyciskałam, tribiotic zastosowałam ( kupiłam kiedyś i leży). Opatrzność czuwa, mam nadzieje ze się wtrąci i nic z tego nie będzie fajnego.

jak przestanie padać to poczołgam się po babkę, mam w dużych ilościach.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Śro sie 24, 2011 15:58 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

boni pisze:co z mamusia?

kolorowa dziewczyna ,jak Jana złapie pójdzie na sterylkę i na wolność ...chyba że ją wezmiesz ???????parking to bardzo złe miejsce :cry:

jestem Janie bardzo ale to bardzo wdzięczna ,nie wiem co by było gdyby nie ona... :cry: tak chociaż jeden maluch żyje.
powiedziałam ze jak nikt jej nie wezmie ,ja jej dam dt.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sie 24, 2011 20:39 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

na takich zasadach jak ustalalysmy. :D
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Czw sie 25, 2011 5:41 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

na szybko napiszę że Triszka ma dom,przyjeżdżają po malutką w piątek.
Dziewczynka ma ogromne szczęście ,jedzie do Niebiesko Okiej Larwy .czyli Koki.

dzieki Janie jeden maluch żyje i ma się dobrze ,jest u niej na tdt.
Jana jesteś wielka.
dziękuję.
boni ,już mamuśka nie szuka ds.
opowiem ci w sklepie.

a teraz pędzę do pracy.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 25, 2011 11:29 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

:ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sie 25, 2011 11:40 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

a puszka nadal do adopcji ,dobra ,nie chcę już nawet grosika :twisted: weźcie to tylko ode mnie ,bo to kolejny przedmiot do wycierania z kurzu :twisted:

Triszke chyba boli oko ,przyszła duża powiedziała że się tym zajmie .
Ta kocina to mój kot w każdym calu ,teraz stoi pod zamkniętymi drzwiami i płacze ,ale nie mogę jej wpuścić do gadziny bo ten zrobił sobie tu mini siłownię .
Więc nie ryzykuje.

Marcepan w ten weekend ma jechać do Issy ,ale coś mi się dziewczyna nie odzywa :roll:

Ruda ma się super ,Blue przysłała mi fotki .Cudo .

Została wiecznie chora Lusia i tu mam problem ,bo zostać u mnie nie może ,nawet dla tego że nie stać mnie ciągle ganiać z nią do weta :oops: :cry:

przed chwilą była p. listonosz ,przyniosła mi maleńkie cudo ...bluzeczkę :1luvu: nie wiem kto ,ale jest śliczna ,nie mierze bo się boje jak będę wyglądała :oops:
Bardzo bardzo dziękuję :D

tak jak byście kochani pogmerali w szafach ,powyciągali to z czego wyrosłyście 8) lub wam się znudziło to ja bym była ubrana po uszy :smokin: :spin2:

dzięki Madziu ,ja też sie bardzo ucieszyłam ,zadzwoniła pani Gosia wczoraj około 22 czy ew. itp... :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 25, 2011 11:49 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

dorcia44 pisze:Marcepan w ten weekend ma jechać do Issy ,ale coś mi się dziewczyna nie odzywa :roll:

Issa jest na urlopie, z jej konta pisze TŻ, pewnie po powrocie Issa się odezwie.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sie 26, 2011 5:48 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

To ja jeszcze szybko pare słow o Małej Czarnej 8)
Rano uważa sie za baaardzo dzikiego kota, w południe za dzikiego a wieczorem pcha sie na kolana i tak codziennie :lol:
Bardzo kocha Klare i jej nie odstępuje. Rudego z szacunkiem omija ale za ogon go łapie :lol:
Uwielbia balkon. A sroki sa taaakie ciekawe :ryk:
Tylko na półkę za Klara jeszcze nie potrafi wskoczyć i płaksia.

Dorciu napisz mi na PW swoje wymiary bluzkowe.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sie 26, 2011 5:57 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

no i ruszyły porządki szafowe :dance:

ciesze się bardzo :oops:

Limku .bo to czarna pantera ,tylko wieczorami ze zmęczenia zapomina o tym :lol:

wczoraj wracałam podczas burzy ,dotarłam trup nieboszczyk.... :oops:

muszę wam się pochwalić jakie droggie karmy kupuję

zamówiłam sanabel 10 kg za 123 zł.. przyszła paczusie 8O a w środku 2x40dkg Sanabel i 2 próbki Josery 8O za 123 zł
koty mi zejdą z głodu :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 26, 2011 7:11 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

Ja tak kiedyś cat's besta zamwiałam 40l. Przynieśli paczkę, ja ją wzięłąm na ręce spokojnie domu wniosłam i dopiero się zorientowałam czego ona k...a taka lekka jest :roll:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt sie 26, 2011 8:22 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

Ciekawe czy uda się zareklamować :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sie 26, 2011 8:36 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

Dorcia składaj reklamację.Moja bestia nie chce tego jeść-innych suchych też .Już nie wiem co jej kupować. :roll:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt sie 26, 2011 8:49 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

Jestem z Wami ale z doskoku, bo jak zwykle nie wyrabiam się na zakrętach :wink: jutro o 5.44. jadę do Katowic, a w środę do Wałbrzych, a do tego w pracy meksyk :wink:
Dorciu super że znajdujesz Kociakom super domki :ok:
Zrobię też porządek w szafie i może coś znajdę i podeślę
milego dnia :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt sie 26, 2011 8:50 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

Witam Pani Dorotko. Ja tez poprosze o wymiary na PW. Poszperam w czeluściach swojej szafy.Za wynik nie ręczę bo bardzo przytyłam i wszystkie odłożone szmatki są za małe na mnie. Jeżeli nie znajdę w swoich rzeczach to mam jeszcze wyjście awaryjne o którym nie powiem.A tak na marginesie muszę schudnąć bo TZ powiedział,że znajdzie sobie nową babę. Pozdrawiam.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt sie 26, 2011 11:42 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. DO ADOPCJI PUSZKA ZA GR.

muza_51 pisze:Witam Pani Dorotko. Ja tez poprosze o wymiary na PW. Poszperam w czeluściach swojej szafy.Za wynik nie ręczę bo bardzo przytyłam i wszystkie odłożone szmatki są za małe na mnie. Jeżeli nie znajdę w swoich rzeczach to mam jeszcze wyjście awaryjne o którym nie powiem.A tak na marginesie muszę schudnąć bo TZ powiedział,że znajdzie sobie nową babę. Pozdrawiam.

muza_51 ,spytaj z kim mu będzie źle jak z tobą :wink: własna to własna 8)

kochani wielkie dzięki za chęć pomocy ,wiadomo na wszystko nie starcza :oops: ja na szarym koncie ,nieraz sobie idę i oglądam coś ładnego ,natychmiast włącza się przelicznik i idę dalej ,ale co sobie popatrzę to moje :lol:

Kaja888 jak ty dziewczyno dajesz radę :strach:

Reklamację napisałam już wczoraj ,rano telefon ,przepraszamy ,przepraszamy itp...karma już w drodze .
to co przyszło to dostałam gratis ,a jeszcze coś dołożą :ok:

Marcepan zaczyna kichać,zbliża się termin wyjazdu do nowego domku :| jutro idę z nim do weta.
a byłam we wtorek ,Triszka dostała Gentamecyne do oczu i Braunol ,,ale to też nie jest trafione leczenie ,na kontrol w sobotę ,ale to już pociągnie nowa duża .

Lusia z oczkami już ok. kaszelek okropny też minął ,może jutro już będzie bez antybiotyku :roll:

no i jeszcze wieczorkiem do pracy i odpoczynek :piwa:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]