Cammi pisze:a jak było gdy Kikur nastał? tez go obwarczano?
Nie, on był mały. Pablo tez był przyjety inaczej.
Moderator: Estraven
Cammi pisze:a jak było gdy Kikur nastał? tez go obwarczano?
miszelina pisze:lutra pisze:Podobno imię stąd, że się rył pod kołdrę...
Jeśli tak, to nadal to robi
miszelina pisze:Ryjek okazał się wielkim miłośnikiem szyneczki. A podobno jadał tylko suche. Codziennie przychodzi na żebraninę po okrawki. Mam nadzieję, że mu to nie zaszkodzi.
Cammi pisze:miszelina pisze:Ryjek okazał się wielkim miłośnikiem szyneczki. A podobno jadał tylko suche. Codziennie przychodzi na żebraninę po okrawki. Mam nadzieję, że mu to nie zaszkodzi.
e nie powinno
chyba się od tego nie zmniejszy
miszelina pisze:Ryjek okazał się wielkim miłośnikiem szyneczki. A podobno jadał tylko suche. Codziennie przychodzi na żebraninę po okrawki. Mam nadzieję, że mu to nie zaszkodzi.
miszelina pisze:Ryjek niestety zaczał trzepać uchem. Coś w nim jest, jakaś wydzielina. Zapodałam oidermyl, bo przy płukaniu strasznie sie wyrywał.No i wieczorem było nieco lepiej, sporo brazowego suchego "czegoś" mu usunełam. Nie mam niestety teraz jak go wziać do weta, to zostawie juz jego nowemu domowi, bede tylko przez weekend zapuszczać maść.
Aha, Kikur maupa zielonanauczył sie wypuszczać Ryjka z pokoju w nocy. Po prostu chce mu wyczyścić miske, paskuda jedna
miszelina pisze:Domek przysłał właśnie sms-a, ze wrócili i zadzwonia dzisiaj wieczór![]()
Przeprowadzka bedzie z pewnościa w tym tygodniu. I kto bedzie mi sie "rył pod kołdre"?
_namida_ pisze:miszelina pisze:Domek przysłał właśnie sms-a, ze wrócili i zadzwonia dzisiaj wieczór![]()
Przeprowadzka bedzie z pewnościa w tym tygodniu. I kto bedzie mi sie "rył pod kołdre"?
TŻ?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 547 gości