Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sygitka21 pisze:Pamiętaj Ewuniu , że musisz się oszczędzaćKotusia znalazła doskonałą Dużą w Twojej Osobie. Bardzo Cię podziwiam
BUSIO pisze:Welinko-chodziło mi o Twoje poświęcenie![]()
![]()
Polowanie na robaczywego kupala
sygitka21 pisze:Masz w sobie niesamowicie wiele siły i niewiarygodne pokłady dobrych uczuć. Ja, zdrowa, wysiadłam już dawno, a Ty opiekujesz się swoimi mniejszymi przyjaciółmi. Poza tym, wspierasz dobrym słowem innych, popmimo bólu i tylu schorzeń, za co po prostu jestem osobiście bardzo wdzięczna
![]()
A teraz... idziemy spać z Maleństwem.Dobranoc!
welina pisze:Zawsze czas szybko leci,niestety teraz strasznie mi się wlecze.Jeszcze tydzień do ortopedy.Tak mi jej szkoda,jest pełna życia ,wesolutka i musi siedzieć w tej klacieŻadnej poprawy z łapką-jak je to stoi na trzech .Czasami tylko leciutko się podpiera.Nie wiem co z nią będzie,czy dojdzie do całkowitej sprawności.
![]()
ASK@ pisze:welina pisze:Zawsze czas szybko leci,niestety teraz strasznie mi się wlecze.Jeszcze tydzień do ortopedy.Tak mi jej szkoda,jest pełna życia ,wesolutka i musi siedzieć w tej klacieŻadnej poprawy z łapką-jak je to stoi na trzech .Czasami tylko leciutko się podpiera.Nie wiem co z nią będzie,czy dojdzie do całkowitej sprawności.
![]()
Może jakiś preparat na wzmocnienie kości trzeba podac. A może z czasem jak już bedzie rosła,dobrze jadła wszystko wzmocni się.Choć nożynkę może całe życie mieć mniej sprawna.
Mój tymczas Bisek ma uszkodzoną krtań (zmiażdżoną).Z wiekiem wzmocniła mu się i stwardniała.Nawet nie słuchac rzężenia przy oddechu.Tylko osłuchowo.
Popatrz czy srebro koloidalne nie pomaga w takich wypadkach. Moze tedy droga.Biskowi ono pomogło.
Kciuki za Was dziewczyny
ASK@ pisze:Jak dziś dziewunia?
sygitka21 pisze:Ewuniu, wiem, że to przykre, ale koteńka pozostaje już pod kontrolą (zaufanego mam nadzieję) weterynarza. Pewnych rzeczy nie przeskoczyszMalutka demonstruje ból przy nadużywaniu łapki??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 448 gości