Schronisko KRK - Magda, Gruby, Filip, Muszka w potrzebie...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 20:42 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

Piszę z prośbą.. czy znacie może kogoś, kto jeździ trasą Kraków - Rzeszów ? Albo może kogoś kto by pojechał ? Najwyżej oddam za bilet ! Najlepiej gdyby transport znalazł się na 27, ale myślę, że kilka dni może się opóźnić.. No chyba, że macie też kogoś na oku, kto przetrzyma kocięta do znalezienia transportu ? :oops: Ostrzegam, że są to dwa ( lub ew. plus jeszcze jeden/dwa zdrowe. zobaczymy czy wypali domek.. ) 3 miesięczne dzikuski, które mogą troszkę kichać :l Bardzo bym prosiła o ew. jakieś info na priv. :oops:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro sie 24, 2011 22:07 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pyszczydło ma cudowne
Mój Świrek zyskał braciszka
Obrazek
Jest kotem typowo domowym uwielbia leżakowanie na środku wersalki
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A jaki pomocny przy słaniu wersalki
Obrazek
Aż trzeba go było odganiać
Obrazek
Kros jest bardzo grzeczny bierze bolesne zastrzyki ze względu na pekietą kość .
Dostał tabletkę na odrobaczanie gdyż żygnął dorodnymi robaczkami a i maść do uszów
bo i tam też coś biega .Kotek wszystkim zabiegom poddaje się bezproblemowo
kożysta z kuwety ładnie je jest towarzyski jedynie na psa patrzy z ostrożnością .
krosa można już ogłaszać ale adopcja będzie możliwa dopiero po zakończonej seri zastrzyków
za około 5 dni . Proszę o wykożystanie w/w zdjeć do promowania pupila
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw sie 25, 2011 4:52 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

mantra pisze:Cóż, ale może jakiś procent zainteresowanych "tylko i wyłącznie tym" przejdzie się do schroniska zobaczyć resztę? Ja w ogłoszeniach podałam nr schroniska. Mogę zmienić zdjęcie of kors ;)

mogę wyrzucić to zdjęcie z pierwszego postu, co myślicie?
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Czw sie 25, 2011 7:52 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

wyrzuc.
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw sie 25, 2011 7:55 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

markopolo00 pisze: Obrazek

Przepiękny jest :1luvu:

Temu, kto go adoptuje, trafi się cudowny kot :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sie 25, 2011 8:07 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

kinia098 pisze:Piszę z prośbą.. czy znacie może kogoś, kto jeździ trasą Kraków - Rzeszów ? Albo może kogoś kto by pojechał ? Najwyżej oddam za bilet ! Najlepiej gdyby transport znalazł się na 27, ale myślę, że kilka dni może się opóźnić.. No chyba, że macie też kogoś na oku, kto przetrzyma kocięta do znalezienia transportu ? :oops: Ostrzegam, że są to dwa ( lub ew. plus jeszcze jeden/dwa zdrowe. zobaczymy czy wypali domek.. ) 3 miesięczne dzikuski, które mogą troszkę kichać :l Bardzo bym prosiła o ew. jakieś info na priv. :oops:

Moja kol jedzie z krk do rzeszy w poniedzialek rano lub ndz. wieczor, tylko nie mam gdzie przetrzymac ani jak dowiezc na dworzec. gdyby ktos dostarczyl na dworzec pkp o okreslonej godzinie to wezmie, tylko tez musi miec 10000% pewnosci, ze bedzie je mial kto odebrac w rzeszy na dworcu.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw sie 25, 2011 9:05 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

Więc pytam - zmienić foto tego kociaka? Na jakiegoś który jest w schronie?

mantra

Od: Czw maja 17, 2007 14:46

Post » Czw sie 25, 2011 9:11 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

mantra pisze:Więc pytam - zmienić foto tego kociaka? Na jakiegoś który jest w schronie?

trudno powiedzieć, czy któryś ze zdjęć jeszcze jest, ale może podmienić na takiego mniej charakterystycznego, w końcu te "zwykłe" są do siebie bardzo podobne
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Czw sie 25, 2011 12:14 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

może wystarczy dopisać, że zdjęcia kociąt w ogłoszeniu mają tylko charakter poglądowy, co myślicie? no bo jednak zwracają uwagę a to dobrze
w każdym razie jedna pani (od tego puchatego buraska) ma przyjechać do schroniska i zobaczyć kocięta, a może.. zakocha się po raz drugi w którymś :ok:

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Czw sie 25, 2011 13:59 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

Ostatnio w schronie było ponad 80 kociat, był rudy, biało - rudy, tricolorka, czarno - biały z dłuższą sierścią , 6 maluchów burasków 3,5 tygodniowych podobnych do tego jak na zdjęciu , z takiej masy kociąt napewo jak ktoś chce to sobie wybierze kociątko nawet jak tego ze zdjęcia już nie ma.

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pt sie 26, 2011 4:37 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

OFF

a ja wciąż szukam opiekunów dla naszych kotów... z kim zostawiacie swoje, kiedy wyjeżdżacie na wakacje? nikomu z rodziny nie chcę ich powierzać, wolałabym, żeby to był ktoś, kto ma z kotami doświadczenie, oczywiście najlepiej żeby zostały w domu a tylko ktoś do nich przychodził... klops
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt sie 26, 2011 8:23 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

Markopolo00 czy mogę prosić o przypomnienie numeru kontaktowego?
Czy Mania już znalazła dom, czy też dalej szuka?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt sie 26, 2011 9:10 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

STEMPEL - 90/07/11

Stempel to przepiękny, czarny kocur o lśniącej sierści i długich łapach. Ma już 12 lat, choć wcale nie wygląda na tyle!
Jest bardzo przymilnym kocurkiem, nie przejawia agresji w stosunku do innych kotów.
Czeka z utęsknieniem na nowy dom.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MACIEK - 52/07/11

Maciek to młody, czarny kocurek z białą krawatką i białymi skarpetkami.
W stosunku do ludzi jest bardzo łagodny i miziasty, z innymi kotami żyje w zgodzie. Jest już wykastrowany i czeka na dom.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

MARCEL - 146/07/11

Marcel to kocur bury z białymi znaczeniami. Ma 5 lat, jest wykastrowany, był kotem wychodzącym, ale nie może wrócić tam, gdzie był dokarmiany. Dlatego szuka nowego domu, najlepiej wychodzącego w bezpiecznej okolicy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt sie 26, 2011 9:18 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

Czy Miki ma jakieś nowe zdjęcia?
Czy Kruszynka już poszła? Wpisać w pierwszy post, że jest zaklepana? Albo może już usunąć (albo może nie, żeby nie zapeszyć)?

Zupdatowałam pierwszy post tak poza tym.
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Pt sie 26, 2011 10:20 Re: Schronisko KRK - najpilniej domy dla Madzi, Miki i Petroneli

Dorzuciłam zdjęcia Miki, dziękuję za namiar!

Czy to Ajsza?
Obrazek

a to kto? bo już oczopląsu dostaję od tych krówek:(
Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

[poprzednia][następna]