Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
malutki ale w nowym domku rządziFigaro52 pisze:E tam Dyzio jest po prostu malutki, ale myślę ,że nadrobi . Chociaż wątpie żeby z niego wyrósł olbrzymi kocur.
turkawka pisze:Kochana, one wszystkie chudzinki, zabiedzone bardzo, a żrą tyle, że człwoeik nie nadąża nakładać. Nie wiem co się z tym dzieje (przynajmniej u mnie), ale nawet w kuwecie tego nie ma
Figaro52 pisze:turkawka pisze:Kochana, one wszystkie chudzinki, zabiedzone bardzo, a żrą tyle, że człwoeik nie nadąża nakładać. Nie wiem co się z tym dzieje (przynajmniej u mnie), ale nawet w kuwecie tego nie ma
Wiem coś na ten temat , tylko ,że u mnie zostaje w kuwecie
turkawka pisze:Figaro52 pisze:turkawka pisze:Kochana, one wszystkie chudzinki, zabiedzone bardzo, a żrą tyle, że człwoeik nie nadąża nakładać. Nie wiem co się z tym dzieje (przynajmniej u mnie), ale nawet w kuwecie tego nie ma
Wiem coś na ten temat , tylko ,że u mnie zostaje w kuwecie
No to jest plus karmienia barfem - dużo pochłaniają, a na końcu mała kupka co dwa dni![]()
Wczoraj się okazało, że Czarny jest najprawdopodobniej Czarną. W wieku około 3,5 miesiąca idą mu kłyChyba awansowaliśmy na pierwsze miejsce dziwnych przypadków u naszej wet
Figaro52 pisze:Kornelek dzisiaj został wyadoptowany, przy pomocy turkawki. Domek zapowiada się super
Figaro52 pisze:Miko dzisiaj jedzie na kliniki , z jego łapką jest źle, zebrala się ropa...nie wygląda to za dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 725 gości