Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 19:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Całe mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Pokerka - niech już nie wymiotuje, ładnie je i odrobinkę rozrabia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sie 25, 2011 15:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:kotek:

1/2 :kotek:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw sie 25, 2011 15:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze::kotek:

1/2 :kotek:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja kumam :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw sie 25, 2011 19:39 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

ja też :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 25, 2011 19:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Rozumiem ale i tak na wszelki wypadek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw sie 25, 2011 20:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sie 25, 2011 20:58 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabuś dziękuje za kciuki ...
Wczoraj (a właściwie to dzisiaj) poszłam spać około 3 rano :roll: ... Godzina 7 rano ... ja w formie zwłok niekoniecznie nadających się do reanimacji ... :wink: a tu coś szura i szura ...w końcu musiałam otworzyć jedno oko ... a to Ziabolek dynda się na zasłonie ... i szura i szura ... :evil: No i nie mam już zasłon w sypialni ... a karnisz trzyma się na słowo honoru ... :mrgreen:

No ... ale wiem, że Was to fcaaale ale to fcale nie obchodzi ... :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 25, 2011 21:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Byle Ziabol dobrze się czuł :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw sie 25, 2011 21:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

fcale ale to fcaaale mnie to nie obchodzi :mrgreen:

dla Ziabolka mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw sie 25, 2011 21:04 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dlatego mam dość słabe żabki w karniszach - wolę jak koty zlecą z zasłonką czy firanką niż z karniszem :wink: Poza tym szybko się uczą, że to oparcie niepewne i się na nie nie wspinają :twisted:
Swoją drogą - tak jak wczoraj sobie życzyłam - Pokerek troszkę rozrabia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Czw sie 25, 2011 21:23 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Dlatego mam dość słabe żabki w karniszach - wolę jak koty zlecą z zasłonką czy firanką niż z karniszem :wink: Poza tym szybko się uczą, że to oparcie niepewne i się na nie nie wspinają :twisted:
Swoją drogą - tak jak wczoraj sobie życzyłam - Pokerek troszkę rozrabia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ale Ziabolek się nie wspinał... on sobie tylko wisiał i dyndał... :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 25, 2011 21:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Taaa... A na pytanie: jak to się stało odpowiedział "samo się" i nieznacznie wzruszył ramionami :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ........ dla naszego Akrobaty!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw sie 25, 2011 21:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Taaa... A na pytanie: jak to się stało odpowiedział "samo się" i nieznacznie wzruszył ramionami :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ........ dla naszego Akrobaty!

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 25, 2011 22:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Szkoda że nie masz fotki :mrgreen: co za widok musiał to być :lol: Ja mam firany odsłonięte całkowicie.Bejbi pogryzła w zamian żaluzje :x Nie ona pierwsza,ale te były całe.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt sie 26, 2011 9:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabuś dziękuje za kciuki ...
Wczoraj (a właściwie to dzisiaj) poszłam spać około 3 rano :roll: ... Godzina 7 rano ... ja w formie zwłok niekoniecznie nadających się do reanimacji ... :wink: a tu coś szura i szura ...w końcu musiałam otworzyć jedno oko ... a to Ziabolek dynda się na zasłonie ... i szura i szura ... :evil: No i nie mam już zasłon w sypialni ... a karnisz trzyma się na słowo honoru ... :mrgreen:

No ... ale wiem, że Was to fcaaale ale to fcale nie obchodzi ... :wink:

Obchodzi nas o tyle, że mam pewne podejrzenia, u kogo Ziabol się szkoli :mrgreen: :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]