Moderator: Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Swietnie, takie maly prezent na nowy domek kociakow![]()
To prosze przekazac obie, a ja przelewam pieniazki, za 2 obrozki plus 10zl, czyli 30zl dla kociakow Izy
iza71koty pisze:Zapraszamy Kochani![]()
skarbonka pisze:Ania i jej Nitro pisze:Swietnie, takie maly prezent na nowy domek kociakow![]()
To prosze przekazac obie, a ja przelewam pieniazki, za 2 obrozki plus 10zl, czyli 30zl dla kociakow Izy
z całego serca dziękujemy Ani za niespodziankę gdyż wpłynęła od niej kwota 50zł na kotki Izy
to wielka pomoc![]()
![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:skarbonka pisze:Ania i jej Nitro pisze:Swietnie, takie maly prezent na nowy domek kociakow![]()
z całego serca dziękujemy Ani za niespodziankę gdyż wpłynęła od niej kwota 50zł na kotki Izy
to wielka pomoc![]()
![]()
![]()
![]()
Pieniążki do nas dotarły.Wow!!!
![]()
![]()
Kochana
, ale NIESPODZIANKA.
Dziękujemy Ci Bardzo Bardzo Gorąco.
![]()
![]()
![]()
Ania i jej Nitro pisze:iza71koty pisze:skarbonka pisze:Ania i jej Nitro pisze:Swietnie, takie maly prezent na nowy domek kociakow![]()
to wielka pomoc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kochana
, ale NIESPODZIANKA.
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny, naprawde nie ma za coTylko tyle moge zrobic dla kotkow i osob opiekujacych sie nimi.
Wygospodarowalam sprytniez nadszarpnietego juz w tym mc budzetu (dobrze, ze za pare dni kasa wplynie) zaskorniaka w postaci 100zl i postanowilam go podzielic po 50zl pomiedzy P.Ize i karmicielke z Lodzi, P.Jole.
![]()
Pozdrawiam serdecznie, na pewno zrobie jeszcze P.Izie i jej kotkom jakas niespodzianke
Ania i jej Nitro pisze:iza71koty pisze:skarbonka pisze:Ania i jej Nitro pisze:Swietnie, takie maly prezent na nowy domek kociakow![]()
to wielka pomoc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kochana
, ale NIESPODZIANKA.
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny, naprawde nie ma za coTylko tyle moge zrobic dla kotkow i osob opiekujacych sie nimi.
Wygospodarowalam sprytniez nadszarpnietego juz w tym mc budzetu (dobrze, ze za pare dni kasa wplynie) zaskorniaka w postaci 100zl i postanowilam go podzielic po 50zl pomiedzy P.Ize i karmicielke z Lodzi, P.Jole.
![]()
Pozdrawiam serdecznie, na pewno zrobie jeszcze P.Izie i jej kotkom jakas niespodzianke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości