PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 17:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Jasdorkowi już życzyłam, a Bolkowa mi umknęła :oops: Dostojna Bolkowo - przyjm najserdeczniejsze życzenia urodzinowe ode mnie i całego mojego stada :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw sie 25, 2011 17:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

]Jasdorku, Bolkowa - 100 lat w zdrowi, szczęściu, dobrobycie z bananem na twarzy i otoczce ze szczęśliwych, zdrowych kotów :balony: :dance: :balony:

Trinity - uśmiałam się z tych trampek :ryk: :ok:

Selya....trzymam kciuki za Rogera aby szybko się odnalazł :ok: :ok: :ok:

AniHili - za pracę i realizację obu punktów :mrgreen: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw sie 25, 2011 17:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

AYO pisze:
mamaja4 pisze:Moj chłop złapał boreliozę 8O 2 tygodnie temu ,kiedy był na tenisie(Bedzin,korty miejskie)coś go paskudnie użarło-duze bąble ,bolesne,ale zadnych sensacji.DZiś jęczał,że nie może usiąsc-wrócił wcześniej - i mi pokazał-klasyczny rumień wędr ujacy.
http://www.domzdrowia.pl/czytelnia/page ... wedrujacy- do doktora -
dostał antybiotyki i zakaz picia.
Nie warto uprawiac sportu. :ryk:

8O
Ale to na bank stwierdzona borelioza? 8O

Bardzo poważne schorzenie. :strach:
Z tego, co słyszałam skuteczna jest antybiotykoterapia, ale kilkumiesięczna.

Kiedyś czytałam na ten temat.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw sie 25, 2011 17:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Wielka Czarownica Karina grzecznie się zachowuje, je na potęgę i coraz więcej spogląda na świat zamiast spać. Obowiązkowo po posiłku ma 15 minut zabawy w próbach łapania królika i hipototama za ucho :mrgreen: Rośnie mi jak na drożdżach :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw sie 25, 2011 17:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

joarkadia pisze:Wielka Czarownica Karina grzecznie się zachowuje, je na potęgę i coraz więcej spogląda na świat zamiast spać. Obowiązkowo po posiłku ma 15 minut zabawy w próbach łapania królika i hipototama za ucho :mrgreen: Rośnie mi jak na drożdżach :1luvu:

Joarkadio - Kari jest na razie czarodziejką - z racji wieku :D Czarownicą to jesteś ty :twisted: Jak dorośnie, to zostanie znamienitą czarownicą - po mamusi, ale na razie, jako niewinne dziecię to czarodziejka :mrgreen: Tak sobie myślę w każdym razie i mojej czarodziejce nie odbieram tego tytułu :wink: Choć jakiś czas temu dziecię moje, towarzyszące mi podczas kąpieli zapytało; "mamo czemu ty golisz te włosy pod pachami? Ile ja bym dała, żeby mi w końcu urosły..." 8O 8O 8O Od tej pory, jak nie chce czegoś jeść, to mówię jej, że musi, bo jej nie urosną włosy pod pachami :twisted: I to działa na ogół :roll: Nie wiem więc, czy nie woli być czarownicą jednak... :roll:

Dzisiaj jak wróciłam z pracy to się okazało, że przypadkiem zamknęłam Frędzla w pokoju, odcinając go od michy i kuwety. Jak go wreszcie uwolniłam, to myślałam, że nie wyrobi na zakręcie w biegu do kibelka :lol: Ale nie narobił nigdzie w pokoju - dzielny dziadzio, za co mu jestem niezmiernie wdzięczna i za co dostał nagordę w postaci ukochanej saszetki 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw sie 25, 2011 17:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Frędzelku, smacznego :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw sie 25, 2011 17:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

jasdor pisze:
Pasibrzucha pisze:Jasdorku, Bolkowa - najcieplejsze życzenia urodzinowe, pogody ducha, radości, zdrówka! :piwa:
Moja mała Tycia mi się rozrujkowała - nie mogę się z tym pogodzić, toż to kociątko jeszcze jest małe... :crying:

No i co buczy? Tycie się wyciacha i po sprawie. A jakby mieszkała na podwórku? Wtedy by było zmartwienie, jakby ją jakiś dorodny kawaler przydybał :roll:
Moja Malutka pierwszą rujkę miała po 1,5 roku :oops:

A Pirania krzywica,lamblie i trzy ćwierci do smierci rujkę zaprezentowała ,jak miała 8 m-cy i niecałe 1,5kg.Cieszyć sie nalezy i zapobiegać :ok:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw sie 25, 2011 18:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

ło matko, ale dziś byłam zarobiona!!!!

pomponowo z tymi włosami pod pachami to nie mogę :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 25, 2011 19:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Vill,
matko założycielko, a mam prośbe, popraw tytuł.. dzięki..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sie 25, 2011 19:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

dolabra pisze:Vill,
matko założycielko, a mam prośbe, popraw tytuł.. dzięki..

Ale co jest z nim nie tak??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw sie 25, 2011 19:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

glosujemy nowy regula

trochę oczy bolą
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sie 25, 2011 19:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Bolkowo i jasdor wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sie 25, 2011 20:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

dolabra pisze:glosujemy nowy regula

trochę oczy bolą

Problem w tym, że już się nie mieści więcej liter. Ale za kilka dni będzie po sprawie :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw sie 25, 2011 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany, zmiany - głosujemy nowy regula

Jasdor, Bolkowa :piwa: :birthday: :torte: :surprise:

Siostro Prezes, można usunąć 1 zmiany i uzupełnić brakujący wyraz :wink:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw sie 25, 2011 20:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

A ja tak chciałam podkreślić te zmiany :(
No ale teraz jest po Waszemu. Jest ok?
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]