Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Pancunio mówi, że nic go nie boli, ale czuje się dziwnie. Dostał kłuja, po którym nic nie pamięta, bo zasnął. Zabrali mu ząbki!!! Czuje, że brakuje mu ząbków w pysiu i jest tym bardzo zaniepokojony. Nic go nie boli, ale przeszkadza coś, co ma na łapce. Duża powiedziała, że to wenflon.
Oliwka relacjonująca
MaryLux pisze:vega013 pisze:Pancunio mówi, że nic go nie boli, ale czuje się dziwnie. Dostał kłuja, po którym nic nie pamięta, bo zasnął. Zabrali mu ząbki!!! Czuje, że brakuje mu ząbków w pysiu i jest tym bardzo zaniepokojony. Nic go nie boli, ale przeszkadza coś, co ma na łapce. Duża powiedziała, że to wenflon.
Oliwka relacjonująca
Ojej, biedulinek PancunioNa pociechę poczytaj mu mój najnowszy wierszyk, Oliwuniu, dobrze?
Inka
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Pancunio mówi, że nic go nie boli, ale czuje się dziwnie. Dostał kłuja, po którym nic nie pamięta, bo zasnął. Zabrali mu ząbki!!! Czuje, że brakuje mu ząbków w pysiu i jest tym bardzo zaniepokojony. Nic go nie boli, ale przeszkadza coś, co ma na łapce. Duża powiedziała, że to wenflon.
Oliwka relacjonująca
Ojej, biedulinek PancunioNa pociechę poczytaj mu mój najnowszy wierszyk, Oliwuniu, dobrze?
Inka
Już biegnę do wierszyczka![]()
Gabi wróciła ze strzyżenia. Wygląda prześlicznie. Na razie jest obrażona na wszystkich i na wszystko. Schowała się za sofę i nie chce z nami rozmawiać. Duża powiedziała, że kiedy jej przejdzie, to porobi fotki.
Oliwka relacjonująca
MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Pancunio mówi, że nic go nie boli, ale czuje się dziwnie. Dostał kłuja, po którym nic nie pamięta, bo zasnął. Zabrali mu ząbki!!! Czuje, że brakuje mu ząbków w pysiu i jest tym bardzo zaniepokojony. Nic go nie boli, ale przeszkadza coś, co ma na łapce. Duża powiedziała, że to wenflon.
Oliwka relacjonująca
Inka
Gabi wróciła ze strzyżenia. Wygląda prześlicznie. Na razie jest obrażona na wszystkich i na wszystko. Schowała się za sofę i nie chce z nami rozmawiać. Duża powiedziała, że kiedy jej przejdzie, to porobi fotki.
Oliwka relacjonująca
Oliwuniu, powiedz Gabisi ode mnie, że na pewno jest śliczniapska
Inka
vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:MaryLux pisze:vega013 pisze:Pancunio mówi, że nic go nie boli, ale czuje się dziwnie. Dostał kłuja, po którym nic nie pamięta, bo zasnął. Zabrali mu ząbki!!! Czuje, że brakuje mu ząbków w pysiu i jest tym bardzo zaniepokojony. Nic go nie boli, ale przeszkadza coś, co ma na łapce. Duża powiedziała, że to wenflon.
Oliwka relacjonująca
Inka
Oliwka relacjonująca
Oliwuniu, powiedz Gabisi ode mnie, że na pewno jest śliczniapska
Inka
Inusiu, zobaczysz na fotkach. Moim zdaniem fajniej wygląda teraz i ma przecudnie mięciutkie to króciutkie futereczko.
Oliwka
vega013 pisze:Mysiu, Ty też się tak obrażasz na swoich Dużych?
Gabi już przychodzi do nas na górę, ale nie pozwala się głaskać. Dopuszcza nas na odległość ok. 1 m, a potem ucieka. Jeszcze nie widziałam Gabisi aż tak rozgniewanej. Może jutro nam przebaczy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 132 gości