Fiszko my Brafujemy prawie że od początku. Po różnych kiepskich sposobach żywienia i ciągłych problemach z tym związanych odkryliśmy najpierw podstawowego BARFika, czyli Felini Complete. To było chyba gdzieś w listopadzie tamtego roku. A tak od lutego tego roku robię juz prawdziwe mieszanki z naturalnymi suplementami-tzn. bez gotowych środków typu FC. I chwalę sobie bardzo.
I tak się zastanawiam co z suplementów zamawiacie w zooplusie, bo ja tam tylko algi znalazłam. I chyba coś tam jeszcze ale pamiętam, że taniej było w ekozwierzaku. I polecam naprawdę ten sklep, nie dlatego że mam układy i jakąś reklamę robię

, ale obłsuga jest przemiła i jak coś jest nie tak to dziewczyna dzwoniła do mnie osobiście i konsultowała się co wolę, przedstawiała mi różne możliwości i w ogóle dobrze się współpracuje. Paczki też szybko dochodzą.
A na chatulu fajnie jest doczepić się do zamówienia zbiorowego.
Ten kto nie wierzy w działanie BARFa to niech mi powie jak to jest że cukrzyk Proziu zamiast jeść trującą karmę leczniczą która by mu tylko zaszkodziła(bo jest pełna węglowodanów czyli zbóż

), je mieszanki i jest zdrów, cukier w normie, zadnych leków brać nie musi

Oczywiście jego stan zawdzięczamy myśleniu Kordonii która też nie dała się zbałamucić i skorzystała z rad na miau
Pozytywko-kot właścicielki sklepu uwielbia suszone mięsko, ale moje tylko powąchały

można też namoczyć i wtedy jak surowe wychodzi prawie. Proziu pewnie by pożarł