Ekipa remontowa pracuje przy podłodze już od jakichś 3 czy 4 lat i nie można nic zrobić, koty co roku w lato kiszą się w zamknięciu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Najbardziej na świecie polubiły Busieńkową Cosmę z tuńczykiem, która no cóż, tania nie jest, na jej widok i zapach wpadają dosłownie w amok
Dziś w ciągu kilku minut oczyściły doszczętnie miseczki zawierające razem całą puszkę 170 g
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Najbardziej na świecie polubiły Busieńkową Cosmę z tuńczykiem, która no cóż, tania nie jest, na jej widok i zapach wpadają dosłownie w amok
Dziś w ciągu kilku minut oczyściły doszczętnie miseczki zawierające razem całą puszkę 170 g
moje 4 dorosłe koty właśnie dostały taką samą puszkę (przed chwilą kurier przyszedł) Cosmy i im jedna taka wystarczy, żeby się najeść (chyba?
).
Gdzie się tym krówkom to mieści?
joshua_ada pisze:*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Najbardziej na świecie polubiły Busieńkową Cosmę z tuńczykiem, która no cóż, tania nie jest, na jej widok i zapach wpadają dosłownie w amok
moje 4 dorosłe koty właśnie dostały taką samą puszkę (przed chwilą kurier przyszedł) Cosmy i im jedna taka wystarczy, żeby się najeść (chyba?
).
Jak to gdzie? Jak to krowom - w dwóch żołądkach!
Zofia&Sasza pisze:joshua_ada pisze:*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Najbardziej na świecie polubiły Busieńkową Cosmę z tuńczykiem, która no cóż, tania nie jest, na jej widok i zapach wpadają dosłownie w amok
).
Jak to gdzie? Jak to krowom - w dwóch żołądkach!
Co tak skromnie?Krowy mają po CZTERY: Żołądek składa się z czterech komór (żwacz, czepiec, księgi i trawieniec).
Wielbłądzio pisze:Ada, reflektujesz na gumkojada? Podobno zbierasz (krowy, nie gumkojady)...
Wielbłądzio pisze:Tasia też wpiernicza gumki?
To tym bardziej bierz. Będzie im raźniej
A zrobic prowizorkeWielbłądzio pisze:Agnieszko, co z tego, że balkonik fajny, skoro nadal nieosiatkowany![]()
Ekipa remontowa pracuje przy podłodze już od jakichś 3 czy 4 lat i nie można nic zrobić, koty co roku w lato kiszą się w zamknięciu
anulka111 pisze:Kto mnie wolal![]()
Gdzie skarpetki do ogladania![]()
*anika* pisze:https://picasaweb.google.com/nie.boj.sie.cieni/KrowkiOdWielbladzia
*anika* pisze:Emir to imię po fundacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 54 gości